Életmód / Ezotéria

Miről hazudnak a különböző csillagjegyek?

Még a legőszintébb emberek is hazudnak időnként, és bár egy bizonyos határt nem szabad átlépni, az ártatlan füllentések időnként azért beleférnek. De azt tudtad, hogy a csillagjegyed alapján ki lehet következtetni, vajon te miről hazudsz a legtöbbet? Most eláruljuk, mi az, amiben te nem feltétlenül mondasz igazat!

Kos

Nem szereted, ha mások azt gondolják rólad, hogy nem vagy elég tájékozott vagy intelligens.

Emiatt viszont sokszor hajlamos vagy azt hazudni, hogy olvastad már a szóban forgó könyvet, vagy tisztában vagy az aktuális politikai helyzettel, csak hogy ne gondoljanak butának, annak ellenére, hogy egyébként fogalmad sincs, miről beszélnek.

Azt pedig pláne nem akarod beismerni, hogy valamiben segítségre van szükséged, így inkább mindent próbálsz egyedül megcsinálni, és azt hazudni, hogy jól haladsz vele, még ha igazából el sem kezdted!

Bika

Nem szereted beismerni, ha féltékeny vagy, ezért általában azt hazudod, hogy minden rendben.

Mindegy, hogy a legjobb barátnőd egy ideje már mellőz téged egy másik személy miatt, vagy a pasid sok időt tölt egy kolléganőjével; ahelyett, hogy kerek-perec közölnéd velük, mennyire féltékeny vagy, inkább csak füllentesz.

Persze tudod, hogy ez nem tesz jót a lelkednek, de mégsem akarod beismerni mások előtt, hogy a zöld szemű szörny a hatalmába kerített, és az érzéseid felett nem vagy képes megtartani az irányítást.

Ezen felül egyébként az sem ritka, hogy néha túl sok pénzt költesz, és nem szívesen vallod be otthon!

Ikrek

Az Ikrek a halogatás nagymesterei, és sokszor még saját magukat is becsapják, mert azt próbálják elhinni, hogy rövid idő alatt is képesek lesznek befejezni egy munkát.

„Ugyan, nem kell izgulni, simán megírom a szakdogámat egy hét alatt!”
„Egy teljes prezentációt kell leadnom hétfőn? Majd vasárnap ” 

Általában persze sikertelenül, és a végeredmény mindig összecsapott vagy befejezetlen lesz. Szintén hajlamos vagy olyan ígéreteket tenni, amikről már az adott pillanatban tudod, hogy úgysem tartod majd be.

De mégsem mered őszintén megmondani a másik félnek, hogy nem fogsz elmenni a szülinapi bulijára vagy nem fogod többet keresni, mert nem akarod őket szemtől szemben megbántani.

Rák

A Rák jegyű emberek szeretik azt füllenteni, hogy rendkívül függetlenek, és jól megvannak egyedül.

Néha még a barátaidnak is hazudsz arról, hogy valójában mennyire utálsz szinglinek lenni, de még egy párkapcsolatban sem vagy hajlandó beismerni, hogy mennyire erősen ragaszkodsz a másikhoz.

Inkább eltitkolod a valódi érzéseidet, hogy ne gondoljanak önállótlannak, vagy túl soknak, noha egyébként ez a személyiséged része.

Bár az igazán érzelmes jegyek közé tartozol, ezekről őszintén beszélni egyáltalán nem az erősséged!

Oroszlán

Nagyon szeretsz a középpontban lenni, ezért a barátaid már sokszor viccelődtek azon, hogy milyen erősen próbálod kivívni mások szimpátiáját.

Noha ezt szíved mélyén pontosan tudod, mégsem szívesen ismered be, hogy milyen sokat jelent neked a környezeted pozitív véleménye.

Szeretsz a középpontban lenni, imádod, hogy mindenki veled foglalkozik, és emiatt egy kicsit hajlamos vagy mindenkinek azt mondani, amit hallani akar – csak hogy megkedveljenek téged.

Szűz

Könnyedén stresszessé válsz, már attól is, ha a terved nem feltétlenül úgy alakul, ahogy azt te korábban kigondoltad.

Persze ezt sosem ismernéd be másoknak. Ezért ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelted, inkább azt füllented az embereknek, hogy téged kicsit sem zavar, sőt, így talán még jobb is, mint ahogy eredetileg akartad.

A másik dolog, amiről gyakran hazudsz, az az, hogy mennyire vagy stresszes igazából. Ugyanis szinte mindig van az életedben valami, ami aggodalommal és feszültséggel tölt el, de mivel nem akarsz panaszkodni másoknak, inkább azt füllented, hogy minden a legnagyobb rendben.

Olvastad már?  Így hat ránk a Hold: ezekre kell figyelned, ha az adott csillagjegyben tartózkodik

Mérleg

Mérlegként egy dolog biztos: folyton arra törekszel, hogy mindenki szeressen téged. Utálod a konfliktusokat, a vitákat, és még ha neked van igazad, akkor sem mész bele egy veszekedésbe.

Emiatt te leginkább azért hazudsz, hogy mások jobban érezzék magukat, és egyúttal te is elkerüld a szócsatákat.

Ezért hajlamos vagy mindenkinek azt mondani, amit hallani akarnak, még ha az nem is felel meg a valóságnak. Pedig hidd el, néha nem árt egy kicsit jobban a sarkadra állni, és kimondani azt, amit őszintén gondolsz!

Skorpió

Te ki nem állhatod azokat az embereket, akik nem mondanak igazat, de azért néha nálad is becsúszik egy-két füllentés. Pláne, ha egy szakításon mész keresztül, és az exed csúnyán összetörte a szíved.

Ilyenkor mindenkinek azt hazudod, hogy mennyire szuperül érzed magad, és kicsit sem viselt meg a dolog, miközben végig azon töröd a fejed, hogyan vághatnál vissza az exednek.

Néha azért is füllentesz, hogy egy szituációt dramatikusabbként tüntess fel, hogy ezzel kivívd mások figyelmét és együttérzését.

Nyilas

Tudod, hogy nem vagy tökéletes, de a saját hibáiddal nem szívesen nézel szembe. Pláne, ha a szerelemről van szó.

Megesik, hogy hazudsz arról, mennyire fontos számodra a párkapcsolatod, vagy hogy mennyire tervezel hosszú távon a másikkal, mert nem akarod megbántani őt a valósággal. Pedig az igazság az, hogy nehezen kötelezed el magad, és a szabadságodat sem szívesen adod fel.

Emiatt egyébként a Nyilasok körében megesik, hogy félrelépnek egy boldogtalan kapcsolatban, de hogy elkerüljék az ezzel járó fájdalmat és kellemetlenséget, inkább nem vallják be a párjuknak.

Ha szakítanak, akkor egészen más indokokat sorakoztatnak fel, de ezt nem!

Bak

Nem szívesen vallod be, hogy szükséged van mások segítségére. Szereted azt mutatni a külvilág felé, hogy határozott személyiség vagy, aki képes irányítása alatt tartani az életét, és ezt rendkívül függetlenül teszed.

Ha mégsem megy valami egyedül, arról inkább füllentesz, nehogy mások kevesebbnek tartsanak.

Szintén megesik, hogy arról hazudsz, milyen izgalmas a szociális életed, és mennyi barátod vagy éppen programod van, miközben igazából nem is vágysz arra, hogy kimozdulj otthonról a hétvégén.

De félsz attól, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért egy kis füllentéssel veszed elejét a rosszindulatú pletykáknak.

Vízöntő

Te sosem voltál az a típus, aki nagyon nyíltan beszélt volna az érzéseiről, sőt, nehezen tudod elengedni magad egy kapcsolatban.

Ezért sokszor hajlamos vagy füllenteni arról, mit érzel igazából, pláne, ha valaki megbántott téged. Ebben az esetben sokszor inkább magadban mérgelődsz, mintsem bevalld, mi jár a fejedben, csak hogy elkerüld a félreértéseket.

Szereted azt mutatni a külvilág felé, hogy extrovertált személyiség vagy, olyan ember, aki otthon van az aktuális trendekben, de az igazság, hogy sokszor inkább introvertáltnak tartod magad, és cseppet sem érdekel, mit gondolnak mások.

De amikor oda kerülsz, hogy ennek hangot adj, nem szívesen teszed.

Halak

Amikor olyan dolgot kéne csinálnod, amihez semmi kedved, egyszerűen csak kitalálsz egy hazugságot.

Például amikor nem akarsz elmenni egy baráti eseményre, vagy nincs kedved elvállalni a kolléganőd műszakját, ahelyett, hogy ezt őszintén megmondd, egyszerűbb kitalálnod rá egy aprócska füllentést. Persze ezt nem rosszindulatból teszed!

Szimplán csak úgy gondolod, egy érthető indok (még ha az nem is valós), mindig jobb magyarázat, mint sokszor az őszinteséggel megbántani másokat.

Arról nem is beszélve, hogy nem szeretnéd, ha negatívnak vagy rosszindulatúnak tartanának téged az emberek!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást