Életmód / Egészség / Lélek

Milyen területen kell most változtatnod? Válassz egy színt, és megtudod!

Az emberek folyton jobbra és többre vágynak, ezért is van az, hogy szinte sosem érezzük a teljes boldogságot és harmóniát, azt, hogy tényleg minden rendben van körülöttünk. Néha azonban az átlagosnál is rosszabbul teljesítünk ezen a téren, és belecsúszunk olyan gödrökbe, amikből aztán nagyon nehéz kikászálódni.

Téged most mi akadályoz? Milyen területre kell fokozottan odafigyelned? Válassz egy színt, és kiderül!

Lila

Kicsit olyan érzésed lehet, mintha kívülről szemlélnéd a saját életedet, és mintha nem igazán lenne ráhatásod arra, mi történik veled.

Az is előfordulhat, hogy kicsit elveszíted az azonosságtudatodat, és mindent újra fel kell építened az életedben, vagy éppen saját magadban.

Nehezen állítasz fel célokat magadnak, kimerült vagy és sokat hezitálsz, állandóan valamilyen frusztráció, kétség kínoz.

Erőn felül kell teljesítened, hogy tudatosan is jelen legyél a hétköznapokban, és könnyen lehet, hogy elragadott az a bizonyos mókuskerék.

 

Sötétkék

Nagyon nehezedre esik a koncentráció, elsősorban a mentális képességeid azok, amik jelenleg háttérbe szorultak.

Nem tudsz ráhangolódni másokra, sokkal lassabbak a reakcióid, nehezebben tanulsz, dekoncentrált, szétszórt vagy.

Mivel ez meghatározza az alaphangulatodat, másokkal is türelmetlenebb vagy, nehezebb érted meg a környezeted, szeretteid álláspontját és sokkal jelentősebbek az előítéleteid is.

Csalódás, az objektivitás elvesztése és rémálmok is kísérhetik a sötétkék színt.

 

Türkiz

Nehezedre esik, hogy jól kifejezd az érzéseidet, jóformán saját magadnak sem tudod megfogalmazni, mit szeretnél – így aztán nem meglepő, hogy kifejezetten problémás terület számodra a kommunikáció.

Számos félreértés, nézeteltérés kísérheti a mindennapjaidat, amire csak rátesz egy lapáttal az általános türelmetlenséged.

Sajnos már ezek is alaposan megnehezítik a boldogulásodat, de önfejűbben, bántóbban állsz a különféle kompromisszumot igénylő kérdések elé, és még a szűklátókörűséged is problémákat generálhat.

 

Zöld

A zöld az egyik legcsodásabb színünk az univerzumban, ezért amikor ezt az árnyalatot érzed problémásnak, akkor az alapvető test-lelki egyensúlyod összhangja került veszélybe.

Nehezedre esik az együttérzés, a fizikai aktivitás, ha jelenleg nem vagy beteg, akkor az átlagosnál könnyebben lehetsz az.

Hajlamos vagy arra, hogy túl sokat agyalj, elveszítsd a másokba vetett hitedet, kibillenjen a biztonságérzeted.

Olvastad már?  Ezek a jelei, hogy elszalasztod a lehetőségeidet és hátráltatod a boldogulásodat

Erőre kaphat az életedben a féltékenység, az irigység és hajlamos lehetsz a társfüggőségre, hogy mások kezébe helyezd a saját boldogságodat.

 

Citromsárga

Ha a citromságát választottad, akkor alighanem nehézségekkel nézel szembe az önbizalmadat illetően.

Nem bízol magadban annyira, amennyire kellene, félsz megtenni a nagyobb lépéseket a változás érdekében.

Elveszettnek sőt, tehetetlennek érezheted magadat, mintha nem te irányítanád a saját életedet.

A sárga szín választása arra is felhívja a figyelmedet, hogy nincs elég energiád és bátorságod, így az lenne a legfontosabb, hogy az önhittségedet és az energiaszintedet támogasd.

 

Narancs

A kreativitás, az életkedv elvesztésére utal a narancssárga szín választása.

Hajlamos lehetsz mások manipulálásra, illetve téged is könnyebb most becsapni, mint máskor.

Mintha nem látnád tisztán a körülötted levő dolgokat, nem érzékelnéd azokat az örömöket, amik képesek boldoggá tenni a napjaidat.

Eluralkodhat rajtad az általános rosszkedv, nem vagy ambiciózus, lehet, hogy felkelni sincsen kedved.

Agresszívvá, hirtelenharagúvá válhatsz és jó eséllyel a libidód is a minimálisra csökkent.

 

Piros

Az életedben valahol mélyen gyökeredző frusztráció, probléma akad, amit ugyan próbálsz jegelni, de az mégis folyamatosan érezteti a hatását sőt, egyre jobban fel fog erősödni.

A piros nagyon intenzív szín, és bár számos pozitív jelentése is akad, probléma esetén inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy a gyökerénél kell kezelned a gondokat.

Olyan nehézségeket jelölhet, mint a bizalom és a stabilitás hiánya, az önbizalom- és az ambícióvesztés, valamint a pesszimista hozzáállás.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást