Szerelem / Párkapcsolat

Miért lett vége az előző kapcsolatainak? Lehet, hogy nem ő a befutó?

Sok esetben intő jel lehet számunkra az, ha kiderül, miért is szakított előző szerelmével a párunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunkban is megismétlődik az a helyzet, mégis jobb elővigyázatosnak lenni. Megcsalta az exét vagy barátságban váltak el egymástól? Cikkünkből megtudhatod, mit árulhat ez el a pasi személyiségéről!

Barátsággá vált a szerelem

Intő jel lehet számodra az is, ha a párod előző kapcsolata azért ért véget, mert elmúlt a szerelem és barátsággá alakult át.

Ebben az esetben fokozottan kell arra vigyáznod, hogy a kapcsolatotok a lila köd elmúltával se laposodjon el. Míg az elején elhalmozzátok egymást bókokkal, apró ajándékokkal, ügyelj rá, hogy ezek ne maradjanak el később sem.

Lehet, hogy a párod hajlamos arra, hogy az elején hevesen ostromol, majd amikor már biztonságban érzi magát, tudja, hogy stabil a kapcsolatotokról, akkor elfelejtkezik arról, hogy a tüzet fent is kell tartani.

Csúnyán összevesztek

Amennyiben durva viták és veszekedések előzték meg a szakítást párod előző kapcsolatában, akkor lehet, hogy egy heves vérmérsékletű pasival állsz szemben.

Persze a vitához két ember kell és egyáltalán nem biztos, hogy rendre ő idézte ezeket elő, mégis érdemes résen lenned. Már a kapcsolat elején próbáljatok meg kompromisszumokat kötni, olyan megoldásokat kitalálni, ami mindkettőtöknek jó.

Olvastad már?  10 dolog, amiért aktus közben sóvárognak a férfiak

Igyekezzetek egy erős bizalmi köteléket kialakítani, így elkerülhetőek a féltékenységi jelenetek és elfajuló viták.

Megcsalta a párját

Nem állítjuk, hogy rossz döntés olyan pasival összejönnöd, aki megcsalta az exét, ám érdemes óvatosnak lenned.

Puhatold ki, miért is történtek úgy a dolgok, mit érzett akkor, újra megtenné-e, egyszeri eset volt-e vagy előfordult-e ez a korábbi kapcsolataiban is. Mindenképp járj ezeknek utána, ugyanis tudnod kell, hogy csak nagyon kevesek képesek megváltozni, és ami előfordult a múltban, megtörténhet a jövőben is.

Mindenki hibázhat, ám ha kiderül, már többször is hűtlenkedett, mindenképp légy résen!

Őt csalták meg

Talán elsőre azt gondolnád, mindenképp jobban jársz olyan pasival, akit megcsaltak és nem ő maga volt hűtlen, ám ez korántsem biztos!

Sajnos egy megcsalás általában nyomokat hagy az emberben, ha bízott a párjában és nagyon szerette őt, akkor előfordulhat, hogy elvesztette hitét a világban.

Válhat ettől a pasi bizonytalanná, és lehet, hogy emiatt nem fog benned sem bízni. Lehet, hogy féltékenyebb lesz, mint kellene és az is előfordulhat, hogy állandóan ellenőrizgetni akar majd.

Olvastad már?  7 dolog, ami elkerülhetetlenül megtörténik, ha keveset csókolózol

Sajnos egy csalódás után nehéz visszaszerezni a bizalmat, még akkor is, ha nem te okoztál neki fájdalmat.

Nem akarta elkötelezni magát

Manapság egyre gyakoribb probléma az elköteleződés hiánya, ezért talán ez állhat a legtöbb szakítás hátterében.

Tudnod és érezned kell rajta, hogy veled másként gondolja. Fontos tisztáznotok, ki mit szeretne a jövőben, mire vágyik és mik a tervei .

Ha azért ért véget az előző kapcsolata, mert az exe már gyermeket akart, de ő még nem érezte rá késznek magát, akkor számíthatsz arra, hogy egyelőre valószínűleg veled sem akar majd családot alapítani – persze a mindent elsöprő szerelmetek akár az apai ösztöneit is felerősítheti!

Az exe nem akarta elkötelezni magát

Amennyiben fordítva történt: az exe nem akart még gyereket, de a párod már szívesen családot alapított volna, akkor számíthatsz rá, hogy köztetek is hamar felmerül majd a gyerekkérdés.

Ha hosszú kapcsolatra vágysz, érdemes minél előbb tisztáznotok az elképzeléseiteket.

Fontos, hogy ugyanott tartsatok a kapcsolatotokban és együtt haladjatok a közös célok felé. Amennyiben te még nem szeretnél családot alapítani a közeljövőben, mindenképp tudasd vele.