Életmód / Ezotéria

Melyik karácsonyfa áll a legközelebb hozzád? Ebből kiderül, milyen különleges személyiségjegyed van

Te is hiszel abban, hogy a megérzéseid a legjobbat próbálják megsúgni neked? Akkor az alábbi asszociációs tesztet neked találták ki: nézd meg a képet, rajta nyolc különböző típusú karácsonyfával, és azonnal, a megérzésedre hallgatva válaszd ki azt, amelyik a legjobban vonz téged. A döntésed elárulja, mi a legkülönlegesebb személyiségjegyed!

Ha az első fenyőfát választottad

Te igazi napsugár vagy az emberek életében.

Rendkívül optimista és pozitív személyiség vagy, aki mindenben megtalálja a szépet, és akit szinte sosem lehet lelombozni.

Talán észre sem veszed, de emiatt az emberek őszintén felnéznek rád. Mindenki életébe optimizmust hozol, és sokszor a társaságodra is ráragad ez a vidám hozzáállás.

Mindenkinek feltűnik, ha nem mész be dolgozni, és a családod is megérzi, ha egy hétvégére elutazol.

Nem meglepő, hogy olyan sok barátod van!

Ha a második fenyőfát választottad

Van az a különleges képességed, hogy pontosan tudod, kinek és mikor van szüksége kedvességre.

Valahogy megérzed, ha az emberekre ráférne egy kis segítség, és természetedből fakadóan mindig ott is vagy mellettük.

Számodra magától értetődő, hogy ha egy kollégád elúszott a munkával, átvállalsz tőle valamennyit, ahogy az is egyértelmű, hogy ha a tesódnak sütit kell sütnie, te csatlakozol hozzá.

Önzetlen vagy, anélkül, hogy próbálnál az lenni; és tudnod kell, hogy ezt mások is észreveszik!

Ha a harmadik fenyőfát választottad

Talán fel sem tűnt még neked, de az emberek nagyon megbíznak benned. Rengeteg titkot tudsz, hiszen mindenki úgy érzi, hogy megnyílhat előtted, és nem fogod továbbadni azt, amit mondanak.

Olvastad már?  5 csillagjegy, aki extrém nehezen oldódik fel a párkapcsolatában

Van valamiféle egyedi kisugárzásod, amitől a környezeted azonnal úgy gondolja, hogy ismer téged; te pedig tisztában vagy azzal, hogy ez komoly felelősség, így senkinek sem akarsz csalódást okozni.

Tudod, mire vágynak a barátaid, a családtagjaid, és azt is, mi bántja őket. Ezért aztán nem is létezik nálad jobb ajándékozó, és egyúttal nálad jobb barát.

Ha a negyedik fenyőfát választottad

Te nem vagy olyan, mint a többiek, az biztos!

Nagyon jó humorérzéked van, mindig megnevettetsz másokat, és egyedi látásmóddal rendelkezel.

Ezért amikor valami rossz történik veled, akkor is igyekszel viccet csinálni belőle, mert úgy gondolod, ez lehet a megoldás a nehéz helyzetekre.

És mennyire igazad van!

Az emberek úgy vélik, kimondottan jófej és vicces vagy, ezért nem is igazán létezik olyan személy, akire ne tettél volna mély benyomást.

Ha az ötödik fenyőfát választottad

Te mindenkinek a legjobbat akarod, ezért ha karácsonyi ajándékozásról van szó, akkor te már hónapokkal korábban elkezded törni a fejed a tökéletes meglepetésen.

Ami pedig be is jön, hiszen meg tudod érezni, mire vágyik igazán a másik.

Ezt empatikus képességeidnek köszönheted, amelyek hatására sokszor pár másodperc alatt rájössz arra, milyen érzések dúlnak a beszélgetőpartneredben.

Te tényleg úgy gondolod, hogy nem kapni, hanem adni a legjobb!

Ha a hatodik fenyőfát választottad

Ha valakinek, akkor neked tényleg szuper az emlékezőképességed. Minden apró részlet megmarad a fejedben: tudod az összes számodra fontos ember szülinapját, a kedvenc ételüket, de még azt is, hogy hívták az első kisállatukat. Ez egy különleges képesség, ami sokakban nincs meg.

Olvastad már? 
5 „rosszlány" tulajdonság, amire buknak a pasik

Ezért is szeretnek téged annyira az emberek, ugyanis azáltal, hogy minden részletre emlékszel velük kapcsolatban, fontosnak érzik magukat. Ezt pedig csak kevesen képesek éreztetni másokkal!

Ha a hetedik fenyőfát választottad

Te vagy a családod és a baráti köröd béketeremtője. Ha két ember összeveszik egymással, mindig tudják, hogy hozzád fordulhatnak tanácsért és a tökéletes megoldásért. Megvan az a különleges képességed, hogy meg tudod érteni mindkét felet, bele tudod élni magad a helyzetükbe, és ennek fényében megtalálod a probléma megoldását.

Ezért aztán te magad ritkán keveredsz konfliktusba; ha valakivel nem értesz egyet, akkor is igyekszel beleélni magad a másik helyzetébe, és emiatt minden vitád nyugodt hangnemben zajlik le. Gratulálunk!

Ha a nyolcadik fenyőfát választottad

Nagyon jó kommunikációs készséged van, ez nem is kérdés. Mindig tudod, kinek mit kell mondani, írásban és szóban egyaránt.

Ha most felmennél a Facebookodra, valószínűleg azt látnád, hogy rengeteg üzenet vár téged, hiszen az emberek imádnak veled társalogni. Kedves vagy és frappáns, és ehhez erőlködnöd sem kell, hiszen természetedből fakad ez a képesség. Ha valakinek, akkor neked tényleg érdemes lenne olyan munkahelyen dolgozni, ahol másokkal sokat kell beszélgetni.