Életmód / Ezotéria

Ilyen lakás tesz jót a lelkednek a csillagjegyed szerint – Így rendezd be otthonodat

Bizonyára már neked is feltűnt, ha elmentél valakihez vendégségbe, körbenéztél a lakásban és azonnal tudtad, hogy ez az az otthon, ahol soha nem éreznéd jól magadat vagy pedig pont az ellenkezőjét érezted: ilyen az, ahol harmonikusak lehetnének a mindennapjaid. Köszönhető mindez a domináló színeknek, a bútorok stílusának és természetesen az összhatásnak. Minden csillagjegy más, természetes, hogy mindenki másmilyen otthonban érzi jól magát. Nézzük, hozzád mi illik!

Vízöntő

Lakberendezési stílus: vintage és eklektikus.

Szakítani a hagyományokkal – ez akár a mottód is lehetne, ha a csillagjegyed a Vízöntő. Megmutatkozik ez az életed minden területén, például a lakásberendezésnél is.

Szeretsz nosztalgiázni, ugyanakkor igen kreatív vagy, értesz hozzá, hogyan alkoss a régiből újat. Gyakran vagy szeszélyes, éppen ezért, előfordul, hogy olyan bútorokat választasz, amelyek nem is illenek össze, te mégis értesz ahhoz, hogy megteremtsd a harmóniát.

Színek: a szivárvány minden színe
Dekorációk: antik bútorok, vintage mintázatok

Halak

Lakberendezési stílus: ránézésre nyugtató, pihentető.

A Halak csillagjegy szülöttei rendkívüli módon vágynak otthonukban a nyugalomra, a pihenésre.

Számodra az jelenti a boldogságot, ha egy nehéz munkanap után hazaérve harmónia vár és a szerető család vesz körbe téged. Ez az a hely, ahova bármikor, bármilyen körülmények között menekülhetsz, csakis itt tudsz feltöltődni, kikapcsolni. Nem spórolsz a párnákkal, fontos számodra az, hogyne csak te és a családod, hanem a hozzád érkező vendégek is otthonosan érezzék magukat nálad.

Színek: halványkék
Dekorációk: szőttesek és puha szőnyegek

Kos

Lakberendezési stílus: praktikus tárgyak, szigorú szabályok.

Ha a csillagjegyed Kos, akkor igazán erős akarattal rendelkezel, olyan vagy, akár egy harcos amazon. Számodra nagyon fontos, hogy minden kéznél legyen, konyhád és az egész otthonod legyen felszerelve a legmodernebb eszközökkel.

Nem szereted a zsúfoltságot, amire már nincs szükséged, azt bátran kiselejtezed. Nem is tagadhatnád, fontosak számodra a külső vonások és adsz mások véleményére, ezért igyekszel egy külső szemlélő által is szépnek tartott otthont teremteni magadnak.

Színek: fémes árnyalatok
Dekorációk: kovácsoltvas bútorok, eszközök, igénytelen szobanövények

Bika

Lakberendezési stílus: rusztikus, romantikus.

Bika csillagjegyűként igazán földhözragadt vagy. Ami a lakberendezést illeti, kedveled a klasszikus stílusokat. Számodra tökéletes lehet egy szerénynek tűnő, egyszerű fából készült ebédlőasztal, jól mutat otthonodban a fagerenda, ugyanakkor azt sem bánod, ha a padló márványból készül, a plafonról pedig egy méretes csillár lóg le. Kevésbé igényled a természetes fényt, inkább a hangulatvilágítást szereted.

Színek: halvány rózsaszín, márvány
Dekorációk: illatos, színes, vágott virág

Ikrek

Lakberendezési stílus: akár egy modern parasztház.

Az Ikrek kettőssége megjelenik otthonuk lakberendezésében is. Ha Neked is ez a csillagjegyed, akkor nem csodálkozunk rajta, ha számodra egyformán fontos a kényelem és az esztétikum. Lakásodban egyaránt megjelennek a régi korok stílusjegyei, de felfedezhetőek a modern, kifinomult vonások is.

Szerencsére mindezek jól megférnek egymás mellett. Nem szereted a zsúfoltságot, inkább a nagy, szabad terek híve vagy, így bőven van hely otthonodban nagyobb baráti társaságoknak, sőt táncos esteknek is.

Színek: barna, fehér
Dekorációk: sötétítő függöny, hangulatvilágítás

Rák

Lakberendezési stílus: skandináv stílus.

Ha Rák a csillagjegyed, akkor nagyon fontos számodra a kényelem és szeretsz jókat aludni.

Épp ezért illik hozzád a skandináv stílus: világos lakás, emellé hangulatvilágítás, kandalló, bevetetlennek tűnő ágy, vastag, meleg szőnyeg, pihe-puha textíliák és sok-sok könyv.

Olvastad már?  Bizonyított: A nők és a férfiak tényleg másképp látják a világot

A lényeg, hogy ha szétnézel, akkor átjárjon a melegség érzése.

Színek: szürke és krémszínű árnyalatok
Dekorációk: rengeteg párna, vastag ágytakaró

Oroszlán

Lakberendezési stílus: egzotikus.

Ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor jellemző rád, hogy ahova belépsz, azonnal rád szegeződik a tekintet. Ugyanez vonatkozik az otthonodra is, a hozzád érkező vendégeknek azonnal elakad a szava, ahogyan belépnek hozzád. Ez természetesen nem jelent rosszat, az általad kedvelt egzotikus és merész stílus mindenkit jókedvre derít.

Igazi egyéniség vagy, nem hagyod magadat befolyásolni, ezért nem érdekel mások véleménye. Számodra az a lényeg, hogy ha hazamész, akkor jól érezd magad a négy fal között.

Színek: vidám színek

Dekorációk: zöld növények, színes faliképek

Szűz

Lakberendezési stílus: modern, minimalista.

Szűz csillajegyűként az élet minden területén a maximalizmusra törekszel, ezért nem meglepő, ha a hozzád érkező vendégek azt mondják, az otthonod egyszerűen tökéletes, szinte prospektusba illő.

Nincs benne semmi zsúfoltság, csak rend és elegancia van. Nem kedveled a rikító színeket, inkább a visszafogott stílusra szavazol.

Színek: fehér
Dekorációk: egyszerű váza, visszafogott szőnyeg

Mérleg

Lakberendezési stílus: retró

Ha a csillagjegyed Mérleg, akkor alapvetően bájos a természeted, mindenkivel kedves vagy, épp ezért nagyon sokan kedvelnek. Ragaszkodsz a hagyományokhoz és a tradíciókhoz, otthonodat is a régi koroknak megfelelően rendezed be. Szereted a klasszikus fabútorokat és kerülöd a rikító színeket.

Örülsz neki, ha a nagyszüleid vagy az ismerőseid leselejteznek egy bútort és azonnal lecsapsz rá. Igazi ezermester vagy, szeretsz barkácsolni és bármit képes vagy megjavítani. Az így megújított bútordarabokhoz érzelmileg is kötődsz.

Színek: barna árnyalatai
Dekorációk: könyvespolc, hangulatvilágítás, kényelmes kanapé

Skorpió

Lakberendezési stílus: francia

Skorpió az egyik legrejtélyesebb csillagjegy mindközül. Ha te is ekkor születtél, akkor igazán érzelmes vagy, ezt az oldaladat viszont csak nagyon keveseknek mutatod meg. Számodra az a tökéletes otthon, ami kissé kislányos és melegséget áraszt.

Kissé zsúfolt a lakásod, de nem bánod, hiszen csupa olyan bútordarabbal veszed körbe magadat, amit egytől egyig szeretsz. Alapvetően romantikus alkat vagy, ez pedig egyből felfedezhető az otthonodon is.

Színek: rózsaszín, pasztellszínek
Dekorációk: puha ágytakaró

Nyilas

Lakberendezési stílus: bohém.

Ha a csillagjegyed Nyilas, akkor igazi egyéniség vagy! Gyors észjárású, remek humorú, szellemes ember vagy. Barátaid nagyon szeretnek veled lenni, hiszen minden társaságot képes vagy feldobni. Jó hangulat jellemzi az otthonodat is, kissé bohém és zsúfolt, mégis szerethető.

Dekorációs tárgyakból egész gyűjteményed van már, de folyton találsz újabb és újabb darabokat, amire nem tudsz nemet mondani.

Színek: a lilától a kéken át a vörösig minden…
Dekorációk: színes képkeretek, vázák és méretes díszpárnák

Bak

Lakberendezési stílus: hagyományos, mégis modern.

Szimmetria, egyensúly és tökéletes rend. Ez jellemzi Bak csillagjegy szülötteként az otthonodat és az egész életedet. Kifinomult stílusú bútorokat választasz, nem számít, hogy régi vagy modern, a lényeg, hogy praktikus legyen és jól mutasson, összhangban legyen a többivel. Nem félsz kipróbálni új dolgokat, szívesen kísérletezgetsz az élet minden területén és a lakásodban is.

Színek: egyszerű színek, sötét és világos harmóniája
Dekorációk: vágott virág, klasszikus evőeszközök

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást