Stílus / Divat

Így hordd a fekete szövetkabátodat, hogy ne legyen unalmas a szetted

Már hosszú idő óta a téli szezon egyik legnagyobb trendje a szövetkabát, és bár minden évben előkerül egy új kedvenc, előbbit semmi sem tudja letaszítani a trónról. A szimpla, fekete változat viszont egy idő után unalmassá válhat, így nem árt, ha tudod, mivel dobhatod fel a megjelenésedet. Egy-egy apró részlet, kiegészítő, és máris színesebb lesz a szetted!

Színes sálak

A sál elengedhetetlen kiegészítője a téli öltözködésnek, ezért biztos, hogy neked is van néhány.

Úgy tűnhet, a fekete kabáthoz egy ugyancsak fekete sál passzol igazán, azonban ha szeretnél egy kicsit színesebben öltözködni, ezen érdemes változtatni.

Egy feltűnő árnyalat, például egy rózsaszín, vagy akár egy citromsárga egyaránt jó ötlet lehet; és az alábbi fotó bizonyítja, hogy még az sem baj, ha a táskáddal és a cipőddel nem passzol össze a választott árnyalat.

 

A táska a lényeg

Sokat számít a megjelenésedben az is, hogy milyen kiegészítőket választasz.

Ha nincs otthon feltűnőbb árnyalatú sálad, akár a táskád színével is játszhatsz.

A karácsony klasszikus színei például tökéletesen passzolnak hozzá: egy fekete szövetkabáthoz érdemes zöld vagy piros darabot választanod.

Ez máris egy kicsit feltűnőbbé, egyedibbé teszi a megjelenésedet, és még csak nem is kell sokat változtatnod a hétköznapi szetteden.

 

Bézs toldás

Ha már régóta megvan a fekete szövetkabátod, és szeretnél valami újítást belevinni, van egy szuper ötletünk.

Nyugodtan kipróbálhatod azt is, hogy egy varrónő segítségét kéred, és bizonyos részeire bézs színű toldást kérsz.

Nem muszáj pontosan úgy kinéznie, mint a fotón: akár az is elég, ha a karodnál, a zsebeknél és a gallérnál vállalod be az átalakítást.

A végeredmény rendkívül elegáns, és azonnal feldobja a fekete szettedet.

 

Nagyméretű öv

Számtalan olyan szövetkabátot lehet találni a boltokban, amelyek eredetileg is övvel készültek, de ha a tiédhez ez nem tartozik, akkor is nyugodtan választhatsz hozzá ilyen kiegészítőt.

Egy nagyméretű öv kiemeli a derekad, sokkal elegánsabb kisugárzást ad, és különlegessé teszi az egyszerűbb darabokat is.

De természetesen egy kisebb öv is jó lehet, ha az közelebb áll az ízlésedhez.

 

Prém sál

Ha igazán elegáns darabra vágysz, érdemes beszerezned egy különleges kiegészítőt, amitől sokkal egyedibbé válik a szövetkabátod.

Úgyhogy ezúttal egy szimpla sál helyett szerezz be egy prémes darabot, ami műszőrmével van díszítve; ez lehet fekete, vagy akár színes is.

Jó hír, hogy ez a darab nagyon meleg, így a leghidegebb időben sem fogsz fázni.

 

Pasztell kombinációk

Szintén jó ötlet az is, ha nem feltétlenül a karácsony színeit viseled a kiegészítőiden.

A bézs egyik előnye, hogy az év bármelyik szakában szuperül mutat, és a feketével jól kombinálható.

Válassz például egy pasztell táskát, és egy ehhez passzoló színű cipőt, a fekete kabátod pedig máris élettelibbnek tűnik.

Természetesen a legjobb, ha csizmát viselsz mellé, hiszen a téli hidegben egy nyitottabb lábbeliben (még ha csak sportcipőről is beszélünk), nagyon könnyen meg lehet fázni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást