Stílus / Divat

Idén a mackók hódítanak – Íme a legstílusosabb plus-size férfiak!

Hölgyeim! Ahogy nálunk is hódít a plus-size, úgy a pasikat sem kerüli el, sőt…! Azt hiszem többünk nevében beszélhetek, ha azt mondom, hogy nem feltétlen vágyunk kidolgozott kockahasra, hatalmas bicepszre és szálkás testre. Na jó, ne értsetek félre, nem télapó kinézetű férfiakról van szó, hanem erős, mackósabb testalkatról, amiről tudjuk, hogy az izmokat nem a konditeremben szedte fel az illető.

Az elegáns úr

A legtöbb mackós pasinak olyan fantasztikus kisugárzása van, hogy menten elolvadunk, igaz lányok?! És ki mondja, hogy ők nem lehetnek stílusosak? Íme, elsőszámú bizonyítékunk, hogy ez igenis lehetséges!

Egy jól megválasztott ing amúgy is aduász lehet a férfiak számára, hiszen szép vállakat varázsol nekik, ehhez egy mellény pedig elrejtheti azt a pár plusz kilót.

Jöhet hozzá a jól megválasztott farmer, tökéletes cipő és, ha még egy nyakkendő is dukál az összeállításhoz, akkor már tényleg nem lehet hova fokozni.

Hello Mr. Stíluskirály!

Igen, van, akinél tényleg nem számít hány kiló, mert egyszerűen olyan stílussal áldotta meg az ég, hogy ez az első, amit észreveszünk rajta. Tökéletes ing, színben hozzá passzoló zakó, farmer és az elmaradhatatlan sportcipő.

Irtó szexi, mikor egy férfi ezeket párosítja, ráadásul a szakáll plusz pont, mert ettől lesz igazán vadítóan férfias az összhatás.

Csak lazán!

Hamarosan itt a nyár és nem kell sötét színekbe borulnia annak, aki plus size. Éppen ellenkezőleg. Vegyük például a férfiak esetében a rövidnadrágot.

Ha a fazon már meg van, akkor utána már tényleg csak a színeket kell variálni. Felülre mehet sötétebb szín, de senki ne higgye azt, hogy a varjú kinézet slankít.

Kétségtelen, hogy a fekete optikailag karcsúsít, de senkinek nem kell az év minden napján sötétet hordania.

Vegyítve

Mi nők is szeretjük keverni a csinosat a sportossal, így hát a férfiak miért ne tehetnék? Bár van némi fenntartásunk ezzel nadrág fazonnal, mégis felkerült a listánkra, mert az összhatást tekintve teljesen rendben van.

Igényes, jól megválasztott darabok vegyítése, odafigyelve az apró részletekre is, úgy, mint a színek harmonizálása. Bravo!

Férfiasan tökéletes

Ha egy férfi magabiztos, akkor másra nincs is nagyon szükség, mert egyből rabul ejti a női szíveket. Bár nem a ruha teszti az embert, mégis nagyon sokban hozzájárul az önbizalom kialakításához, és ez a pasik esetében sincs másképp.

Olvastad már?  Tényleg könnyebben kaphatóak a telt keblű nők? A tudomány válasza a sztereotípiára

Ez a sötét szett tökéletes választás egy romantikus vacsorához, vagy borozáshoz a barátokkal. Ha valaki plus size és tökéletesen elégedett formás külsejével, akkor kár takargatni, inkább mutassa meg mindenkinek remek stílusát.

Elhívnál randizni?

Lányok, ugye, hogy vannak olyan pasik, akiknek az arcukra van írva, hogy igazi jófiúk? Ideje elfelejteni azt a felfogást, hogy egy férfi a hasán lévő izmoktól lesz igazi férfi, mert nem így van.

Amit mi kérünk, az a határtalan humor, jókedv, önbizalom, határozottság és bizalom. Kihagytunk valamit? Egyébként meg ki tudna ellenállni egy ilyen kantáros szépfúnak? Mi biztosan nem.

Jövőre ilyen Télapót kérünk!

Bár a karácsony már elmúlt, mindenképpen értékeljük ezt az összeállítást, mert bizonyítja, hogy a stílus nem a méreteken múlik.

Kedves férfiak! Kérünk benneteket, hogy erőltessétek meg magatokat, vegyétek elő minden kreativitásotokat, mert stílus terén magasra tettük a lécet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást