Stílus / Test

Gyönyörű anya-lánya tetoválások, amik még jobban összekötnek

Gyönyörű anya-lánya tetoválások, amik még jobban összekötnek

Egy anya és lánya között semmihez sem fogható, különleges kapocs van, amit sokan, sokféleképpen élnek meg és fejeznek ki. Vannak, akik szeretnének valami valóban jól látható, szimbolikus lenyomatot is a kapcsolatról – ezek a tetoválások erre tökéletesek lehetnek.

Színes virág

Az egyszerű, színes virágok egyébként is népszerű tetoválások, hiszen elegánsak és finomak, ha pedig a virágok szárában még a “mother” (anya) és a “daughter” (lány) szavakat is elrejtik, akkor ezzel tetoválással is megmutathatjátok, hogy mennyire egy húron pendültök.

 

Szív

Egy anya és lánya ott hagyják a nyomukat a másik szívén.

Ezt a nyomot pedig akár a bőrötökön is viselhetitek, ha a festékbe mártott ujjatokból szív alakú mintát nyomtok, majd ezt az ábrát tetováltatjátok magatokra.

Nagyon egyedi, nagyon különleges, és így mindig magatokon viselhettek egy darabot a másikból.

 

Égitest

Igazi minimalista, mégis nagy jelentéssel bíró tetoválás-pár ez, ahol anya a Holdat, a lánya pedig egy csillagot visel magán, ugyanazon a helyen.

Elvégre mindketten önállóak vagytok, de ugyanabban az univerzumban ragyogtok!

 

Összetartás

Ha cinkos összetartás van köztetek, ha az anyukád az, akire a legkacifántosabb helyzetben is számíthatsz, és fordítva, ha a kapcsolatotok igazán nem mindennapi és ha a legmeredekebb helyzetekben is egymás mellett álltok, akkor ez a vagány tetkó jól jellemezhetné a kapcsolatotokat.

 

Szívek

Az egymásba fonódó szíveknél keresve sem találni egyszerűbb, de többet mondó szimbólumot sem.

Ha az anyukádnak több lánya is van, és ezt a több szívből álló szövetséget szeretnétek megmutatni, akkor annak ez egy nagyon kedves módja lehet.

 

Fecskék

Imádjuk ezt a tetoválást, mert önmagában is értelmezhető, de ha egymás mellé kerülnek, akkor szépen össze is simulnak.

Éppen olyanok, mint ti: a saját életeteket élitek, önállóan, a magatok jogán is érdekesek és izgalmasak vagytok, de együtt, egymás által még többé váltok!

 

Hasonlóság

Ha nem esett messze az alma a fájától, ha mindenki mondja, mennyire hasonlítotok, vagy ha éppen senki nem látja rajtatok, de ti pontosan tudjátok, akkor ez a tetoválás lesz a nektek való.

 

Lótuszvirág

A lótuszvirág a buddhizmusban jelképe lehet a tökéletességet elért, ám Nirvana helyett a földre visszatérő embernek, aki a tökéletes boldogság helyett azt választja, hogy itt marad, és segít megtalálni más embertársainak is a tökéletességet.

A lótuszvirág tehát az áldozathozás, az újjászületés, a teremtő erő szimbóluma is, így ábrázolva pedig egy gyermekét ölben dajkáló anyát is megidéz, ezzel még jobban kidomborítva a jelképnek az anyasággal rímelő vonásait.

 

Gyermekláncfű

Azt mondják, akinek gyermeke van, az a testén kívül hordja a szívét.

Ha az édesanyád olyan nőnek nevelt, aki egyedül, függetlenül járja a saját útját, és nem fél messzire menni, mégsem felejti el soha, honnan, kitől is indult, akkor biztosan imádni fogjátok ezt a képet: az édesanyára egy gyermekláncfű kerül, a lányára vagy lányaira pedig az arról elszálló, pihés magok, amelyek saját kalandokra indulnak.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást