Életmód / Ezotéria

Ezen kell dolgoznod idén nyáron a csillagjegyed szerint

Életünk során folyamatos fejlődésben vagyunk, a világunk pedig néha észrevétlenül, de hatalmasat változik egyetlen pillanat alatt. De ehhez az kell, hogy te is észre vedd, min kell változtatnod azért, hogy visszatekintve magad is lásd a fejlődést. Ebben az ezotéria is segíthet! Eláruljuk, a csillagjegyed szerint min kellene alakítanod az idei nyáron, hogy sokkal jobb emberré válj.

Kos

Kimondottan független típus vagy, és szereted az irányításod alatt tartani a dolgokat. Épp ezért sajnos megesik, hogy átléped a határt, és mások szemében túlságosan követelőzőnek tűnsz.

Sőt, amikor épp olyan a hangulatod, rendkívül főnökösködő típus tudsz lenni, ráadásul időnként nagyon lobbanékony vagy.

Az idei nyáron arra kellene odafigyelned, hogy egy kicsit lelassíts, és vegyél egy mély levegőt, ha a dolgok nem terv szerint alakulnak.

Fontos volna, hogy néha átenged a döntést másoknak, hogy ők is fontosnak érezzék magukat.

Ez a családi életedre, baráti kapcsolataidra és a szerelmedre egyaránt igaz!

 

Bika

Ha valaki, akkor te biztosan sosem adod fel a küzdelmet, mindegy, hogy egy munkahelyi feladatról vagy a kapcsolatodról van szó.

Azonban a kitartásod időnként már átmegy makacsságba, és akkor sem veszed észre, hogy ideje elengedned valamit, ha egyáltalán nem tesz jót neked. Amikor ugyanis eltökéled magad egy adott dolog mellett, akkor sem vallod be a tévedésed, ha már egyértelművé válik.

A 2018-as nyáron próbálj meg egy kicsit objektívebben tekinteni az életedre; ha ragaszkodsz valamihez, mindig próbálj meg úgy nézni a helyzetre, mintha egy ismerősödről lenne szó.

Neki mit tanácsolnál? Mindig jusson ez eszedbe!

 

Ikrek

Köztudott tény, hogy az Ikrek jegy szülötteként kicsit olyan vagy, mintha két különböző személyiség rejtőzne benned. Noha ez téged egyáltalán nem zavar, az ismerőseidnél könnyen átléphetsz egy határt azzal, hogy mennyire kiszámíthatatlan vagy.

Az egyik pillanatban még ki nem állhatod az új kolléganődet, a következőben pedig már együtt jártok ebédelni.n Folyamatosan változik a véleményed és a hozzáállásod, ezt pedig mindig el is mondod másoknak. Ebből fakad az is, hogy imádsz pletykálni; egyszerűen nem tudod megtartani a titkokat.

Hiába van rengeteg szuper tulajdonságod, most nyáron mindenképpen oda kéne figyelned arra, hogy megpróbálj egy kicsit visszafogottabb lenni. Ha valaki rád bíz egy bizalmas információt, ne áruld el másoknak, mert ezzel csak eljátszod a bizalmát. Ami pedig a kettős személyiségedet illeti; a közeli ismerőseiddel próbálj meg türelmesebb lenni, hiszen nehéz nyomon követni, éppen milyen lábbal keltél fel.

 

Rák

Nagyon érzelmes típus vagy, akinek mindig is a családi és baráti kapcsolatai voltak az elsők. De ugyanakkor ez együtt jár azzal, hogy hajlamos vagy elkapatni magad, és teljesen beletemetkezel az érzelmi világodba. Ha épp rossz napod van, mindenki azonnal észreveszi rajtad, mennyire magad alatt vagy, mert nem tudod (és nem is akarod) elrejteni, mit érzel az adott pillanatban.

Mivel számodra nagyon fontosak az érzések, nem tudod megérteni, egyesek miért siklanak el e felett, így könnyen kiakadsz, ha például a párod nem foglalkozik azzal, ami bánt téged. Emiatt viszont hajlamos vagy a pesszimizmusra, és ha rossz dolog történik veled, szinte biztos vagy abban, hogy még rosszabb lesz hamarosan.

Olvastad már?  5 dolog, amire képes a tudatalattid - Hagyod neki?

Pedig az élet olyan csodálatos! Legyél idén nyáron nyitottabb a szépségekre, lassíts le, és vedd észre, milyen szerencsés vagy. Hiszen rengetegen szeretnek téged, és megvan mindened, amire vágytál; miért vesztegetnéd az idődet szomorkodással, ha boldog is lehetnél?

 

Oroszlán

Imádsz a középpontban lenni, és mindig te vagy a társaság szószólója, ezért aztán szinte bármit képes vagy elkövetni azért, hogy ezt a helyet megtartsd magadnak. Amikor viszont valaki másra terelődik a reflektorfény, te azonnal megpróbálod visszaszerezni, mert egyszerűen igényled a másoktól jövő figyelmet. Nem akarod, hogy bárki is elfeledkezzen rólad, hiszen valójában ez a titkos félelmed.

Mindemellett sajnos hajlamos vagy arra, hogy nehezen bízz meg másokban, így bármennyire is igyekszel rejtegetni, de kimondottan féltékeny típus vagy. Tartasz attól, hogy összetörik a szíved, és megcsalnak, ezért képes vagy semmiségeken is kiakadni.

Mi lenne, ha nyáron megpróbálnál egy kicsit bizalmasabban állni másokhoz? Hidd el, szuper tulajdonságokkal rendelkezel, és a párod is látja ezt benned; azonban a feltételezéseiddel könnyen elüldözheted magadtól.

 

Szűz

A Szűz jegy szülötteként egyszerűen nem vagy képes egy percre sem leállni, ami nem csoda, hiszen a legszorgalmasabb csillagjegyként tartanak téged számon. Törekszel a tökéletességre, a fejlődésre, és az tesz boldoggá, ha a munkádnak látod az eredményét is. De egy idő után ez az állandó hajtás teljesen kimerít téged, hibázni kezdesz, ez pedig felfedi a másik énedet is.

Ilyenkor rendkívül kritikussá válsz, és mindenben csak a rosszat veszed észre; ebbe nem csak saját magad, hanem a környezeted is beletartozik. Hajlamos vagy olyan szavakkal dobálózni, amit később megbánsz, mert hirtelen felindulásból rögtön kiemeled mások hibáit.

A 2018-as év nyarán próbálj meg egy kicsit elnézőbb lenni, első sorban saját magaddal. Az emberek hibáznak, ez rád is igaz, de ettől még egyáltalán nem vagy kevesebb!

 

Mérleg

Sosem volt erősséged a döntéshozás; mindegy, hogy egy apróságról vagy egy nagyobb dologról kell döntened. Mindig attól félsz, hogy elköveted ugyanazt a hibát kétszer, ezért van, hogy inkább nem lépsz előre; már csak azért sem, mert félsz a visszautasítástól. Korábban többször is csalódtál, ezért már nem is hiszel annyira a szerelemben.

Idén nyáron viszont eljött az ideje annak, hogy ne hasonlítgass mindenkit az exedhez! Nem létezik két ugyanolyan ember, ezért nem várhatod el senkitől, hogy pont olyan legyen, mint az egykori szerelmed; muszáj továbblépned!

Ezen kívül pedig meg kell tanulnod elfogadni önmagad, mert az utóbbi időben nem vagy valami elégedett saját magaddal. A csalódások lerombolták az önbizalmad, de nyáron végre lépéseket kellene tenned azért, hogy megértsd, igenis értékes vagy.

Járj el jógázni, vagy újítsd fel a ruhatárad; a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben.

 

Skorpió

Mindig is nagy elvárásaid voltak a szerelmi életedben, és a tökéletes partnert kerested, ám emiatt rengeteg stressznek tetted ki magad. Hiszen a nagy elvárásoknak lehetetlen megfelelni, így akaratlanul is csalódást okoztak neked korábbi partnereid. Sosem volt erősséged a megbocsátás, és ha valaki összetörte a szíved, biztos, hogy hosszú ideig nem engedted el a sérelmeidet.

Az idei nyáron viszont muszáj leszel lépéseket tenni ezért, máskülönben sosem fog rád találni a szerelem!

Bocsáss meg azoknak a személyeknek, akik korábban rosszat tettek neked; nem azért, mert ők megérdemlik, hanem mert ebből neked csak előnyöd származhat.

Olvastad már?  5 különleges jel, ami arra utal, valaki épp rád gondol. Te is éreztél már ilyet?

Sokkal nyitottabb leszel, és ha nem várod el mindenkitől a tökéleteset, hidd el, hamar rád talál a szerelem is.

 

Nyilas

Az életed során nagyon sokszor csalódtál már, mert ha te valakibe szerelmes vagy, biztos, hogy őszintén, teljes szívedből szereted őt. Sajnos akadnak azonban olyan emberek, akik ezt nem erősségnek látják, és csak kihasználják mély érzéseidet.

Ezért aztán az utóbbi időben felvettél egy új stílust: ha ismerkedni kezdesz valakivel, próbálod tesztelni, mennyire őszinte veled. Ne tedd! Igen, a szerelemnél benne van a pakliban a csalódás, de ha felhúzol magad köré egy falat, csak elveszíted azt a személyt, aki akár tökéletes is lehetne számodra.

Mindemellett idén nyáron ideje egy kicsit visszavenned a makacsságodból is. Nagyon jellemző rád, hogy ha kitalálsz valamit, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, és akkor sem ismered be a hibádat, ha már bebizonyosodott a tévedésed. Ezen feltétlenül változtatnod kell már nyáron, mert hosszú távon a szerelmi életedet is negatív irányba befolyásolhatja.

 

Bak

Lehet, hogy csak nagyon vágysz egy partnerre, vagy nem elég nagy az önbizalmad, de szinte mindig a rossz férfiakat választod.

Igyekszel megmagyarázni a negatív tulajdonságaikat, próbálod elfogadhatóvá tenni őket, pedig a szíved mélyén te is tudod, hogy nem bánnak jól veled.

Idén nyáron eljött a te időd! Ne hagyd, hogy bárki is úgy viselkedjen veled, ahogy azt nem érdemled meg.

Vedd észre, hogy milyen különleges vagy, és helyezd egy kicsit magasabbra az elvárásaidat. Ne engedj be bárkit a szívedbe, mert sajnos könnyű beleszeretni a rossz férfibe, de kiheverni a csalódást már sokkal tovább tart!

 

Vízöntő

Nem szívesen beszélsz az érzéseidről, és ez a párkapcsolataidban mindig is gyakori probléma volt. Pedig a szíved mélyén te is tudod, hogy kimondottan érzékeny típus vagy, és ha senki sem lát, hajlamos vagy akár a sírásra is.

Nem kell mindig olyan erősnek látszanod! Idén nyáron próbálj meg egy kicsit őszintébb lenni másokkal, és ne félj megmutatni, hogy igenis van sebezhető oldalad is.

A szerelemben sokan alábecsülik ezt, pedig valójában a bizalom egyik legnagyobb ismérve, hogy képes vagy arról is beszélni, ami kellemetlenebb téma.

Nem baj, ha nem vagy olyan, mint mások. A különlegességed csak még egy szuper előny; a lényeg, hogy ne félj végre mélyen szeretni valakit!

 

Halak

Noha szuper tulajdonság, hogy mindig a legjobb formádat hozod, van, hogy ezt nem mindenki érdemli meg.

Mivel reménytelenül szerelmes típus vagy, sokszor nem veszed észre, hogy nem megfelelően bánnak veled. Hajlamos vagy túl sokat elvárni valakitől, és már az első hetekben az esküvőről álmodozni, ami aztán nagy csalódással ér véget számodra.

Az idei nyáron is több szerelmi kalandba keveredhetsz, ezért meg kell tanulnod elfogadni, hogy a valóság néha annyi, amennyinek látszik. Ne menj el randizni azzal a sráccal, akiről a megérzéseid nem súgnak pozitívat, mert valószínűleg jól sejted.

Idén nyáron válogasd meg, kinek adsz esélyt, és próbáld meg egy kicsit visszafogni az érzéseidet, mielőtt komolyabbra fordulnának a dolgok közöttetek.