Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

Az öt szeretetnyelv fogalmát Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő és házassági tanácsadó alkotta meg a kilencvenes évek elején. Elmélete szerint mindannyiunknak van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve is, amik mélyebben hatnak ránk a többinél. De Gary szerint nem csak az a lényeges, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, hanem az is, hogy tisztában legyünk a partnerünk igényeivel – csak így tudjuk őt igazán boldoggá tenni. Ennek kiderítése szerencsére nem nehéz: azt kell figyelned, a szerelmed hogyan fejezi ki mások irányába a szeretetét. Úgy gondolod, a te szeretetnyelved az „ajándékozás”? Akkor lássuk, kik lennének a legideálisabb partnerek számodra zodiákusuk alapján!

Rák

A Rákok mesterei az udvarlásnak, egyenesen imádják azt a szakaszt az életükben, ami az ismerkedésről szól.

Párkapcsolatban a későbbiek során sem igazán engednek ebből, szeretik fenntartani a lángolást azzal, hogy rendszeresen kifejezik érzéseiket apró meglepetésekkel.

Bár szívesen rukkolnak elő tárgyi ajándékokkal is, gyakran inkább tettekkel mutatják meg, milyen fontos vagy számukra.

Ha valaki, akkor egy Rák férfi jó eséllyel fog meglepni egy vacsorával és örömmel elvégzi helyetted a házimunka egy részét, ezzel is terhet véve le a vállaidról. Tudja, ha nem munkával töltöd az idődet, akkor vele tudsz lenni, és ez nagyon fontos számára.

 

Mérleg

A Mérlegek rendszeresen a harmóniára, az egyensúlyra törekszenek és folyton két véglet között próbálják megtalálni az arany középutat.

Nagyon igyekeznek, hogy megfeleljenek a szerelmüknek és minden erejüket bevetik, hogy hosszú távon is tartalmas kapcsolatot ápolhassanak.

Ennek érdekében szívesen meglepik a kedvest különféle ajándékokkal, rendszeresen törekszenek arra, hogy valamilyen nem várt meglepetéssel előrukkolhassanak.

A fontosabb eseményeknek főleg megadják a módját, és igazán nagyvonalúak tudnak lenni. Sőt, ők azok, akik rendszeresen kilesik, milyen ajándékkal tudják majd a legnagyobb örömet okozni, így a figyelmességük miatt még inkább szeretve érezheted magadat a kapcsolatban.

 

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak igazán nagyvonalúak, és szeretik is, ha ezt gondolják róluk. Bár csak úgy nem ajándékoznak meg senkit, aki közel áll a szívükhöz, azt örömmel elhalmozzák figyelemmel, szeretettel és bizony meglepetésekkel is.

Ahhoz, hogy ezt a jó szokásukat sokáig megtartsák, az Oroszlánoknak nagyon fontos a visszajelzés – sajnos ez kicsit árnyékolja is az ajándékozás szeretetnyelvét.

Azonban az Oroszlánok szívből adnak akkor is, ha ebben megbújik némi önös érdek, és saját egójukat szintén ápolják azzal, hogy bezsebelik a meglepetésért járó hálát és köszönetet.

Olvastad már?  Csillagjegyek, akik többet csalódnak, mint mások - és azt is eláruljuk, miért

 

Halak

A Halak ábrándos művészlelkek, akik sokkal inkább jeleskednek az érzelmi világban, mint a realitás talaján.

Az ajándékozást nagyra becsülik, és ők szívüket-lelküket beleteszik a meglepetésekbe, ugyanis jellemző módon saját készítésű ajándékokkal rukkolnak elő.

Ez nagyon jól esik neked, ha az ajándékozás a szeretetnyelved, ugyanis ebben az esetben nem a tárgyak anyagi értéke számít, hanem a figyelmesség, a törődés – ezt egy saját készítésű, személyre szabott meglepetésnél semmi sem tudja jobban kifejezni.

 

Vízöntő

A Vízöntők nagyon sokoldalúan ki tudják fejezni érzéseiket és gondolataikat, ezért remekül ráéreznek, ha neked éppen az ajándékozás a szeretetnyelved.

Meglehetősen önzetlenek a jegy szülöttei és nagy vágyuk, hogy valamit letegyenek az asztalra, segítéségére legyenek az embereknek.

Mindez kisebb léptékben ugyan, de a párkapcsolataikban is megmutatkozik: szeretnek a szerelmük kedvére tenni.

Ezt általában odaadó figyelemmel érik el, de ha igazán szerelmesek, akkor valóban nagyvonalúvá válnak és elhalmozzák a másikat kisebb-nagyobb ajándékokkal.

 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást