Életmód / Ezotéria

Ez benned a legbonyolultabb a környezeted számára a csillagjegyed szerint

Az asztrológia nagyon összetett, de még a „legegyszerűbb” eleme, a csillagjegy is sokat elárulhat a személyiségünkről – többek között azt is, hogy a külvilág számára mi a legbonyolultabb bennünk. Te magadra ismersz?

Kos: keményfejű, de érzékeny

A felszínen sokszor tűnhetsz gorombának, ridegnek, főleg akkor, ha valamilyen feladatra vagy elérendő célra nagyon koncentrálsz.

Gyakran még neked sem tűnik fel, hogy ilyenkor hogyan bánsz másokkal, ám amikor visszatekintesz ezekre az időszakokra, mindig felismered a viselkedésed, és általában szörnyen érzed magad miatta – ha valaki már közelebbről ismer, tudja, hogy nem szabad téged piszkálni, amikor nagyon elfoglalt vagy.

 

Bika: nagylelkű, de meghúzza a határokat

Segítőkész vagy és szeretsz adni, ám csak úgy, ahogyan azt te jónak látod.

Másokat összezavarhat az, hogy mikor, kinek és mi alapján nyújtasz segítő kezet, hiszen minden esetben egyénileg mérlegelsz.

Igazi földjegy vagy, aki szeret mindent a saját módszerei, stílusa szerint csinálni.

 

Ikrek: több nézőpontja lehet egyszerre

Előfordulhat, hogy akár saját magadnak is ellentmondasz rövid időn belül, aminek az az oka, hogy több véleményed is lehet egyszerre egy adott témáról.

Szereted mindig megvizsgálni a lehetséges nézőpontokat, és mindegyikben megtalálni azt, amivel egyetértesz, ezzel pedig gyakran zavarhatod össze az ismerőseid.

 

Rák: megjósolhatatlan hangulatváltások

Nagy hatással vannak rád a Hold fázisai, és ezek a hangulatodat is nagyban befolyásolhatják.

Aki nem ismer olyan közelről, annak szokatlan lehet, hogy egyik nap még csicsergő vidámság-bomba vagy, másnap viszont csak egyszavas válaszokat adsz és inkább elvonulsz a magányodba.

Olvastad már?  Illatkalauz hozzád - Ezt árulja el a kedvenc aromád az egyéniségedről

 

Oroszlán: hűséges, de néha túlságosan énközpontú

Számodra nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet kapj másoktól, hiszen ez éltet igazán.

Azokkal, akiktől ezt megkapod, igazi sztárként tudsz bánni, ám ha kicsit is visszaesik az irányodba történő érdeklődés, máris elkezdesz inkább magaddal foglalkozni – ez pedig megzavarhatja azokat, akiket eddig a tenyereden hordoztál.

 

Szűz: mindenáron segíteni akar, még ha nem is tud

Még akkor is felajánlod a segítséged másoknak, ha egyébként őrülten elfoglalt vagy, és mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem tudod teljesíteni, amit vállalsz.

Aki már ismer, az tudja, hogy bár a jó szándék vezérel, nem mindig jön össze, amit megígérsz.

 

Mérleg: túl nehezen hoz döntéseket

Ha Mérleg vagy, tényleg minden lehetséges opciót szeretsz számításba venni, mielőtt döntést hoznál – a végeredmény általában mégis az, amit ösztönből is választottál volna.

Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért is agyalsz sokat valamin, de mások számára ez elvesztegetett időnek tűnhet.

 

Skorpió: titokzatosnak tűnhet, pedig valójában nem az

Nehezen nyílsz meg másoknak, és egészen addig tartod a távolságot, amíg valakit nem ismersz meg eléggé – ez akár hónapokba is telhet, és mások emiatt úgy vélekedhetnek rólad, hogy nagyon titokzatos vagy, nem lehet téged kiismerni.

Valójában csak nem szereted teljesen kiadni magad olyan embereknek, akikről még nem tudsz túl sokat.

Olvastad már?  Az érzelmek embere: Ilyen együtt élni egy Rákkal

 

Nyilas: szereti az emberek társaságát, de óvatos az elköteleződésben

Nyitott, optimista és társaságkedvelő vagy, éppen ezért lehet furcsa mások számára, hogy hajlamos vagy kicsit behúzni a féket, ha már túl közelivé válik az ismeretség – és itt nem csak párkapcsolatról van szó, hanem akár egy barátság kezdetéről is.

A szabadságod legalább olyan fontos a számodra, ezért óvatosan bánsz azzal, hogy valakit túl közel engedj magadhoz.

 

Bak: úgy tűnhet, nem szereti a kemény munkát, pedig valójában igen

Bakként nagyon keményen meg tudsz dolgozni a céljaidért, és rengeteg energiát tudsz mozgósítani, ugyanakkor a környezeted számára úgy tűnhet, ezt nem élvezed annyira.

Ez azért van, mert minden erőddel a munkára összpontosítasz, és nem szeretsz előre inni a medve bőrére, úgyhogy csak akkor lélegzel fel egy kicsit, amikor már elérhető távolságba kerül a cél.

 

Vízöntő: szereti az embereket, de érzelmileg lassan tud kapcsolódni

Nagyon kíváncsi vagy más emberekre, és a fokozott érdeklődésed félrevezetheti őket – azt hihetik, hogy tényleg nagyon megkedvelted őket és közel kerültetek egymáshoz, ám részedről a mélyebb érzelmek kialakulásához több idő kell.

 

Halak: nagyon nehéz lekötni

Hatalmas a szabadságszereteted, imádsz új dolgokat megismerni és mindenre kíváncsi vagy – folyamatosan mozgásban vagy, és nehezen viseled, ha valaki ki akar sajátítani magának vagy meg akarja szabni, hogy „merre ússz”.

Amint ennek szikráját is megérzed, azonnal látványosan visszaveszel a lelkesedésedből.