Otthon / Dekor

Dobd fel a mindennapi munkát ezzel a 10, nagyon stílusos irodai kiegészítővel!

Ha már rég volt a nyaralás és a hétvégi pihenés gondolata sem tölt fel a melóban, érdemes olyan apróságokra is odafigyelned, amikre eddig nem fordítottál pénzt vagy energiát. Gondolj bele alaposan, hogy milyen környezetben dolgozol! Folyton zaj van körülötted, kupiban töltöd a mindennapjaid, esetleg a hőmérséklet sem elég kényelmes az irodában? Biztos észrevetted már, hogy vannak olyan apróságok, amiket ha elrendezel magad körül, sokkal jobban megy végül a munka – fogadjunk, hogy ez a 10 kiegészítő is felébreszti majd a benned szunnyadó motivációt!

Inspiráló tollak

Tollból sosem elég: ha pedig egy-egy bátorító gondolat is jár velük, az telitalálat!

Még akkor is megéri beszerezni –vagy csináltatni- egy szuper inspiráló tollszettet, ha nem hiszel az ilyesmiben, hiszen a szavak ereje a legmotiválatlanabb pillanatokban is hatással lesz rád.

 

Feliratos kártyák

Ha imádod a színeket és a bátorító szövegeket, dekorképek helyett nyomtass vagy szerezz be egy pár képeslapot, amit kiteszel az asztalodra!

Ha jól rendezed el őket, a legnyomasztóbb napokon is kapsz majd egy kis erőt tőlük.

Egyre figyelj: ne tegyél mindenhova színes-szagos kártyákat, mert a végén elég rumlisnak hat majd tőlük az asztalod, ami megint csak szerencsétlen lehet a hatékonyságodra nézve!

 

Kihívás-jegyzettömb

Ha valami extramotiváló lesz a melóban, az ez a cucc: szerezz be, vagy akár készíts magadnak egy 30 napos, kihívásokkal teli jegyzettömböt!

Ha minden nap teljesítesz egy egészséges vagy motiváló feladatot, sokkal jobb lesz az általános közérzeted, ráadásul egy hónap elteltével már hiányolni fogod a napi challengeket…

 

Parafatábla kicsit másképp

Miért tűzögetnél unalmas cetliket egy unalmas táblára, ha lehet egy ilyen motiváló, szuper gondolatébresztő, falra akasztható táblád is?

Rengeteg DIY-megoldást találsz a neten, de színes-szagos verziók ezreiből is válogathatsz…

Érdemes benevezni egyre!

 

Kedvenc munkahelyi bögre

Lehet, hogy szórakoztatóak a vicces meztelen pasis bögrék, de érdemes valami hasznosabbra és motiválóbbra váltanod a napi kávéspoharad: szerezz be egy ilyen bögrét!

Akár csinálhatsz is magadnak, de ajándékötletnek is szuper valamelyik kollégádnak – ha ebbe töltöd a délutáni jól megérdemelt mandulás lattédat, kevésbé érzed majd, hogy fogytán a motivációd…

 

Motivációs napló

2018 abszolút trendje a motivációs napló, nem véletlenül: egy ilyen kis segédeszközzel minden nap beszámolhatsz a sikereidről és segít pozitívabban gondolkodni a legnehezebb időszakaidban is…

Persze nem kell óriási összegeket költened rá; simán csinálhatsz magadnak is egy kellően vastag könyvből, de egy szépen szerkesztett, gyönyörű napló szinte bármennyit megér!

 

Inspirációs emlékeztető

A következő szülinapodra vagy karácsonyra el ne felejts egy ilyen szuper bekeretezett, inspiráló gondolatokat folyton az arcodba toló emlékeztetőt kérni!

Ajándékötletnek is tökéletes, de magadnak szerezd be először!

 

Gyönyörű billentyűzet

Azért ilyen billentyűkkel könnyebben megírod majd a heti jelentést, ugye?

Elképesztően egyszerű DIY-módszerek is léteznek, ha kísérletezni szeretnél, de fillérekért rendelni is tudsz – motiváld magad és a körülötted lévőket gyönyörű színekkel!

 

Kávé munkába menet

Feltétlenül be kell szerezned egy ilyen termoszt, ha szeretnéd, hogy vidámabban -és nem utolsósorban stílusosabban- teljen a reggeli dugóban töltött időd!

A munkában töltsd újra és inspirálódj a szövegből, amit rajta találsz…

Kávé plusz motiváció, a legjobb kombó!

 

Gyönyörű párnák

Ki mondta, hogy a munkahelyeden nem érezheted igazán otthon magad?

Akár egy egész irodád van, akár egy kis sarkod, rendezd be számodra tökéletesen: egy kényelmes szék, rajta szép és puha párnákkal például tökéletes első lépés a motiváló és kényelmes irodai létezés felé!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást