Életmód / Egészség

Az 5+1 legjobb válasz olyan sztároktól, akiket hízásuk miatt kritizáltak

Aki nő és ráadásul híres is, nem tudja elkerülni azt, hogy külseje ne legyen állandóan a kritika célpontja. Ráadásul nemcsak az újságok elmarasztaló cikkeivel kell szembenézniük, hanem az online világgal is, ahol a névtelenség álcája mögé bújva a kommentelők következmény nélkül oszthatják cseppet sem hízelgő véleményüket. A legnagyobb sérté, amit egy nő kaphat, talán az, ha kövérnek titulálják, hiszen ebben benne van az is, hogy undorítóan néz ki és az is, hogy ez az ő hibája. Azonban nem mindegyik híresség hagyta annyiban, mikor a súlya miatt marasztalták el. Íme a hat legjobb válasz olyan sztároktól, akit hízása miatt kritizáltak

Jennifer Lawrence

A világ egyik legjobban fizetett és egyik legkedveltebb színésznőjét sosem kímélték a testével kapcsolatban, már kiskorában sem. Állítása szerint karrierje elején egy producer azt mondta neki, ki fogja rúgni, ha nem ad le pár kilót:

„Azt javasolták, hogy olyan képekkel motiváljam magam a fogyókúra alatt, amiken szinte meztelen vagyok. Ez megtörtént, de ma már nem engedem, hogy így bánjanak velem. Ha valaki azt meri a fülembe suttogni, hogy „diéta”, egyből elküldöm a fenébe.”

 

Lady Gaga

Ha valaki tudja, milyen az, mikor az ember nagyító alatt van és bármit csinál, elítélik, az Lady Gaga, de sosem hagyta magát.

Mikor 2013-ban egy kommentelő kövérnek nevezte, egy szelfivel válaszolt, amihez odaírta, hogy büszke formás combjaira, majd a végére biggyesztett egy malac-emojit.

Az énekesnő anorexiával és bulimiával is küzdött, de ma már büszke a testére és mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha ne másoknak próbáljon megfelelni.

 

Ashley Graham

Ma már lányok millióinak példaképe és korunk egyik szexbombája, de Ashley útja rögös volt a népszerűségig.

Ő volt az első plus size modell, aki a Sport Illustrated címlapján szerepelt és azzal vádolták, hogy az egészségtelen életmódot népszerűsíti a „kövérségével”.

Ashley erre azt nyilatkozta, hogy ő csak a szemét forgatta a kijelentésen és ezek a rosszindulatú megjegyzések nem bántják az érzéseit, viszont tudja, hogy sokan osztják ezt a maradi véleményt és éppen ezért van szükség arra, hogy a szépségipar megváltozzon. Karrierje azóta is szárnyal, úgyhogy igaza lett.

Olvastad már?  Megveszel egy kis nasiért? Eláruljuk, miért tör rád az édesség iránti vágy

 

Tyra Banks

Ha valaki híres arról, hogy stílszerűen szól vissza a testét kritizálóknak, akkor az a veterán Tyra.

2007-ben jelentek meg róla olyan fotók, amiken látszott, hogy pár kilót felszedett és ugyan még úgy is csinos volt, a média keményen rászállt. Talkshow-jában ugyanabban a fürdőruhában szólt a kommentelőkhöz, amiben a fotókon szerepelt.

Azt mondta, hogy szerencséje, hogy az anyukája erős nőnek nevelte, így van annyi önbizalma, hogy ne éheztesse magát, de akinek valami negatív mondanivalója van a testére, az „Megcsókolhatja a kövér seggem!”

 

Meghan Trainor

Az énekesnő 2016-ban döbbent meg, mikor észrevette, hogy „Me Too” című videoklipjében vékonyabbra photoshopplták a derekát.

Először azt hitte, hogy rajongói változtatták meg a felvételt, de kiderült, hogy ez az ő hivatalos felvétele, ráadásul úgy szerkesztették meg a tudta nélkül, hogy ő maga is részt vett a klip vágásában.

Meghan ezután azt nyilatkozta, hogy ugyan a mai napig szereti a rendezőt, de fel kellett hívnia a Vevo főnökét, hogy minél hamarabb vegye le a videót, mivel az „nem ő.”

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást