Haj / Stílus

Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája – te melyik fazont választod?

Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája – te melyik fazont választod?

Ha évszakváltás, akkor ruhatár-, életmód-, lakberendezés-és hajviseletváltás, ugye? Nők vagyunk, nem kell szégyellni, hogy imádjuk keresni az alkalmakat az újításra – ha te is így gondolkozol az őszről, nem árt tudnod, milyen fazont vágass, ha legközelebb a fodrásznál jársz, vagy milyen kiegészítőt keress, hogy a te hajad tükrözze a legnagyobb igényességet és legkifinomultabb stílust… Íme a 2018-as ősz legszebb és legnőiesebb hajtrendjei!

A rövid egyenes

Nem véletlen, hogy egyre több híresség választja ezt a fazont: nem mondhatni, hogy egy túlcifrázott frizura, mégis elegáns és igényes is egyben – ha emellett a stílus mellett döntesz, azért azt is vedd figyelembe, hogy valószínűleg sokat kell majd egyenesítened a hajad, hogy elérd ezt a kinézetet…

Ja, és egy kis fésűt is mindig tartanod kell magadnál!

Viszont kényelmes, hiszen fül mögé tűrve néz ki a legjobban!

Tipp: ha ilyen hajat vágatsz, hordd garbóval és egy óriási fülbevalóval – ez az igazán edgy megjelenés egyedi receptje!

 

A fonatos copfok

Ha hosszú a hajad, idén ősszel se rejtsd véka alá, inkább fond-tekerd-csavard és csinálj magadnak izgalmasabbnál izgalmasabb copfokat!

Mindegy, hogy egy fonatból vagy többől állítod össze a kész frizurádat, az összhatás romantikus, elegáns, kicsit laza és mégis extranőies lesz…

Tipp: már csak a hajad védelméért se használj hajgumit, ugyanis nagyon-nagyon töri a szálakat – inkább próbáld ki, hogy a saját tincseiddel tekered körbe a copfodat a még természetesebb összhatásért!

Így nemcsak egészségesek maradnak a hajvégeid, de még a megjelenésed is kifogástalan lesz.

 

A laza óriáskonty

Az persze tény, hogy a konty minden évben menő, de mégis úgy változtatja alakjait évről évre, mint a farmer vagy a sportcipők – hol a fejtetőnkön hordjuk, hol szorosan a tarkónk felett, fesztiválszezonban kettőt csinálunk, most, 2018 őszén pedig lazábbra vesszük!

Ezt imádni fogod…

Azokon a reggeleken, amikor nem igazán akad időd a tökéletes frizura elkészítésére, csak csinálj egy laza kontyot a fejed hátuljára, nagyjából középre és lógass az arcodba két vékony tincset – kész is a könnyed és tökéletes kombó!

Tipp: frissen mosott hajjal még jobban mutat a “messy bun”, vagyis a rendetlen konty, így érdemes közvetlenül hajmosás után kipróbálni!

 

Éljen a hajpánt!

Ha mindig is imádtad a gyönyörű és színes hajbavalókat, készülj, mert az idei őszt is szeretni fogod: újra hódítanak a hajpántok!

Persze nem ugyanúgy, mint pár éve a fesztiválokon – most nem a kiengedett hajadra kell ‘ráhúzni’, sokkal inkább a kontyodba kell valahogy –kicsit kócosan- belevariálnod…

Azért ez menni fog, ugye?

Tipp: ha bepánikolsz, mert elaludtál és semmi időd a hajadra, ez a legstílusosabb megoldás; csak egy kis szárazsampon, egy egyedi fejpánt, egy kis kócolás, konty és már indulhatsz is!

 

A feltűnő csatok

Mintha ez az ősz kifejezetten a lazaságról és a “nincs időm a hajamra”-attitűdről szólna: nemcsak a laza kontyok és a kócos reggeli frizurák hódítanak, hanem a “csúnya csatok” is!

Persze ne úgy hordd ezeket, mint kiskorodban a szomszéd néni, és ne is a színes, olcsó darabok mellett dönts…

Válassz egy fekete, elegáns -lehetőleg matt- csatot és időhiányos (vagy motivációhiányos) napokon csak fogd hátra vele a hajad!

Tipp: inggel, garbóval tökéletesen passzol a csatos frizura, de a nagy bizsukat és az óriási fülbevalókat is kerüld, ha ezt a stílust választod reggel!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást