Életmód / Ezotéria

A tulajdonságod, ami a legkevésbé tetszik a környezetednek – Zodiákusod szerint

Tökéletes emberek nincsenek, és ez egyáltalán nem gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha valaki nem képes meglátni a saját hibáit, ha pedig felhívják rá a figyelmet, nem is akar változtatni rajtuk.

Ha te kíváncsi vagy arra, mi az a terület, amin még fejlődnöd kéne, most megtudhatod, a csillagjegyed alapján mely tulajdonságod tetszik legkevésbé az ismerőseidnek.

Kos

Kétség sem fér ahhoz, hogy milyen szórakoztató, izgalmas egyéniség vagy. Azonban a környezeted időnként nehezen viseli el, hogy ehhez erősen lobbanékony természet tartozik.

Világ életedben igazi harcos voltál, akit nem lehetett csak úgy elnyomni, ám ez a tulajdonságod az évek során erősebb lett, és sokszor a legapróbb dolgok miatt is azonnal vitatkozni kezdesz másokkal.

A barátaid tudják, hogy szereted, ha igazad van, de néha jobb lenne, ha tízig számolnál, mielőtt hirtelen felindulásból elmondanád a véleményed.

Bika

Kedves és barátságos vagy, ezért imádnak az emberek a társaságodban lenni.

Amit viszont már kevésbé szeretnek benned, hogy hajlamos vagy a lustaságra, ami több területen is megmutatkozik.

Gyakran késel el a találkozókról, mert nincs kedved nekiállni készülődni, a lakótársadat pedig zavarja, hogy általában lassan veszed rá magad arra, hogy rendet rakj a lakásban.

De tuti, hogy diákként a tanáraidtól is gyakran hallgattad, hogy nem vagy elég szorgalmas, és mindennek az utolsó pillanatban állsz neki.

 

Ikrek

Gyors gondolkodásod van, és mindig eszedbe jut egy új ötlet, ami megvalósításért kiált.

Azonban épp emiatt hajlamos vagy arra, hogy állandóan elterelődjönk a figyelmed, és semmi sem köt le pár óránál, napnál hosszabb ideig.

Az ismerőseid nehezen tartják veled a tempót, és fogalmuk sincs, most éppen mi történik az életedben. Te pedig ezeket sokszor elfelejted elmesélni nekik, így a legtöbb barátod azt érezheti, nem elég fontosak neked ahhoz, hogy közöld velük a szakításod hírét, az új munkahelyedet vagy az aktuális szerelmedet.

Ez a kapcsolatodat is megnehezíti, hiszen állandóan az új és az izgalmas érdekel, ezért nehezen maradsz meg egyetlen férfi mellett.

 

Rák

Kedves vagy, segítőkész, és őszintén jók a szándékaid.

Azonban pont emiatt rengetegszer tapasztaltad meg azt, hogy mások visszaélnek ezzel, és amikor csalódást okoznak neked, te nehezen bocsátasz meg nekik.

Sőt, általában sokáig haragszol rájuk, és folyamatosan dühíted magad miattuk. Az ismerőseidnek is hajlamos vagy ilyenkor kizárólag erről beszélni, amivel sokszor negatív energiákat és feszültséget hozol a saját, és az ő életükbe egyaránt.

Pedig a megoldás az lenne, hogy egy-egy csalódás után elengeded a dühödet. Nem miattuk, hanem magad miatt: mert te megérdemled, hogy boldog legyél, és ne legyen toxikus a környezeted!

Olvastad már?  Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

 

Oroszlán

Imádsz a középpontban lenni, és nagyon jól tudod szórakoztatni az embereket. Azonban olyannyira hozzászoktál az állandó figyelemhez, hogy könnyedén arrogánssá válik a viselkedésed, amit a környezeted nehezen tolerál.

Sosem volt baj az önbizalmaddal, de akadnak időszakok, amikor még magabiztosabb leszel, és ilyenkor azt hiszed, sok más embernél jobb vagy, viccesebb és szórakoztatóbb is.

Pedig az igazság az, hogy valójában rendkívül kedves és nagylelkű ember vagy.

Ezt az oldaladat viszont kevesen ismerik, és könnyedén beskatulyázhatnak egoistának feltűnő viselkedésed miatt, így érdemes lenne odafigyelned arra, hogy mit mutatsz meg magadból!

Szűz

Kevés olyan összeszedett, tudatos, segítőkész ember van, mint te. De a perfekcionizmusnak van egy árnyoldala is.

Az ismerőseid nem igazán kedvelik benned azt, hogy gyakran kritizálsz másokat, mert úgy érzed, hogy jobban tudod, mit kellene csinálniuk. Hiába építő kritikának szánod, és tényleg csak segíteni akarsz például a legjobb barátodnak vagy a tesódnak új munkát keresni, ők ezt kimondottan bántónak és sértőnek élhetik meg.

Emiatt egy idő után talán el sem mernek mondani neked mindent, pedig te tényleg csak jó szándékból adsz tanácsot.

Mostantól próbálj meg odafigyelni arra, hogy ne kritizálj másokat, és csak akkor mondd el a véleményed, ha kérik tőled.

 

Mérleg

Diplomatikus vagy, előzékeny, és emiatt nagyon jó veled beszélgetni. Azonban sokszor annyira félsz a konfliktusoktól, és nem mersz belemenni a vitás helyzetekbe, hogy a környezeted azt gondolja, nem vagy őszinte.

Hogy mindig csak azt mondod, amit az éppen aktuális beszélgetőtársad hallani akar, és emiatt lehetetlen téged kiismerni.

Pedig az igazság az, hogy te senkit sem akarsz megbántani, és nem látod értelmét annak, hogy két ellentétes véleményű ember között feszültség alakuljon ki; egyszerűbb bólogatni, vagy csöndben maradni, ha nem értetek egyet.

Azonban nem kellene mindig másoknak megfelelned, hiszen a saját véleményedet biztosan többre tartják, mint a csendes mosolyodat!

 

Skorpió

Hűséges és megbízható jellem vagy, ezért barátként és egy párkapcsolat tagjaként is szuperül megállod a helyed. Amit viszont a legtöbben nem kedvelnek benned, az az, hogy nagyon féltékeny tudsz lenni.

Ez különösen a szerelemben mutatkozik meg, hiszen a legapróbb dologra is azonnal előtör belőled a zöld szemű szörny.

Elég, ha a pasid megemlíti az egyik kolléganőjét, vagy beszélget a neten egy régi lány ismerősével, és te már rögtön a legrosszabbra számítasz, és azonnal neki is szegezed a kérdést.

De ez sokszor a barátságaidban is megmutatkozik, ha például a legjobb barátnőd nagyon jóban lesz egy másik személlyel. Ezt a vehemenciát sokan nehezen tudják kezelni!

Olvastad már?  Bika a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

 

Nyilas

Vidám és optimista jellemedhez nem kevés őszinteség társul. Azonban hiába tartják jó dolognak azt, hogy valaki őszinte, ezt könnyen túlzásba lehet vinni. A barátaid épp ezt nem kedvelik benned.

Te ugyanis kendőzetlenül elmondod a véleményed bármiről, nem titkolod, ha szerinted nem áll jól a barátnődnek az új frizurája, ahogy azt sem, hogy nem kedveled az új pasiját.

Pedig te nem bántásból mondod ezeket, hanem a pillanat hevében, egyszerűen eluralkodnak rajtad az érzéseid, és nem gondolkodsz. Őszinteségeddel viszont rengeteg embert megbántottál már, akaratodon kívül.

 

Bak

Te magad is belátod, hogy nagyon hamar felnőttél, világ életedben érettebb voltál a korosztályodnál, és nagyon szorgalmas lélek vagy. Ennek viszont az a hátulütője, hogy könnyedén ítélkezel mások felett, és nem tudsz együttérezni azzal, ha valakinek aprócska problémái vannak.

Hiszen te már rosszabbon is keresztül mentél, és hiába mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, te ezt nem tudod megérteni.

Ezért gyakran kioktatod a környezetedet, az ismerőseidet, ami miatt nem igazán mernek neked elmondani mindent.

Igen, egy kicsit pesszimista is tudsz lenni, ezért oda kell figyelned arra, hogy megértőbb legyél a környezeteddel.

 

Vízöntő

Nem vagy olyan, mint a többi ember, ezt már rég megtanultad. Mindig is kitűntél a tömegből egyedi stílusoddal, gondolkodásmódoddal és vagányságoddal.

Azonban az ismerőseid nem igazán kedvelik benned azt, hogy sokszor teljesen elzárkózol az érzelmektől, és hajlamos vagy falat húzni magad köré.

Nehezen nyílsz meg előttük, és egy párkapcsolatban arról sem szívesen beszélsz, hogy mit érzel a másik iránt. Ez egy idő után nagyon frusztráló lehet, mert nem tudnak veled mély kötődést kialakítani az emberek.

Az igazság viszont az, hogy félsz a csalódástól, és attól, hogy sebezhetővé válsz, ezért számodra egyszerűbb érzelmektől mentesen barátkozni, mintsem kiadni magad mások előtt. Pedig hidd el, nagy kincsekre találnál így!

Halak

Szenvedélyes alkat vagy, egy igazi álmodozó, aki mindenki kedvét képes feldobni. Azonban olyannyira meg akarsz felelni az embereknek, és annyira félsz attól, hogy rosszat mondasz másoknak, hogy nem mersz beszélni a saját érzéseidről.

Ha a párod esetleg megbánt téged valamivel, inkább megtartod magadnak, nehogy lelkiismeretfurdalást okozz neki.

Ha egy barátod folyton lemondja a találkozókat, te megértő maradsz, noha titkon nagyon rosszul esik. Ezt viszont hidd el, az ismerőseid látják rajtad, és nem kedvelik benned.

Nem szeretik, hogy nem tudsz kiállni magadért, és nem mered kifejezni az érzéseidet, mert aggódnak azért, hogy te sérülsz a legnagyobbat lelkileg.