Stílus / Divat

A tetoválás az új gyűrű: 10 szuper minta, amit azonnal magadra akarsz majd varratni

A gyönyörű tetoválós bejegyzések és fotók ugyanúgy jönnek-mennek a falunkon, mint a street-style-vagy frizuratrendek, de egy valami más bennük: megmásíthatatlanok, iszonyatosan egyediek és rengeteg mindent kifejezhetünk velük. Nem kérdés, hogy 2018-ban átvették az irányítást az apró tetoválások, sőt egyre többen vannak, akik jegygyűrű helyett is ezt az eljegyzési módot használják – na persze nem kell azonnal elrohannod varratni, ha megkérték a kezed, de azért ezt a 10 mintát te is megirigyled majd a viselőiktől… Gyönyörűek és eszméletlenül ötletesek!

Az apró szív

Lehet, hogy elsőre elcsépeltnek tűnik a gondolat, hogy egy szívecskét varrass magadra, mégis olyan elegáns és szexi, hogy sokan ennél a mintánál maradnak – csak egy egyszerű kontúr, néhány gyűrű és kész is a tökéletes kézfej!

 

Állati jelképek

Ki mondta, hogy a számodra fontos vagy valamilyen magasztos jelentőséggel bíró állatokat nem lehet apró ujjtetoválás formájában magadon viselni?

Nem kell óriási, hátra vagy karra kerülő varrás ahhoz, hogy mindig eszedbe jusson az erőt adó szimbólum…

Az ujjaidon ugyanolyan szépen mutathat!

 

Gyűrűvel még szebb

Ha igazán gyönyörű és dekoratív kézfejet szeretnél, próbáld fel a kedvenc gyűrűidet és terveztesd hozzá az ujjtetoválásodat!

Így persze bizsu nélkül is szebb lesz a kezed, de ha felveszed a hozzá tartozó gyűrűt, még szebb összképet kaphatsz – az apró részletek elképesztő végeredményt tesznek majd ki!

 

A teljes kézfejdekor

Bevállalósak, figyelem!

Nemcsak egy-két minta mutathat jól a kezeden, hiszen az is meglehetősen szexi, ha többet is varratsz magadra – mielőtt ezt megtennéd, próbáld ki tetoválásmatricákkal (mondjuk egy hétig) a teljes kézdíszítést!

Ha ennyi idő után is odavagy érte, irány a szalon!

 

A legszolidabb

Ha szeretnél minél rejtettebb és kisebb mintát valamelyik ujjadra, varrass a belső részre – egy ilyen apró dísz még sejtelmesebbé és mégis egyedivé varázsolja a kezedet anélkül, hogy feltűnőbbnél feltűnőbb feliratok díszelegnének rajta!

 

A feliratok

Megvan Rihanna shhh… -felirata a mutatóujján?

Szexi, igaz?

Ha neked is van egy számodra nagy jelentőséggel bíró kulcsszavad, de nem akarod nagyban magadra tetováltatni, hogy mindenki lássa, írasd az ujjadra!

Így sokszor találkozol majd vele, ráadásul egy kicsit titokzatosabbá teheti a megjelenésed…

 

A pontok

A lehető legegyszerűbb tetoválás, mégis működik és komoly jelentést hordoz!

Tudtad, hogy a pontok egy-egy lezárást szimbolizálnak?

Ha sikeresen elengedtél egy rossz szokást, lezártál egy nehéz kapcsolatot és készen állsz az új kezdetre, tegyél pontot a végére – vagy az ujjadra!

 

A vonalak

Ha ezt a fajta tetoválást választod, egyértelműen az életedre jellemző szimmetriát és egységet varratod magadra – szeretnéd “egyenesbe tenni” a dolgokat?

Egységre törekszel?

Akkor tervezz szimmetrikus vonalakat és mintákat az ujjaidra!

Nemcsak komoly jelentéssel bíró, de gyönyörű is!

 

A repülő

Talán ez az egyik ‘legszabadabb’ ujjtetoválás mind közül: lazaságot, bátorságot, újrakezdést, utazást, felfedezési vágyat és az új kezdet iránti rajongást is tükrözi – ha te is egy ilyen személyiség vagy, válaszd a repülőt, hiszen nemcsak menő, de egyedi is – nagyon kevés ember varratja magára!

 

A végtelenjel

Dönts ennél a mintánál, ha igazán elszánt vagy valamit illetően: legyen az egy soha véget nem érő szerelem, a munkád vagy a választott sportod iránti szenvedély, esetleg a kitartásod, amit senki nem vehet el tőled – ez a szimbólum segít, hogy bármelyik pillanatban felébreszthesd az elszántságod!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást