Életmód / Ezotéria

A születési köved elmondja, mi életed legfontosabb feladata

A születési köved elmondja, mi életed legfontosabb feladata

Tudtad, hogy minden hónaphoz tartozik egy születési kő? Ez valójában elég sok mindent elmond rólad, a személyiségedtől kezdve egészen addig, hogy mi életed legfontosabb célja. Utóbbit most eláruljuk!

Január: Gránát

A január hónap szülöttei alapjáraton nem tartoznak az igazán extrovertált emberek közé, és nem feltétlenül mondják ki hangosan a véleményüket, de ez nem jelenti azt, hogy nincs bennük erő a küzdelmekhez!

Ha ebben a hónapban születtél, rendkívül hűséges típus vagy, és ha valamelyik szerettedért kell kiállni, azt bátran meg is teszed.

A szerelmedet hajlamos vagy nagyon romantikus gesztusokkal kimutatni, hiszen érzelmes lélek vagy, de a hétköznapokban a logikus gondolkodás jellemez.

A legfontosabb feladatod, hogy megtanuld értékelni saját magadat, mivel ezzel mindig is voltak gondjaid, és ezzel egy ütemben arra kell törekedned, hogy minél inkább kiállj magadért is.

Ne csak másokért adj hangot a véleményednek!

 

Február: Ametiszt

Igazán spirituális alkat vagy, aki hisz azokban a dolgokban is, amiket nem feltétlenül látunk a két szemünkkel.

Óriási szabadságérzeted van, és a szabályokat, társadalmi elvárásokat nagyon utálod, ezért nem is próbálsz megfelelni nekik.

Vágysz a békére, ezért mindenkivel kedves vagy, és bár eleinte távolságtartóbban viselkedsz, ha valakinek sikerül átjutnia a szíved köré húzott falon, hamar érzelmessé válsz.

Életed során arra kellene fókuszálnod, hogy minél több embert inspirálj kedves, békeszerető jellemeddel, hiszen az emberek azonnal érzékelik, hogy te más vagy, mint a többiek.

Mutasd meg az ismerőseidnek is, milyen jó érzés segíteni másoknak!

 

Március: Akvamarin

Ennek a hónapnak a szülöttei rendkívül bájosak és megnyerőek, mégis, többnyire a saját társaságukat részesítik előnyben, és jól elvannak egyedül is.

Erről az tehet, hogy nagyon kreatív személyiség vagy, és sokszor nehezen tudod elmondani azt, hogy mi jár az eszedben.

Képes vagy megtalálni a szépséget a művészetekben, a zenében, a táncban, és ez az, ami segít levezetni a feszültséget is. Az őszinteséget és a hűséget nagyra tartod, ezért te magad is megbízható jellem vagy.

Életedben arra kéne törekedned, hogy minél több esélyt adj magadnak az alkotásra.

A környezetedben sok olyan ember van, aki megpróbál lebeszélni téged arról, hogy nagy álmokat szőj, ez már gyerekkorod óta így van.

De fontos, hogy ne hallgass rájuk, mert tényleg óriási lehetőségek rejtőznek benned!

 

Április: Gyémánt

Az egyik legelismertebb kő a gyémánt, ami az igaz, és örökké tartó szerelmet szimbolizálja. Benned is megvan ez a fajta hozzáállás.

Mindig is nagyon fontosak voltak számodra a barátaid, a kapcsolataid, és akit szeretsz, azért képes vagy őrületes dolgokra is.

Akárcsak a gyémántot, úgy téged is lehetetlen összetörni, mindegy, hogy mennyire vagy épp mélyponton; ezért nem szabad alábecsülni téged.

Érdemes lenne kihasználnod a benned rejlő végtelen energiát, és valóban olyanokra fordítani, akik megérdemlik.

Életed során törekedj arra, hogy olyanokkal vedd magad körül, akikkel szeretsz is időt tölteni, mert erre van szükséged ahhoz, hogy tényleg boldog legyél.

Nem a barátok mennyisége a fontos, hanem a minőség!

 

Május: Smaragd

Hajlamos vagy mélyen elmerülni a gondolataidban, hiszen mindig cikáznak a fejedben.

Vágysz a szerelemre, a megértésre, egy olyan személyre, akivel megtalálod a közös nevezőt, és nem vagy hajlandó ennél lejjebb adni.

Noha emiatt rendkívül romantikus és nagylelkű alkat vagy, ugyanakkor sokszor hagyod, hogy mások határozzák meg, te mit gondolsz saját magadról.

Az élet apró részleteire nagyon odafigyelsz, sokszor merengsz a múltadon, és biztos, hogy te egyetlen születésnapot vagy évfordulót sem felejtesz el.

A legnagyobb feladatod az, hogy ezzel a különleges odafigyeléssel másokat is megajándékozz.

Tedd szebbé a szeretteid, barátaid életét azzal, hogy mindig megpróbálsz egy kis meglepetést belopni az életükbe. Azon fogod kapni magad, hogy ha ők boldogok, akkor te is az vagy!

 

Június: Gyöngy

Megfoghatatlan vonzerő van benned, ami miatt az emberek rögtön észrevesznek téged.

Nem feltétlenül a külsőd ragadja meg őket, hanem minden, ami ehhez társul: a humorérzéked, intelligenciád, gondolkodásmódod.

Noha tisztában vagy ezzel, mégsem használod az ebből fakadó erődet arra, hogy másokat manipulálj. Örök álmodozó vagy, aki boldogságra, románcra, kalandokra vágyik, de valahogy az élet mégsem adja meg ezt neked könnyen.

Meg kell tanulnod függetlenné válni, és elfogadni azt, ha a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogy azt tervezted; ez ugyanis sokszor könnyen elkeserít téged.

Onnantól kezdve, hogy képes vagy elengedni a görcsös ragaszkodást, meglátod, az életnek egészen új szegmenseit veszed észre. Ez az, ami a te egyik legnagyobb feladatod!

 

Július: Rubin

Míg mások folyton a saját boldogságukkal és érzelmeikkel vannak elfoglalva, addig te mindig a környezeteddel foglalkozol.

Fontosak számodra a barátságaid, családtagjaid, de úgy összességében mindenki mással is nagyon kedves és megértő vagy.

Az emberek azonnal azt érzik, hogy neked őszintén megnyílhatnak, mert nem élsz vissza a bizalmukkal.

Azonban olyannyira megbízol az emberekben, hogy ez sokszor vezetett már nagy csalódásokhoz.

Az életedben arra kell törekedned, hogy megtanuld felismerni azokat, akik nem feltétlenül akarnak jót neked.

Nem szabad mindenkiben szó nélkül megbízni; a megérzéseidet kell felerősítened, és ezekre gyakrabban hallgatnod.

 

Augusztus: Krizolit

Nagyon szenvedélyes alkat vagy, egy született empata, aki azonnal meg tudja mondani, mit érez a környezete.

Talán ez az oka annak, hogy mindig is kedves, segítőkész lélek voltál, aki annak is a segítségére sietett, akit nem feltétlenül kedvel igazán.

Őrületes humorérzéked van, amivel a legfeszültebb szituációkat is képes vagy megoldani, ezért neked egyértelműen ilyen területen kéne dolgoznod!

Olyan hivatásban találnád meg a boldogságot, amiben képes vagy segíteni az embereken, és látni azt, hogy az életük valóban jobbra fordult a te közrejátszásoddal.

 

Szeptember: Zafír

Szeptember szülöttei rendkívül nagy önbizalommal rendelkeznek, de ezt nem feltétlenül mutatják ki a külvilágnak.

Nem érdekel téged ugyanis a reflektorfény, nem akarsz a társaság leghangosabb személye lenni; neked tökéletesen megfelel, ha a háttérben maradhatsz, és jut egy kis időd magadra.

Tipikusan az a személy vagy, aki mindig mosolyog, mindegy, hogy kivel és miről beszélsz.

Azonban tény, hogy nagyon sokat stresszelsz, és még ha nem is mutatod ki, rengeteg dolog őrli a lelked. Az életedben arra kell törekedned, hogy megpróbálj ezekből mindig lefaragni egy kicsit.

Beszélned kell az érzéseidről, és találni egy olyan személyt, akinek megnyílhatsz ezekről. Ha erre képes vagy, egészen máshogy tekintesz majd a környező világra.

 

Október: Opál

Már fiatalon megtanultad, hogy a család a legfontosabb az életben, ezért tinikorod óta arról álmodozol, hogy te is találsz magadnak valakit, akivel ezt átélheted.

Nagyon hűséges típus vagy, és sosem voltál az a személy, aki túl sok kalandba bonyolódna.

Azonban emiatt hajlamos a környezeted arra, hogy alábecsüljön téged, pedig ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne benned mérhetetlen erő.

Ha valaki mégis eljátssza a bizalmadat, annak nem nagyon adsz még egy esélyt. Azonban pont ez az, amin meg kell tanulnod dolgozni!

Haragtartó vagy, és észre sem veszed, mennyire megkeseríti ez a lelkedet.

Arra kell törekedned, hogy képes legyél megbocsátani azoknak, akik rosszul bántak veled, hogy velük együtt el tudd engedni a múltat is.

 

November: Topáz

Igazi különlegesség ez a kő, akárcsak te magad! Nagyon független személyiség vagy, aki tökéletesen elvan egyedül is, és emiatt a szabadságot nagyon fontosnak is tartod.

Talán épp ez az oka annak, hogy nehezen találsz magadnak hosszú távú kapcsolatokat.

Személyiséged viszont rendkívül megnyerő, így mindig akadnak körülötted olyanok, akik nagyon szeretnének megismerni téged.

Általában tudod, hogy mit akarsz, és ezért képes is vagy a végletekig küzdeni; néha már túlságosan is.

A feladatod az, hogy megtanuld egy kicsit elengedni a végtelen szabadságérzetedet, hogy esélyt adhass az igaz szerelemnek is. Hiszen vágysz rá, de túl makacs vagy ahhoz, hogy bármit is feladj a jelenlegi életedből.

 

December: Türkiz

Mindig is egy kicsit hiú voltál, és egyúttal büszke is a külsődre.

Noha sokan emiatt túlságosan egoistának tartanak, az igazság az, hogy titkon mindig azt érzed, hogy nem vagy elég jó.

Hiába vagy kedves és figyelmes, folyton a tökéletességre törekszel, mert azt hiszed, emiatt találod majd meg a szerelmet, és emiatt lesz több barátod. Ez viszont tévedés; és ez az, amit meg kell tanulnod életed során.

A külsőségek csak időszakosak, de az egyéniség az, ami igazán számít. Ne akarj mindig hibátlannak tűnni, mert te magad is érezni fogod, hogy így mindig hiányozni fog valami az életedből.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást