Életmód / Ezotéria

A 4 legszerencsésebb csillagjegy 2020-ban

Te is kíváncsi vagy arra, mit tartogat számodra 2020? Esetleg úgy érzed, ez most tényleg a te éved lesz? A horoszkópod segíthet kideríteni, mire készülhetsz az új évben, sőt, már az is kiderült, melyik négy csillagjegy lesz idén a legszerencsésebb!

Kos

2019-ben elég keményen dolgoztál, és a terveid között szerepel, hogy 2020-ban is hasonlóan kihozod magadból a maximumot. Azonban néha felmerül benned a kérdés: vajon a kemény munka meghozza végül gyümölcsét?

A jó hír, hogy igen, ráadásul már az idei évben látni fogod az eredményt. Mások is észreveszik a környezetedben, hogy mennyire tehetséges és kitartó vagy, emiatt pedig elkezdenek megbecsülni téged.

Ne lepődj meg, ha fizetésemelést vagy egy sokkal előnyösebb munkát ajánlanak fel neked!

Ez az év lesz az, amikor végre egy kicsit hátradőlhetsz, hogy kiélvezd mindazt, amiért keményen dolgoztál, és a legjobb, hogy a 2020-ra kitűzött céljaidat biztosan sikerül megvalósítanod.

Rák

A tavalyi év számodra a változásról szólt. Rendkívül elfoglalt voltál, a tennivalók listájának szinte sosem értél a végére, és még azt is ki kellett találnod, mit szeretnél a jövődtől. A jó hír, hogy 2020 sokkal nyugodtabb év lesz számodra, mert végre megtalálod a helyedet, és rájössz, merre szeretnél tovább haladni.

Olvastad már?  Milyen háziállat illik hozzád? Horoszkópod elárulja!

Izgalmas, új emberekkel fogsz megismerkedni, és olyan dolgokat is kipróbálsz, amikről sosem gondoltad volna, hogy sor kerül majd egyszer rájuk.

Az új évben a fókuszba a boldogság, a nyugalom és a kiteljesedés kerül majd, és végre azt fogod érezni, hogy pont ott vagy, ahol lenned kell. Arról nem is beszélve, hogy régóta keresett önbizalmadat is sikerül meglelned, amiben akár egy szerelem is segítségedre lehet!

Mérleg

A tavalyi év eléggé megviselte a lelked, rengeteg nehezebb élethelyzeten mentél keresztül, és annyit aggodalmaskodtál egy év alatt, mint eddig még soha.

Ezért nem csoda, hogy vártad már a 2020-as évet, hogy tiszta lappal indíthass, és a csillagok állása most ebben biztosan segítségedre lesz.

Az új évben a lelki gyógyulás felé indulsz meg, és rájössz arra a fontos igazságra, hogy az életben néha át kell élnünk a rosszat, hogy értékelni tudjuk a jót. Egészen új, lelkileg sokkal erősebb oldaladat ismerheted meg, és épp ez az újonnan megtalált magabiztosság lesz az, ami segít neked kicsit kilépni a komfortzónádból.

Egy új munka, párkapcsolat vagy hobbi biztosan vár rád idén, csak próbálj meg nyitott szemmel járni!

Olvastad már?  A Halak személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Bak

Tavaly gyakran érezted azt, hogy ugyanazokat a köröket futod végig. Felkeltél, dolgoztál, hazamentél, és minden kezdődött elölről, ez pedig a végén már rendkívül fárasztóvá vált számodra. Talán még sosem vártad ennyire a karácsonyi szünetet! Szerencsére 2020 ilyen téren nem fog hasonlítani az elmúlt egy évedre.

Már az első hetekben azt tapasztalhatod, hogy sokkal több programod van, az ismerőseid keresni kezdik a társaságod, ráadásul még izgalmas eseményekben is bőven lesz részed.

A kapcsolatok (baráti, családi és szerelmi egyaránt) a középpontba kerülnek most nálad, és ez lesz az oka annak, hogy rájössz, az életben nem a munka a legfontosabb. Az elkövetkező 12 hónapban rengeteg vidám pillanat és kalandos utazás vár rád, úgyhogy ne félj igent mondani arra, ami elsőre talán ijesztőnek hangzik. Ezek lesznek a legszebb emlékeid!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK