Stílus / Test

A legszebb nyári körömlakkszínek 2018-ra

A legszebb nyári körömlakkszínek 2018-ra

Te is alig várod már, hogy bevethesd a legszebb nyári színeket? Amikor egyre kevesebb ruhát hordunk, már túl meleg van az ékszerekhez is, vagy csak egy fürdőruhában heverünk a parton, a körömlakkok különösen nagy hangsúlyt kapnak. Mutatjuk, mik lesznek azok a színek, amiket ezen a nyáron biztosan ki akarsz majd próbálni!

Gyönyörű zöldek

A zöld igazi kedvenc most, legyen szó lakberendezésről, divatról, sminkről vagy akár körömlakkról.

Ez a fényes, élénk árnyalat valóban olyan, mintha egy virág levelének a színe lenne, biztos, hogy élénkséget, energiát ad a megjelenésednek, arany színű kiegészítőkkel viselve pedig akár egy komolyabb eseményen, koktélpartin is ott van a helye.

 

Fényes piros

A pirosas, bordós árnyalatok természetesen minden szezonban divatosak, most azonban, mikor hódít a ’90-es évek, a metálos, fényes felületek kerültek az előtérbe.

Ez az élénk, bogyókat idéző szín a legmeredekebb diszkókorszakot juttatja eszünkbe, de a nyári strandkendőkkel, cukorkákkal, fagylaltokkal biztos, hogy az Instagram királynője lehetsz vele.

 

Visszafogott nude

Nem kell megijednie annak sem, aki inkább a semleges, visszafogott körömlakkokat részesíti előnyben.

A nude színek természetesen idén is elegánsnak és örök klasszikusnak számítanak, főleg, ha kicsit rózsaszínbe, porcelánba hajlik az árnyalat.

A már szépen lebarnult bőrön különösen jól mutat egy ilyen manikűr.

 

Fémes, rezes színek

Idén nem szerezhetsz be eleget a fémes hatású körömlakkokból, de míg néhány éve a csillogó, selyemfényű felületet képező lakkok hódítottak, most sokkal inkább népszerűek a durva, kezeletlen fém felületekre emlékeztető lakkok, akár ilyen merész, narancsba hajló árnyalatokban is.

Kicsit grunge-os, nyers, vagány stílussal párosítva abszolút nyerő választás lesz!

 

A nap színe

A merész citromsárga vagy napsárga sokáig igazán extrém választás volt, ha öltözködésről, kiegészítőkről volt szó, most azonban, ha szétnézel a boltok kínálataiban, láthatod, hogy szinte mindenhol kapni valami sárgát.

A legelegánsabb összhatást persze akkor érheted el, ha a kiegészítőkön jelenik meg ez a szín, például a körmeiden, így egy csipetnyi lendületet, frissességet, vibrálást visz az outfitedbe.

 

Buja virágok színei

A mályva, a cukorka és a mediterrán városok virágjai jutnak eszünkbe ezekről a körmökről.

A már szinte látványra is édes színek a nyár trendjére jellemző módon még a visszafogottabb, klasszikusabb árnyalatok közé tartoznak, pedig ez sem egy mindennapi vagy nem túl feltűnő színválasztás.

A nyár egyik kedvence, a mély tengerészkék remekül mutat vele!

 

Pasztell rózsaszín

A fényes, fémes trendek mellett a pasztell árnyalatok is népszerűek továbbra is, főleg, ha a plastic fantastic kort idézik meg.

Ez a rózsaszín például egy halvány, nem túl erőteljes szín, mégis biztos, hogy minden tekintetet magára vonz.

A tökéletesen sima, matt felület a szokatlan színt is elegánssá teszi, a klasszikus farmerkék – ami öltözködésben szintén nagy kedvenc lesz ezen a nyáron – szinte életre kel majd mellette.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást