A mézet ősidők óta örömmel fogyasztják az emberek. A természetnek ezen csodás ajándékát sokféle betegség leküzdéséhez használhatod. Torokfájásra és immunerősítésre kiváló, de megannyi más dologra is bevethető. Megmutatjuk, mennyi mindenre lehet használni az istenek eledelének is tartott édes nedűt. Az egészség, a szépség, a higiénia és az étkezés területéről is mutatunk pár hasznos tippet.
1/6 Zöldségekhez
Én egy időben nagyon rákaptam a mézbe mártott, sült sárgarépára és karamellizált krumplira. Új ízt hozott a köretek világába. Ajánlom, hogy próbáld ki te is!
A sárgarépát vágd ketté és csorgass rájuk mézet, majd mehetnek a sütőbe. Az ízek szuperül összeérnek. Én édesburgonyával is kipróbáltam már.
Ha meghinted őket egy kis metélőhagymával, még tutibb lesz a végeredmény.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!