Szerelem / Párkapcsolat

9 dolog, amit a férfiak őrülten szexinek találnak, te pedig nem is tudsz róla

Sosem szerettem az ajkaimat, az egész számmal nem voltam kibékülve. Az alsó ajkam túl vastag, a felső pedig vékony. Tinikoromban próbáltam mindig vastagabbra húzni szájkontúrceruzával, mondanom sem kell, legtöbbször úgy néztem ki, mint egy bohóc. Aztán egy nyári munkám alatt egy külföldi srác csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy szexi a szám és már tovább is ment. Én pedig ott álltam leesett állal, hogy a szám, amit én mindig utáltam, egy helyes srácnak tényleg tetszik?

Onnantól kezdve szerettem a számat, ez az odavetett, kedves megjegyzés teljesen megváltoztatta a hozzáállásom. Azóta jó pár kapcsolatom volt és szinte az összes barátomnál előfordult, hogy kaptam egy teljesen meglepő bókot a semmiből. Mert a nők igazából nem is feltétlenül tudják, a férfiak mit találnak izgatónak. Íme tíz példa, amikor szexi vagy, de nem is tudsz róla.

Ha nem salátát rendelsz a randin

Egy jó étvágyú lányt imádnak a fiúk, egy folyton diétázó és csak salátát csipegető nő viszont lelombozza őket.

Nincs annál vonzóbb számukra, mint amikor jó étvággyal befalsz egy normális adag ételt! Nem arról van szó, hogy egy teljes csülköt bepusztíts előtte – habár, ha ezt kívánod és így vagy önmagad, miért ne? – de egy átlagos főétellel te is és ő is elégedett lesz!

Olvastad már?  Emiatt találjuk vonzónak a mosolyt a tudomány szerint

Ha máris a diétádat vagy a speciális táplálkozási szokásaidat ecseteled, azt üzened neki, hogy nem tudsz örülni rendesen az életnek és elégedetlen vagy önmagaddal.

 

Amikor hazaesel edzésről

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzók leszünk a szemében.

 

A kusza konty

Van, hogy órákon keresztül vasalod vagy göndöríted a hajad a tükör előtt, és a párod meg sem dicséri a sörényed, máskor meg csak gyorsan feltornyozod a fejed búbján és megőrül érte.

Ez egyszerűen azért van így, mert más szemmel néz rád, mint te önmagadra. Számára pont a természetességed, buja lazaságod a vonzó.

 

Amikor vizesen kijössz a zuhany alól

Ha most arra gondolsz, hogy ez azért van a listán, mert olyankor nincs rajtad ruha, akkor tévedsz.

A vizes hajat, bőrt a férfiak szexinek találják akkor is, ha nem a zuhany alól szállsz ki éppen, hanem mondjuk bőrig ázva jössz haza, mert elkapott a zivatar.

 

Sminktelen arccal

Ugyan mi, nők órákat töltünk a tükör előtt és próbáljuk utánozni a maguknak teljesen új arcot varázsló beauty bloggereket, a kedveseink mégis jobban értékelik sminktelen arcunkat, mert az természetesebb.

Olvastad már?  4 apró jel, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint hiszed

Ha látszik rajtad, hogy boldog vagy

Egy állandóan negatív, elégedetlen nőt senki nem fog szexinek látni, azonban ha látszik rajtad, hogy megtaláltad a helyed az életben és jól érzed magad, az a külsődre is kihat, és a férfiak ellenállhatatlannak látnak majd.

 

Ha szereted a tested

Sokkal többet foglalkozunk a testünkkel, mint amennyit kellene, és főleg sokkal többet, mint a férfiak.

Lehetsz akármilyen vékony, ha nem szereted a tested, nem fogsz vonzónak tűnni a fiúk szemében, míg ha esetleg van rajtad es kis felesleg, de elfogadod és büszkén viseled, ők is imádni fogják.

 

Amikor felszabadultan nevetsz

Nemcsak a mosoly szépít meg – egy felszabadult, fejet hátravetős, hangos kacaj mindenkinek jól áll és ellenállhatatlanul bájossá varázsol a pasik szemében.

 

Ha elsiklasz a kisebb kellemetlenségek felett

Még ha nem is mondják, a férfiak nagyon értékelik, ha egy nő nem hisztizik és pörög sokáig, ha valami negatívum éri.

Egy vállrándítás, pozitív hozzáállás és a problémán való gyors továbblépés az egyik legvonzóbb tulajdonság, amit egy nőben értékelnek.