Életmód / Ezotéria

6 jel, hogy az életed tele van karmikus barátságokkal

6 jel, hogy az életed tele van karmikus barátságokkal

Hasonló a hasonlót vonzza

Van valami furcsa, földöntúli érzés abban, mikor két ember találkozik és egymás barátai lesznek. Miért pont ő és miért hasonlítunk mi ennyire egymásra? – jönnek a kérdések a fejedben, ugyanis tényleg megmagyarázhatatlan, hogy ki miért lesz a barátunk, de alapvetően mindenki a hasonlót keresi önmagához, akivel könnyen tud azonosulni.

Szóval a legszembetűnőbb jeled az lesz, ha valakivel nagyon egy húron pendülsz és azt érzed, hogy szinte ikrek vagytok.

Nehezen tudsz tőle elszakadni

Barátságotok elején folyton vele akarsz lenni, mert annyi minden köt össze titeket. Közös az érdeklődési kör, hasonlóképp gondolkoztok és nem utolsó sorban hasonló élethelyzetben vagytok. Így akár az is problémát okozhat, ha el kell szakadnotok egymástól, mert úgy érzed, hogy ő ért meg a világon a legjobban.

Több ilyen személy is lehet az életedben, nem kell lekorlátoznod csupán egyre. Ezek nagyon értékes, mély barátságok, ahol mindkét fél igazán törődik a másikkal.

Feltétel nélküli szeretet

Mindenki képes a feltétel nélküli szeretetre, még az is, aki azt mondja, hogy nem. Ott inkább az lehet a probléma, hogy még nem talált olyan személyt, aki iránt így tudna érezni. Viszont egy karmikus barátságban ez nem lehet probléma. A felek elfogadják egymást még úgy is, hogy tudják, nem mindenben egyezik a nézőpontjuk. Alapból hasonló habitussal bírnak, de mivel nem klónok vagyunk, így még a karmikus barátok is különböznek egymástól.

Mikor azt érzed, hogy valakit képes vagy elfogadni úgy, ahogy van, akkor te már megtanultad azt, hogy milyen az igazi baráti szeretet.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Azonos problémák

A karmikus barátokat legtöbbször azért kapod az életedbe, hogy segítőid és tanáraid is legyenek ebben. Éppen ezért szán nektek hasonló élethelyzetet a sors, hasonló, vagy éppen azonos problémákkal. Mindig jól jön egy segítő kéz, aki ott terem, mikor nem látod a kiutat és elmondja, hogy ő is ezen megy keresztül. Aztán együtt, megerősödve találtok megoldást a problémákra, ami csak még jobban összekovácsol benneteket.

Olykor nehéz

Amiben benne van a karma, az már nem egyszerű, hiszen ott mindig felbukkan valamilyen el nem végzett lecke. Egy karmikus barátság gyönyörű és szívmelengető, de korántsem egyszerű. Így az is előfordulhat, hogy lesz jó pár konfliktusotok és meg nem oldott ügyetek, amit valószínű, hogy egy korábbi életetekből hoztatok át.

Minden kapcsolatban van egy engedékenyebb fél, akinek meg kell tennie az első lépést, különben nem tudnátok rendezni a problémákat, ami ahhoz szükséges, hogy kiegyenlítsétek a karmátokat és nyomás nélkül élvezhessétek egymás barátságát.

Ha elengeditek egymást

Vannak emberi kapcsolatok, melyek egyszer csak véget érnek. Ezt legtöbbször a változás idézi elő és az, hogy te magad is folyamatosan változol. Ha csak végig gondolod, hogy tíz, húsz éve mik tetszettek, milyen személyiséged volt, ugyanígy változnak a kapcsolataid is körülötted.

Egy karmikus barát dolga, hogy tanítson és ezáltal segítsen neked, de könnyen lehet, hogy a leckéd elvégzése után már nem tud több mindenben segítségedre lenni és ilyenkor a legjobb az, ha ezt felismeritek. Egy ilyen kapcsolat örökre szép lesz az emlékeidben, még akkor is, ha egy ponton túl el kell búcsúznotok egymástól.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást