Életmód / Ezotéria

6 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

Mindenkinek vannak különleges képességei, még akkor is, ha ezek elsőre talán nem olyan szembetűnőek. Például vannak, akik erős kapcsolatban állnak a spiritualitással, és léteznek olyanok is, akik szuper megérzéseikkel képesek mindig jó döntéseket hozni. Aztán ott vannak a spirituális gyógyítók, akik észrevétlenül meg tudják gyógyítani mások lelki problémáit, és segítenek az embereken. Ha az alábbi jelekben magadra ismersz, biztos, hogy te is közéjük tartozol!

Empatának tartod magad

Az empaták jellemzője, hogy egyetlen perc alatt képesek mások érzéseire hangolódni, és pontosan meg tudják mondani, mire gondol a beszélgetőpartnerük.

Ez viszont nagyon fárasztóvá válik, hiszen a negatív érzéseket is sokkal erősebben érzik át, így a depresszió is gyakori körükben.

Cserébe viszont olyan megértés és együttérzés lakozik bennük, aminek köszönhetően már egyetlen beszélgetés után is megkönnyebbülnek lelkileg az emberek a társaságukban.

Aki empata, nagyon sok esetben spirituális gyógyító is.

 

Tudod, hogy az élet többről szól

Amikor egy spirituális gyógyító beleszorul a mókuskerékbe, és az élete az állandó rohanásról, stresszről és munkáról szól, nem tud szabadulni a gondolattól, hogy ennél fontosabb célokkal kellene foglalkoznia.

Persze tudja, hogy fontos pénzt keresni, hiszen enélkül nem lehet boldogulni a világban, de mégis úgy gondolja, hogy a számlák fizetése helyett jobb dolgokra is lehetne fordítani mindezt.

Olvastad már?  5 jel az élettől, amire érdemes odafigyelned

Ő mindig másokon akar segíteni, ezért a szabadidejében jellemző, hogy állatmenhelyen vagy más helyeken végez önkéntes munkákat, és gyakran vesz ételt a hajléktalanoknak is.

 

Mindig tőled kérnek tanácsot

Vannak olyan emberek, akik képesek mindig a legjobbkor a legjobbat mondani másoknak, ami aztán az egész életüket megváltoztatja.

Ha te is közéjük tartozol, valószínűleg megszoktad már, hogy szinte mindenki megtalál téged a problémáival, és egy idő után folyton tőled kérnek tanácsot mások.

Mindegy, hogy párkapcsolati vagy munkahelyi kérdés merül fel, valahogy tudják, hogy te átérzed a helyzetüket, és tudsz objektíven véleményt mondani, miközben mégis teljesen beleéled magad a helyzetükbe.

Különleges adottság ez!

 

A társasági események elszívják az energiádat

Noha nagyon könnyen barátkozol másokkal, hiszen gyorsan egy hullámhosszra tudtok kerülni, mégsem szereted a nagy társasági eseményeket.

Annyira sok inger ér téged ilyenkor, és olyan könnyen felveszed mások érzéseit, hogy egy nagyobb beszélgetés teljesen ki tud meríteni téged.

Emiatt gyakran introvertált személyiségnek titulálnak be, pedig erről szó sincs.

Nagyon szereted a barátaidat és a közös programokat, ugyanakkor szükséged van neked is regenerálódásra, ha már ilyen sokat segítesz másoknak.

Olvastad már?  Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján?

 

Mindig is kívülállónak érezted magad

Nehéz elmagyarázni ezt másoknak, de valójában egész életedben úgy érezted, hogy sehová sem passzolsz igazán.

Nehezen fogadod el a negatív embereket, a felszínességet és azt, ha valaki másokat kibeszél, ezért sok olyan társaságba kerültél már bele, ahol nem érezted magad igazán jól.

Nem tudod leállítani az érzéseidet, és ezért nehezen érted meg azokat az embereket, akik olyan dolgokat tesznek, amelyek számodra nem elfogadhatóak.

Mivel nem tudsz hasonlítani rájuk, inkább kívülálló maradsz.

 

Nagyon jó hallgatóság vagy

Nem szeretsz sokat beszélni, ezt hamar meg lehet állapítani rólad, de olyan jó hallgatóság vagy, hogy a csendes viselkedésed sosem ébreszt ellenszenvet másokban.

Tudod, mit kell kérdezni másoktól, hogy megnyíljanak előtted, és nem csak meghallod őket, de meg is érted azt, amit mondanak.

Ezért is vonzod annyira őket magadhoz.

Ugyanakkor ez együtt jár azzal, hogy időnként úgy érzed, valójában rád, mint ember nagyon kevesen kíváncsiak; hiszen olyan gyakran előfordul, hogy tőled szinte semmit sem kérdeznek mások.