Egészség / Életmód / Lélek

5 típusú lelkitárs, akit életedben legalább egyszer szeretni fogsz – Ha szerencsés vagy

5 típusú lelkitárs, akit életedben legalább egyszer szeretni fogsz – Ha szerencsés vagy

Tévhit azt gondolni, hogy életed során egyetlen lelkitársad lehet, aki mellett megtalálhatod a boldogságot! Valójában mindenkinek kijut több is; olyan személyek, akikkel mindennél erősebben kapcsolódtok egymáshoz, olyan szinten, amit nehéz megmagyarázni. Ahogy telnek az évek, találkozni fogsz velük, és ezt az öt típusú lelkitársat biztosan nagyon fogod szeretni!

A barát lelkitárs

Ő az a személy, akivel összetalálkozol, és azonnal egymásra hangolódtok.

Ahogy beszélgettek, végig olyan érzésetek van, mintha mindig is ismertétek volna egymást, noha lehet, hogy csak pár napja ismerkedtetek meg.

Ezt követően pedig intenzív és erős barátság alakul ki köztetek. Mindent elmeséltek egymásnak, órákig tudtok beszélgetni, és ami a legfontosabb, hogy nem ítélkeztek egymás felett.

Ez a típusú lelkitárs azért jön az életedbe, hogy jobban megismerd saját magad, és segít kideríteni azt, hogy ki akarsz lenni. Buzdít a változás felé, és mindezt a negatív kritika nélkül teszi meg.

Ha valamiért a barátságotok megszűnik (mert sajnos van ilyen), a maga mögött hagyott űrt nagyon nehéz betapasztani.

 

Aki mindent felráz

Ő az a személy, aki akkor jelenik meg, amikor minden nyugis az életedben. Amikor egy ideje már nem nagyon jársz el otthonról, és elvagy a kis világodban, társaság nélkül.

Ő bekopog az ajtódon, és felrázza a hétköznapjaidat. Folyamatosan kihívások elé állít, és arra késztet, hogy mindent megkérdőjelezz, ami történik veled.

Könnyen meg tudod mondani, hol húzódik a határ aközött, hogy milyen volt az életed előtte és utána, mert rájössz, hogy a végére teljesen más személlyé változtál.

Olyan szerelem ez, ami mindennél hevesebb, izgalmas, és közben nagyon fárasztó. És emiatt töri össze annyira nagyon a szívedet, hogy azt sem tudod, hol kezdd a gyógyulást.

A jó hír viszont az, hogy az emberek többsége ezután sokkal boldogabban folytatja az életét.

 

Az átmeneti szerelem

Sokaknál ő testesíti meg az első szerelmet. Belép az életedbe, és egy csodálatos kapcsolat veszi kezdetét, ami azonban nem tart örökké.

Talán egy kicsit mindketten tudtátok is. Neki csak egy rövidebb ideig kell jelen lennie a világodban, de ezen szakasz alatt nagyon fontos leckéket tanít meg neked.

Megtanulsz kompromisszumot kötni, megértőbb és türelmesebb lenni, és segít abban, hogy a jövőben sokkal boldogabb legyél valaki mellett.

Többnyire nem intenzív, mindent elsöprő érzéssel veszi kezdetét ez a kapcsolat, hanem az idő előrehaladtával erősödik meg.

Ő az a személy, akivel jó viszonyban váltok el egymástól, és ahelyett, hogy haragudnátok a másikra, örültök egymás sikereinek is.

 

Akit nem is ismersz

Ő az a személy, akiről úgy érzed, nagyon sokban hasonlít rád.

Az első percektől kezdve egymásra hangolódtok, és úgy megértitek egymást, ahogy arra csak kevesen képesek.

Ez viszont nem tart sokáig, többnyire csak néhány óráig.

Például beszélgetni kezdtek egy buliban, vagy a repülőn egymás mellé szól a jegyetek.

Azonban ettől eltekintve azonnal úgy érzed, hogy ti már találkoztatok korábban, de nem tudod felidézni, mikor és hol.

Persze, hiszen a lelkeitek ismerik fel egymást, és a személyes találkozás során egy rövid, de intim kapcsolat keletkezik köztetek.

Ettől függetlenül viszont sosem találkoztok újra egymással.

 

A mindennél erősebb szerelem

Ezt a típusú lelkitársat keresi mindenki, és ha elég szerencsés vagy, sikerül is megtalálnod őt.

Innentől kezdve az életetek összeforr, és el sem tudnátok képzelni a világot a másik nélkül.

Már a kapcsolat elején érezni, hogy ez most más, mint eddig bármelyik; és meggyőződésetek, hogy titeket egymásnak teremtett a sors.

Megvan benne minden, ami a korábbi négy lelkitársban is.

Mintha ezer éve ismernétek egymást, nagyon jó barátok vagytok, intenzív kötődés alakul ki köztetek, és mindent elsöprő, izgalmas szerelmet éreztek egymás iránt.

Sajnos nem találja meg mindenki ezt a személyt, épp ezért kell megbecsülni, ha neked mégis sikerül!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást