Otthon / Szórakozás

5 sorozat, amiről alig várjuk, hogy ősszel visszatérjen

5 sorozat, amiről alig várjuk, hogy ősszel visszatérjen

Végre jönnek a hűvös esték, esős szombatok, amikor az ember nem érez bűntudatot, ha nem szervez magának valamilyen szabadtéri programot. Ez az időszak tökéletes arra, hogy egy pohár borral vagy bögre forró csokival bevackolj a kanapéra, és megnézd a kedvenc sorozataid új évadát. Szerencsére a filmiparban is tudják, hogy így megy ez, ezért az ősszel sok kedvencünk fog majd visszatérni. Mi ezeket várjuk a legjobban!

Aranyélet

A Miklósi család története is a végéhez ér, az utóbbi idők egyik legsikeresebb magyar sorozata a harmadik évaddal elköszön a képernyőtől, és az előzetes alapján a nézők idén is hasonló minőségre számíthatnak, mint amit az előző két évadban megszoktak már.

A népszerű sorozat utolsó évadának premierjéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy októberben érkezik az HBO-ra, de sokan már most számolják a napokat a várva várt hónapig, hiszen régen láttunk ennyire népszerű, aktuális, kiváló írókkal és színészekkel megtámogatott szériát idehaza.

 

Agymenők

A The Big Bang Theory 12. évadával a végéhez ér, az utolsó részeket idén szeptemberben kezdik el adni, az első rész szeptember 24-én kerül majd adásba.

Az utolsó évad Amy és Sheldon esküvőjével ért véget, és a történet is innen folytatódik majd, a következő részben a furcsa párost a nászútjukon látjuk majd viszont.

 

Kártyavár

A The House of Cards új évadának első része november 2-től lesz látható a Netflixen.

Kevin Spacey zaklatási botrányai után nem szerepelhet többé a sorozatban, így Robin Wrighté a feladat, hogy elvigye a hátán a sorozatot, ami néhány rajongó szerint mostanra azért már eléggé megfáradt, és az ötödik évadra csak árnyéka maradt egykori önmagának.

A történetben azonban még így is van annyi, hogy a rajongókat a képernyő elő ültesse, különösen, hogy ez lesz a sorozat záróévada, így érhető, ha sokan kíváncsiak, hogyan kötnek csomót a szövevényes politikai háló végére.

 

Fülledt utcák

David Simon egyszerűen nem tud hibázni.

Minden idők egyik legnépszerűbb és legjobbnak tartott sorozata, a Drót után most a Fülledt utcákat (The Deuce) jegyzi, ami a hetvenes évekből indulva mutatja be az amerikai pornóipar felemelkedését, tündöklését és bukását.

A szexiparban persze semmi erotikus, vonzó vagy megnyerő nincs, az útszélen álló prostituáltak életére fókuszáló első évadról mégsem tudtuk levenni a szemünket, ami részben Simonnak, részben Maggie Gyllenhaal és James Franco alakításának volt köszönhető.

A szeptember 10-zel startoló második évad valószínűleg éppen ennyire lebilincselő lesz majd.

 

Modern Family

A 10.és egyben utolsó évaddal kedvenc amerikai családunktól is búcsút veszünk.

Bár sokak szerint a sorozaton nyomot hagyott, hogy a benne szereplő gyerekek felnőttek, és így elvesztette egykori bájos, kedves jellegét, ami miatt olyan sokan szerették, biztos, hogy a szeptember 26-án startoló új évad még nagyon sokakat fog a képernyő elé ültetni, hogy elköszönjenek a Dunphy, a Delgrado-Pritchett és a Tucker-Pritchett család tagjaitól.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást