Stílus / Haj

5 nagyon durva hajátalakulás, ami után hívod is a fodrászodat

Időnként mindenki eljátszik a gondolattal: mi lenne, ha levágatnám, befesteném, máshogy hordanám? Ha te is inspirációt keresel a nagy átalakuláshoz, vagy csak jól esik a lelkednek mások nagy hajváltozását figyelni, akkor a következő képek a szívedhez fognak szólni!

Frufruval egészen más

Ez a lány nem csak a haja hosszából vágatott, az asszimetrikus, frufruval megspékelt fazon és a laza hullámok egyébként is sokkal jobban illenek az arcformájához, szerintünk sokkal érettebbnek, kifinomultabbnak tűnik a nagy átváltozás után.

Jól belevágott!

A derékig érő hajból egy mozdulattal extrém rövid frizura lett, a vagány pixie kialakítása után pedig biztosak vagyunk benne, hogy a fodrász és az alany is elégedettek voltak a végeredménnyel. Egy ilyen drasztikus váltást nem mindenki mer bevállalni, de szerintünk jó döntés volt, az új frizura nagyon szépen emeli ki a fiatal lány gyönyörű szemeit.

Egészségügyi vágás

Hiába volt derékig érő haja ennek a lánynak, szemmel láthatóan legalább a teljes hossz fele már töredezett, elhalt, menthetetlen volt. A rövidebb, friss, egészséges hajat mutató rövidebb fazon fényét a szőke highlight csak még szebben kiemeli, és ha valami, akkor ez a kép bizonyíték rá, hogy a hosszabb haj egyáltalán nem biztos, hogy mindig szebb is.

Olvastad már?  Gyönyörű rövid hajak, ha már most kezd meleged lenni: forró trendek, hűvös tarkók

Friss hullámok

Szintén jó adag egészségtelen, töredezett, élettelen hajtól szabadult meg ez a lány, és még egy laza frufrut is vágatott magának. Úgy tűnik, hogy a haja természetesen hullámos, ami a rövidebb, könnyebb bob fazonnal sokkal szebben kirajzolódik. Szerintünk az ő esetében mindenképpen jó döntés volt a váltás, főleg, hogy az első képen tulajdonképpen nincs is frizurája, úgy tűnik, egyszerűen csak lenőtt a haja valami korábbi fazonból.

Új színben

Nem is feltétlenül kell mindig a hosszon változtatni azon, hogy valakinek teljesen megújuljon a külseje. Ha valami újat szeretnél, de fázol a hajvágás gondolatától is. akkor felfrissítheted a frizurádat egy új hajszínnel vagy melírral is. Ez a szőke ombre például a bal oldali, kicsit unalmas, egy hosszú frizurát nem csak izgalmasabbá teszi, de biztosak vagyunk benne, hogy a viselője is sokkal vagányabbnak, szexisebbnek érzi magát tőle.

Dögös mohawk

Az oldalt felnyírt fazonnal ez a hosszú hajjal még bájos tininek ható lány egy csapásra igazi divatikonná változott, aki egyúttal azt is bebizonyítja: hatalmas tévhit, hogy a göndör hajat ne lehetne röviden viselni, sőt! Nem csak az arca változott meg az új frizurától, a kisugárzása is teljesen más lett, bár elég komoly elszántság és önbizalom kell egy ilyen mértékű változáshoz, úgy tűnik, benne ez megvolt.

Olvastad már?  Találtunk egy frizurát, ami mindenkinek jól áll