Életmód / Ezotéria

5 mágikus szimbólum, és amit az univerzum üzenni akar neked ezzel

Az univerzum sokszor szimbólumok segítségével próbál nekünk üzenni, és ha tudjuk, mire kell figyelni, az üzenetet is képesek leszünk dekódolni. Ezért nem árt tisztában lenni a leggyakoribb ábrákkal, és azok jelentésével, hogy képes legyél a megfelelő irányba tovább haladni az életeddel.

Madártoll

Az ősi egyiptomiak úgy vélték, az őszinte szívnek akkora súlya van, mint egy madártollnak.

Ha az utóbbi időben sokszor láttál magad körül ilyet, az arra utal, hogy fontos lenne az őszinteségre helyezned a hangsúlyt.

Nézz egy kicsit magadba!

Lehet, hogy van valami, amiben nem feltétlenül mondtál igazat (még ha jó szándék is vezérelt), a hazugság miatt pedig bűntudatod van, amit sikertelenül próbálsz elnyomni magadban.

Ideje, hogy elmondd, mi az igazság, és meglátod, a lelked is megkönnyebbül.

 

Félhold

Az utóbbi időben mindig akkor merülsz el jobban az esti égboltban, amikor félhold van?

Nem véletlen, hogy a hétköznapokban is folyton meglátod ezt a szimbólumot, akár ruhákon, akár dekorelemeken!

Az univerzum azt próbálja jelezni feléd, hogy hiába van sötét, ezt mindig leváltja a fény, az élet pedig folyamatosan váltakozó ciklusokból áll, és a rossz időszakok sem tartanak örökké.

Olvastad már?  5 jel, hogy egy kísértet akar kapcsolatba lépni veled

Hogy eljuss a következő fázisba, fontos volna a megérzésedre hagyatkoznod, mert sokszor egyáltalán nem figyelsz arra, mit súg az intuíciód!

 

Makk

Nem szabad elfelejteni, hogy az erős és hatalmas tölgyfa egyetlen apró magból nő ki; csak idő és türelem kell ahhoz, hogy elérjen ebbe a fázisba.

Ha gyakran látod magad körül ezt a termést, akármilyen formában, az arra utal, hogy az életedben hamarosan csodálatos eseményre kerül sor.

Ám egy ideje már nem igazán hiszel a csodákban, így kicsit pesszimistább is lettél.

Az univerzum azt akarja éreztetni veled ezzel a szimbólummal, hogy sokszor a legapróbb dolgokból sülnek ki a legjobbak, csak türelmesnek és bizakodónak kell lenned.

 

Galamb

Egy forgalmas városban sétálva nem meglepő, hogy gyakran találkozol galambokkal, de ha különösebb helyzetekben, váratlan pillanatokban is sokszor látod ezt a madarat, az már jelent is valamit.

Arra utal, hogy sokkal többre vagy hivatott, mint amivel most foglalkozol, és ezt szíved mélyén te is érzed.

Azonban túlságosan félsz a bukástól ahhoz, hogy fejest ugorj a következő kihívásba, és nem mersz nagyot kockáztatni.

Olvastad már?  Mindennek megvan az ideje és az oka! Ismerd fel, és az életed sokkal könnyebbé válik

A galamb megjelenése azt jelenti, hogy ideje lenne széttárnod a saját szárnyaidat, és végre arra tovább indulni, amerre mindig is szerettél volna.

 

Ananász

Mióta a divat világában is egyre népszerűbbek lettek a gyümölcsös minták, különösen pedig az ananász motívum, nem csoda, ha gyakran látod ezt a gyümölcsöt.

Ám ha folyton szembetalálod magad vele, gyakrabban, mint korábban valaha, az már többet jelent!

Ez a gyümölcs a vendégszeretetet jelképezi már évszázadok óta, az univerzum pedig azt próbálja jelezni feléd, hogy neked is több időt kellene töltened azokkal, akik tényleg fontosak számodra.

Valószínűleg az utóbbi időben kevés időd jutott a családodra, barátaidra, esetleg a párodra, de most elérkezett az ideje annak, hogy szervezz egy programot, ami csakis rólatok szól!

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK