Életmód / Család

5 kézzel készített ajándék, amivel felnőttként is meglepheted édesanyádat

Emlékszem kislányként „jobbnál jobb” ajándékokkal leptem meg édesanyámat. Volt, hogy hajnalban keltem és reggelit vittem az ágyába. Bár a mosolya nem volt teljesen őszinte az ázott lekváros kenyér láttán, mégis kedvesen elmajszolta. Idén a kertből szedett illatos orgona mellé valami személyes, de mégis használható ajándékot készítek. Ha te is szívesen barkácsolnál édesanyádnak, tarts velem és lapozd át cikkünket, amiben remek ötleteket gyűjtöttünk össze. Május első vasárnapján pedig, ha mással nem, egy öleléssel köszönd meg mindazt, amit érted tett.

Segítő kezek

Ilyen egyedi és személyre szóló ajándék biztos nem fog egyik drogériában sem szembe jönni vele. Kedves és kreatív meglepetés. Ha pedig komolyan veszi a játékot valódi segítség is lehet a mindennapokban.

Gyárts apró kártyákat, amire különböző beváltható ígéreteket írsz. Mosogatás, vacsora főzés, vagy amit a szíved diktál. Nyugodtan meglepheted egy anya-lány nappal is vagy egy vásárlási utalványt is becsempészhetsz a csomagba.

Csinosítsd ki az üveget és szerezz örömet anyukádnak!

Relax

Annyi év aggódás és gondoskodás után, hidd el édesanyád örülni fog egy személyre szabott relax csomagnak. Pakolj össze minden olyan készítményt, ami egy nyugtató fürdőhöz elengedhetetlen.

Olvastad már?  Milyen ajándéknak örülne csillagjegye alapján? Ezoterikus útmutató karácsonyra

Saját magad is készíthetsz fürdősót, de a kedvenc krémjeivel is meglepheted. Gyárthatsz egy kis ládikát, vagy egy csinos üvegbe is csomagolhatod a meglepetésedet.

Reggeli kávé

Egy kecses bögre és alkoholos filctoll. Csak ennyi kell ehhez a kis kedvességhez és máris jobban fog esni a reggeli fekete.

Válassz valamilyen szívhez szóló idézetet és precízen, gyöngybetűkkel rajzold fel a csészére.

Kiegészítőnek vásárolhatsz mellé valamilyen finom kávét, és már indulat is a nagy anya-lánya csevej a gőzölgő ébresztő mellett.

Nyakláncba zárt ajándék

Ha már unokák is vannak a családban, ezzel a meglepetéssel nem lehet melléfogni.

Az ilyen kinyitható medálokba általában csak egy képet szoktak rakni, de egy kis turpissággal az egész család fotóját elrejtheted benne.

Egy vékony papírlapot hajtogass harmonikaszerűen és minden oldalára ragassz egy családtagot. Ha megvan, az igazi kincset már csak bele kell illeszteni a nyakékbe.

Örök emlék

A legtöbb anyukát, nagymamát mindig le lehet nyűgözni pár képpel az unokákról, családról. Idén kicsit bolondítsd meg és készíts belőlük olyan faliképet, ami a nappali éke lehet.

Olvastad már?  10 hasznos ajándék, amiből garantáltan nem lesz kacat

Fényképekből válogasd össze a legkedvesebb emlékeket. A gyerekkorodtól kezdődően, az esküvődön át az unokáig mindent, amihez kedves gondolatok kötnek. Ezeket rendezd szív alakba!

És díszítsd a fotón látható módon. Na, melyik anya és nagyi ne örülne ennek?