Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, amit muszáj tudnod, ha fiatalabb pasival kezdesz randizgatni

Sokan gondolják úgy, hogy a párkapcsolatok szempontjából az a legjobb, ha a pasi néhány évvel idősebb a lánynál. Ez viszont egyáltalán nincs kőbe vésve, és ha úgy hozza a sors, hogy egy nálad fiatalabb sráccal kezdtél el ismerkedni, semmiképp se dönts kizárólag a kor alapján. Ugyanis annak is megvannak az előnyei, ha nálad fiatalabb partnerrel vagy együtt. Most eláruljuk, mikre kell felkészülnöd egy ilyen eshetőségnél!

Mindenki ugyanazt fogja gondolni eleinte

Miután hivatalosan is együtt vagytok egy sráccal, aki legalább 5 évvel fiatalabb nálad, hamar rájössz, hogy az ismerőseid körében él egy erőteljes tévhit.

Sokan ugyanis automatikusan azt gondolják, hogy ha egy srác korban alattad jár, biztosan sokkal éretlenebb, és gyerekesen viselkedik.

Pedig ez egyáltalán nem így van!

Az életkor nem határozza meg, hogy ki mennyire gyerekes gondolkodású: lehet, hogy egy 25 éves srác sokkal felelősségteljesebben gondolkodik, mint valaki, aki tíz évvel idősebb nála.

A személyiség és a felfogásmód ezen a téren jobban számít, így ne hagyd, hogy ez alapján elbizonytalanítsanak téged mások!

 

Az élet tele lesz meglepetésekkel

Egy dolgot biztosra vehetsz: a párkapcsolatotok minden lesz, csak éppen unalmas nem.

A fiatalabb pasi egyik előnye, hogy tele van energiával, lelkesedéssel, és szinte állandóan kitalál olyan programokat, amikkel megfűszerezi a hétköznapokat.

Mellette nem sok időd lesz otthon ülni és unatkozni, ami szuper, ha te is hasonló típus vagy, és szívesen mozdulsz ki a négy fal mögül.

Kutatások egyébként bebizonyították, hogy azok a nők, akik fiatalabb férfivel vannak együtt, sokkal boldogabbak és elkötelezettebbek, sőt, ezek a kapcsolatok kimondottan sokáig tartanak!

Ez is csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy nem a kor számít.

 

Másfajta gyerekkort éltetek meg

Hacsak nem egy-két év a korkülönbség köztetek, idővel rájössz, hogy a gyerekkorotokat tekintve egészen más dolgokat tapasztaltatok meg.

Mire te már leszoktál arról, hogy hétvégente a meséket nézd a tévében, ő épp akkor kezdett rá, így ezen a téren nem sok közös lesz bennetek.

Lehet, hogy te még kiskorodban nem számítógépeztél, mert akkoriban nem volt elterjedt, miközben nála ez már alapnak számított, és ezzel kapcsolatban van sok emléke.

Olvastad már?  A legtöbb nő ezeket a hibákat követi el egy kapcsolat elején

Eleinte nem lesz egyszerű ezt megszokni, de ha képes vagy elfogadni, hogy közös nosztalgiázásokra nem igazán lesz lehetőségetek, természetesen ez idővel nem fog gondot okozni.

 

Sokkal nyitottabb lesz

A fiatalabb pasik egyik előnye, hogy sokkal nyitottabbak minden téren, mint a náluk idősebb férfiak.

Alkalmazkodóbbak, sokkal inkább meg akarnak felelni az igényeidnek, és szexuális téren is hajlamosak a kísérletezésre, mivel nagy az esélye annak, hogy a libidójuk is magas.

Ezért aztán ne lepődj meg, ha a megszokott pózok helyett időnként újakat vet be a pasid, vagy előhozakodik néhány új ötlettel például arra vonatkozólag, hogy hol essetek egymásnak.

Mellette nem kell még egy jó darabig attól tartanod, hogy lapossá válna a szexuális életetek.

 

Tudnod kell, mit akar

A korkülönbségtől függően meglehet, hogy mindketten mást terveztetek a közeljövőre.

Például tegyük fel, hogy te már betöltötted a 30-at, és az ötéves tervedben ott van a házasság és a gyerekvállalás is.

Ha viszont a srác alig 25 éves, és még inkább szórakozna, kirándulna, és élné a saját kis életét, könnyen lehet, hogy nem tervez hasonlókat egyelőre.

Ezt nagyon fontos megbeszélnetek, amikor komolyabbra fordul a kapcsolatotok (az első randin azért mégse hozakodj elő ezzel), mert hosszabb távon hatalmas ellentétek alakulhatnak ki.

Amennyiben tényleg így van, jobb, ha minél előbb képben vagytok arról, mennyire lehet hosszú életű a kapcsolatotok, ahelyett, hogy álomképekbe ringatnád magad.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást