Életmód / Ezotéria

5 csillagjegy, amelyet nagyon nehezen ért meg a környezete

Személyiségünkben sok olyan összetevő lehet, ami hatással van arra, hogyan tudjuk megértetni magunkat másokkal vagy kifejezni az érzelmeinket. Az asztrológia szerint annak is nagy szerepe van ebben, hogy mely csillagkép alatt születtünk. Az alábbi 5 jegyet például általában nagyon nehezen érti meg a környezete, pláne az ismeretség kezdetén.

Rák

A Rák csillagjegy szülötteit az állandó hangulatingadozások jellemzik, és ebből adódhat a meg nem értettségük – a többi csillagjegy nehezen tudja követni a megjósolhatatlan, sokszor következetlen viselkedésüket.

Ráadásul a Rákok nem kifejezetten jók az érzelmeik szavakba öntésében, így sokszor csak az érzékelhető rajtuk, hogy valami nincs rendben.

Persze, aki már jobban ismeri őket, tud olvasni a sorok közt, és fel tudja ismerni, mikor kell kicsit megpiszkálni a felszínt ahhoz, hogy kiderüljön, mi a baj.

 

Skorpió

A Skorpió egyedüllét iránti vágya, szabadságszeretete és kissé rejtélyes természete miatt szintén egy olyan jegy, amelyet nagyon nehezen ért meg a környezete.

Fontos számára a privát szféra, és nem szívesen oszt meg személyes jellegű információkat másokkal, ami még nem is lenne probléma, ám sokszor ezt még titokzatos viselkedés is övezi nála.

Olvastad már?  Ebbe a pasitípusba szeretsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene – A csillagjegyed szerint

Ha azonban valaki közel kerül hozzá, az biztos lehet benne, hogy lojális társra lelt, akiben minden körülmények között megbízhat.

 

Bak

A Bakok sokszor szembemennek az árral, és ez zavaró lehet a környezetük számára.

Könnyű félreérteni a viselkedésüket, hiszen nagyon sajátos a problémamegoldó képességük, és egy olyan szabályrendszer szerint élik az életüket, ami szokatlan mások számára.

Valójában egyáltalán nem törekszenek arra, hogy megfeleljenek a környezetüknek, és ezért tűnhetnek kissé lázadóknak.

Még akár azt is érezhetjük a közelükben, hogy nem igazán törődnek velünk, pedig csupán az áll a háttérben, hogy nem akarnak senkit irányítani, és elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk.

 

Vízöntő

A Vízöntők egész egyszerűen másképp látják a világot, mint a többi csillagjegy.

Nem bánják, ha „meg nem értettek” a környezetük számára, és általában azok is…

A holnapnak élnek, és ötleteik gyakran olyan egyediek, hogy kevesen képesek azonosulni velük.

Független lelkek, akik nem érzik az igényt arra, hogy megmagyarázzák lépéseiket, döntéseiket – sajátos a kommunikációs stílusuk, és így érzik jól magukat.

 

Olvastad már?  Az első állat, amit kiszúrsz a képen, sokat elárul a személyiségedről

Halak

Mivel a Halak a legművészibb hajlamú jegy, így nem csoda, hogy szülötteit sokszor nehezen érti meg a környezete.

Érzelmeiket egészen sajátosan tudják kifejezni, sokszor rébuszokban beszélnek, vagy egész egyszerűen annyi minden van a lelkükben, hogy azt nem tudják könnyen emészthető formában szavakba önteni.

Hajlamosak a hangulatingadozásra, néha egészen ridegen tudnak reagálni, ami egy olyasvalaki számára furcsa lehet, aki nem ismeri őket túl jól.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK