Életmód / Ezotéria

5 csillagjegy, akik érzelmileg szinte teljesen elzárkózottak

Gondoltad volna, hogy a horoszkópod alapján azt is meg lehet állapítani, érzelmileg mennyire vagy elérhetetlen? Sőt, ami azt illeti, van öt csillagjegy, amelyek kimondottan zárkózottak szerelmi téren, és nagyon nehéz megmondani, milyen érzelmek dúlnak bennük.

Vízöntő

Logikus, analitikus gondolkodásmódú ember vagy, és bár igazán érzelmes is tudnál lenni, mégis elég zárkózott vagy a szerelemben.

Nem vagy az a típus, akinek a vállán bárki kisírhatja magát, mert nem érzed magad komfortosan a túlságosan érzelmes helyzetekben.

Ritkán beszélsz a személyiségedről vagy a vágyaidról, sőt, nem egyszer előfordult már, hogy ha egy férfi előtt túlságosan is megnyíltál (magadhoz képest), megijedtél, és visszavonulót fújtál.

Nehezen engedsz közel másokat a szívedhez, ezért sokan inkább megtántorodnak az első randik során, ezért is van annyi negatív tapasztalatod.

 

Szűz

Néha úgy tűnhet, hogy nem vagy érzelmes típus, de ez nem azért van, mert nincsenek érzéseid; egyszerűen arról van szó, hogy borzasztóan nehezen bízol meg másokban.

Nagyon próbálod megóvni magad a csalódásoktól (ami nem meglepő, tekintve, hogy jó pár negatív élményed volt már), de emiatt sokan ridegnek és távolságtartónak titulálnak téged.

Olvastad már?  10 pontos útmutató a Skorpió szerelméhez

Mielőtt megnyílnál mások előtt, igyekszel letesztelni őket, hogy mennyire megbízhatók és őszinték, aki pedig nem megy át a vizsgádon, arra több időt nem is szentelsz.

Sokszor olyannyira nem adsz még egy esélyt az apróbb botlások után sem, hogy olyan embereket is elveszíthetsz, akik egyébként fontosak lennének neked.

 

Nyilas

Az érzelmek bonyolultak és komplikáltak, te pedig egyszerűen nem akarsz ezekkel mélyebben foglalkozni.

Pláne nem mások lelki problémáival, hiszen még a sajátjaidat is nehezen tudod kezelni.

Mivel nagy a szabadságvágyad, és fontos számodra a függetlenséged, sokszor nem hagyod, hogy az érzelmek az utadba álljanak.

Ha túl érzelmessé válna egy beszélgetés, inkább viccelődni kezdesz, vagy eltereled a témát, hogy kiszabadulj a helyzetből, mert nehezen beszélsz komolyabb dolgokról.

Talán ez az oka annak, hogy mások nem tartanak téged empatikusnak, pedig valójában csak nehezen nézel szembe azzal, mi játszódik le a lelkedben.

 

Ikrek

Te azok közé tartozol, akik rettegnek a visszautasítástól.

Nem mersz érzelmileg közel kerülni másokhoz, mert attól félsz, hogy előbb-utóbb úgyis véget érnek a szerelmek, és csak a csalódás marad utánuk.

Olvastad már?  Ez a két izgalmas dolog biztosan megtörténik veled idén a csillagjegyed szerint

Tartasz attól, hogy az aktuális párod elhagy valaki másért, és ez nagyon rossz hatással lenne az önbizalmadra.

Ezért inkább komolytalan kalandokba bonyolódsz, mert úgy hiszed, itt nem érhet téged csalódás.

Emiatt nem is igazán beszélgetsz komoly témákról másokkal, inkább csak felszínes dolgokra próbálsz koncentrálni.

 

Kos

Te nem akarsz érzelmileg elérhetetlen lenni, de olyannyira magával tud rántani az, hogy mit akarsz, és a saját impulzív cselekedeteid, hogy gyakran megfeledkezel másokról.

Megesik, hogy nem egyeztetsz a pasiddal, és úgy csinálsz magadnak programot, amivel észrevétlenül is megbántod őt, de ugyanez a barátaiddal szemben is gyakori.

Nem arról van szó, hogy rosszat akarsz nekik, csak hajlamos vagy egy kicsit énközpontúan viselkedni, és mindenki mást kizársz a világodból.

Ez az oka annak, hogy ha szakításon mész keresztül, keménynek és vidámnak próbálsz látszani, de valójában te is nagyon érzelmes vagy a felszín alatt.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK