Életmód / Ezotéria

5 jel, ami arra utal, hogy messze nem ez az első életed

5 jel, ami arra utal, hogy messze nem ez az első életed

Sokan úgy vélik, feltétlenül léteznie kell másik életnek, hiszen annyira összetett az emberi lélek. Mások úgy gondolják, a halál után nincs semmi. Bármi is legyen az igazság, a hétköznapokban is találhatsz olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy létezik élet a halál után. Feltéve, hogy hiszel bennük!

Béke- és harmóniapárti vagy

Akik sokat éltek, tapasztaltak, az egyik legfontosabb dolognak a békét és a harmóniát tekintik. Ha te is közéjük tartozol, alapvetőnek tartod, hogy nyugodt, stresszmentes életed legyen, de legalábbis minden esetben erre törekszel.

Megpróbálod meglátni az élet jó dolgait, azt az elvet vallod, hogy mindenből kihozod, amit lehet – a többin pedig minek görcsölj. Szívesen segítesz másokon, éppúgy fordulhat hozzád a szomszédod, mint egy segélyszervezet.

Valószínűleg önkénteskedsz is, de ha nem, akkor közel áll a szívedhez a gondoldat. És, ha nem ebben az életben, a következőben minden bizonnyal ezt a következő lépést is megvalósítod majd.

Imádod a természetet

Sokkal szívesebben vagy a szabadban, mint a lakásban, bár imádod az otthonod nyugalmát. Egyáltalán nem áll tőled távol semmi, ami kapcsolódik a természethez. Legyen szó egy állatos dokumentumfilmről, kertészkedésről, vagy éppen kirándulásról, te mindent szeretsz, ami valamilyen formában a világ megismeréséhez tartozik.

Jellemző rád az is, hogy az apróságokban megleled az örömet, mi több, azokban sokkal könnyebben meglátod a szépet, mint az igazán nagy dolgokban.

Ez éppúgy ráillik az ajándékozási szokásaidra, mint a párkapcsolatodra. Téged tökéletesen boldoggá tesz az is, ha otthon, édes kettesben ücsörögtök, egyáltalán nem lételemed egy méregdrága nyaralás (ami persze nem jelenti azt, hogy nem élveznéd).

Tájékozott vagy

Minden iránt érdeklődsz, hiszen rendkívül kíváncsi vagy – ebből fakad, hogy mindenhez értesz is egy kicsit. Most nem arra gondolunk, hogy éppúgy otthon vagy az atomfizikában, mint a lakberendezésben és az operában, de mindegyikről van véleményed és információd.

Sokan egy-egy témakörhöz semmit sem tudnak hozzátenni, de rólad ez egyáltalán nem mondható el. Minden lehetőséget megragadsz, hogy bővítsd ismereteidet, legyen szó könyvekről, filmekről, előadásokról, vagy a hétköznapi beszélgetésekről.

Kíváncsiságod sokszor párosul szorgalommal, de csak azt tanulod könnyedén, ami igazán közel áll a szívedhez.

Tartalmasak a kapcsolataid

Nem vagy híve a futókalandoknak, te az igazit keresed. Előfordulhat, hogy nem találtad meg elsőre, de nem mondhatod magadról, hogy túl sok viszonyod lett volna.

Mindig is arra törekedtél, hogy mély, tartalmas kapcsolatot alakíts ki a pároddal, és akiben nem láttad meg a lehetőséget, az esélyt sem kapott nálad. Egyébként nagyon jó veled együtt élni, mert megértő, türelmes vagy, és kerülöd a konfliktusokat.

A kapcsolataid problémamentesnek mondhatók, ami nem csak annak köszönhető, hogy valóban csak a nagy szerelmeket engedted közel magadhoz, hanem a személyiségedből is fakad. Mivel az élet apró dolgait megbecsülöd, minden pillanatot sajnálsz, amit esetleg veszekedésre fordítasz. Így aztán minimálisra csökkented a negatív perceket.

Érdeklődsz a földöntúli, esetleg az ezotéria iránt

Minden érdekel, ami közelebb visz magadhoz, ami által jobban megismerheted a személyiségedet. Hiszel abban, hogy a szemnek láthatatlan, a tudatnak ismeretlen dolgok befolyásolják életünket.

Ez sokszor ezoterikus formában nyilvánul meg, pl. sok hasonlóságot vélsz felfedezni magadról a horoszkópod, aszcendensed elemzéseiben.

Előfordulhat, hogy jártál már jósnál, vagy olyan szakértőnél, aki kapcsolatot tud teremteni az angyalokkal, vagy visszavitt valamelyik előző életedbe – de ha nem, akkor egész biztos, hogy az első kínálkozó lehetőségre lecsapnál. Ez az érdeklődés nem csak az önismereted iránti vágyból fakad, hanem abból is, hogy valahol mélyen érzed, még sok feladat vár rád ebben az életedben.

Márpedig ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat, először is meg kell ismerned önmagadat – ez valószínűleg mindannyiunk legfontosabb földi feladata.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást