Dekor / Otthon

10 csodaszép hálószoba fekete fallal

10 csodaszép hálószoba fekete fallal

Egy sötét fal remek választás a hálószobába, amit könnyen kuckóssá és megnyugtatóvá varázsol, a fekete színt mégis kevesen választják. Sokan félnek ettől a merész árnyalattól, pedig modern, elegáns és minden enteriőrbe csodásan illik. A helység összes falát is feketére pingálhatjuk, azzal is mély, nyugodt hangulatot érünk el, de azzal számolni kell, hogy optikailag kisebbé teheti a szobát.

Ha egyetlen falrészt festünk sötétre, a hálószobában az a fal legyen hangsúlyos, amelyen az ágyvég fekszik. A fekete fal minden helyiségben megállja a helyét: a skandináv stílust feldobja, az indusztriálist elegánssá, a bohót komolyabbá teszi. A fekete falat elérhetjük festéssel, tapétával, vagy kő és fa bevonattal is, ami egy kis izgalmat visz a textúrába.

Fekete csajos rózsaszínnel

Egy fekete falú hálószoba is lehet finom és nőies, hiszen a pink és fekete ellentétes árnyalata remekül rímel egymásra.

A rózsaszín így nem lesz túl cukormázas, a fekete pedig nem túl markáns.

 

Indusztriális nyugalom

Az ipari megjelenést képviseli a téglafal, a természetességet pedig a fa padló és a szövött, natúr szőnyeg, amit a fekete szépen egészít ki finom eleganciával.

 

Fekete fa

A fából készült, fekete színű fal gyönyörű és mély háttere a western stílusú enteriőrnek, hiszen így erőlködés nélkül varázsolja elegánssá.

 

Wabi Sabi

A japán wabi sabi stílus méltán népszerű, hiszen a tárgyak természetes és múlékony szépségét ünnepli.

A meleg fényekkel, fémes kiegészítőkkel hatásos kontrasztot adhatunk a káprázatos fekete mintás falat.

 

Éjfekete maximalizmus

A mondás szerint a kevesebb több, a több azonban olykor még több!

Az arany trófea, a terjedelmes kristálycsillár, a rózsás tapéta a plafonon és a változatos képek mind olyan elemei a szobának, amiket fantasztikusan emel ki a fekete fal.

 

Art deco sötétben

Az art deco-nak köztudottan remekül áll a fekete, ami nem csoda, hiszen gazdag, időtlen hátteret ad az arany, geometrikus formáknak, melyek egy ilyen fal előtt kelnek életre csak igazán.

Így az összhatás egyszerre lesz izgalmas és mégis időtlenül klasszikus.

 

Black Glam

A Glamour stílus elsősorban a hölgyek kedvence, de remekül illik bele a merész fal, mert a glam csillogó ezüstjeit és puha prémjeit szépen kiegészíti egy fekete háttér.

Így a nőies enteriőrt egy kis markáns maszkulin hatás hozza elegáns egyensúlyba.

 

Vidéki báj feketében

Azt hihetnénk, hogy a country stílusba nem igazán beilleszthető a fekete fal, de ez a bájos hálószoba rácáfol minden előítéletre.

A fa padló és a faragott ágy vidéki hangulata nem vész el a sötét falrész előtt, sőt, csak hangsúlyosabb lesz anélkül, hogy kedvessége eltűnne.

 

Letisztult fekete fehérben

A fekete fehér örök eleganciája sosem megy ki a divatból, de a közhiedelemmel ellentétben nem hideg és barátságtalan, hanem nagyon is hívogató, még egy hálószobában is.

A minták és a dekoráció lágyítják a helység hangulatát és igazán otthonos, kényelmes szobát varázsolnak.

 

Modern rajzolatok

A modern lakberendezésben szépen megfér egyetlen falon a hatalmas halszálka minta és az arany műalkotás.

Mindkettő meghatározó lakberendezési elem, mégsem harsogják túl egymást.

A szoba hangulata finom és nyugtató marad a minimalista, fehér ágynak és a fa padnak köszönhetően, mely bemelegíti a helyiséget.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást