Életmód / Ezotéria

Mi a „végzet vörös fonala”, és hogy találhatod meg ezzel a módszerrel a párodat?

Hiszel abban, hogy valahol a világon létezik egy személy, akivel a sors úgy akarja, hogy előbb-utóbb találkozz? Valaki, akit megismerve rájössz, mi is hiányzott annyira az életedből? Akkor fontos, hogy megismerkedj egy ősi japán szimbólummal, a végzet vörös fonalával, és mindazzal, amit ez jelképez!

Eleve elrendelve

Egyes ázsiai legendák szerint mielőtt megszületünk, az istenek egy láthatatlan vörös fonalat kötnek azon két ember csuklójára, akiknek az életük során találkozniuk kell egymással. A sors is úgy akarja, hogy megtalálják egymást, és amikor ez végre megtörténik, nagy segítséget nyújtanak egymásnak. Kínai mítoszok szerint a végzet vörös fonala Yue Laohoz, a szerelem és házasság istenéhez kapcsolódik. Az a két ember, akiket ez összeköt, találkozni fognak életük során, mindentől függetlenül. Egymás mellett találják meg a boldogságot, és ez a kötelék sosem fog elszakadni közöttük.

Emiatt Japánban nem ritka, hogy amikor két fiatal házasságot köt egymással, a kapcsolatukat úgy pecsételik meg, hogy egy vörös fonalat húznak egymás kisujjára. Ez összeköti őket, és mindegy, mi történik a későbbiekben (nagyobb viták, akár egy időre különválnak), végül mindig vissza fognak találni egymáshoz. De hogy találhatod meg te azt a személyt, akivel az a végzeted, hogy találkozz? Egyesek úgy tartják, emiatt minden energiádat a szerelemre kell irányítanod, és a következő négy dolgot kell megtenned!

 

Félelem és szerelem

Először is, meg kell tanulnod, mi a különbség szerelem és félelem között, ugyanis egy kapcsolatban könnyen elmosódhatnak a határok! Ha úgy érzed, szükséged van a másik elismerésére, szeretetére, és arra, hogy boldoggá tegyen téged, valójában a félelem ural téged.

Félsz attól, hogy egyedül maradsz, nem szeretnek viszont, és csalódnod kell.

Az első, amit meg kell tenned, hogy megtanulod megkülönböztetni őket.

Legyél inkább hálás azokért, akik ott vannak melletted, és azokért is, akik végül továbbállnak; mert így tudhatod meg, kik azok, akik igazán számítanak az életedben.

És amikor a társaddal találkozol, nem kell amiatt aggódnod, hogy ő hová fog tartozni!

 

Kedvesség

A szeretet hét vonása: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség” – mondta Gary Chapman, és mennyire igaza van!

A szeretet lényege, hogy aki fontos neked, azzal mindig tisztelettel bánj, és úgy is viszonyulj hozzá.

Meghallgatod őt, mellette állsz, és megbocsátasz, ha olyat mond neked, amivel esetleg a pillanat hevében megbánt.

Ahhoz, hogy megtaláld a lelkitársad, és képes legyél őszintén, önzetlenül szeretni őt, szükséged lesz erre a képességre!

 

Kíváncsiság

A kíváncsiság az egyik legfontosabb része minden kapcsolatnak, de sokan még csak nem is tudják!

Mindegy, hogy egyedülálló vagy, vagy már kapcsolatban élsz és megtaláltad a társadat, ezt nem szabad elfelejteni.

Mindig legyél kíváncsi saját magaddal kapcsolatban: hogy mire vágysz, ki vagy te, mi számít neked igazán?

Ha ezekkel tisztában vagy, és folyamatosan nyitott vagy a fejlődésre, az igaz szerelmet is könnyebben találod meg – és tudni is fogod, mit tegyél, ha végre ott van melletted.

 

Nincsenek véletlenek

Az életben semmi sem történik véletlenül, és mindennek megvan az oka. Ha valami rossz történik, idővel megérted, miért volt rá szükség mégis.

Amikor pedig úgy látod, hogy minden tökéletesen összejött az utóbbi időben, azt a jelenséget szinkronitásnak nevezik. Az emberek jelentős része ezt észre sem veszi (csak utólag), de ha odafigyelsz, rájössz arra, hogy a sors nem véletlenül sodort oda, ahol éppen vagy.

Lehet, hogy egyik nap te ugrasz le ebédért egy munkatársadnak, és összefutsz valakivel a sorban, akivel jót beszélgetsz; és lehet, hogy ő lesz a lelkitársad.

Mert nincsenek véletlen találkozások!

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást