Szerelmi kompatibilitás horoszkóp

, 2011. augusztus 16
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 12 A Kos szerelmi kompatibilitása

Kos és Kos szerelmi kompatibilitása   

Mindketten dominálni szeretnének. Szenvedélyes viszony alakul ki köztük, de egyik sem szeretné a kisebb szerepet játszani. A szexuális kapcsolatban a nő fog uralkodni. A Kos férfi nem fogja sokáig tűrni az alárendeltséget. Mindketten megpróbálnak vezetővé válni, ez viszont veszekedéseket fog előidézni. Csak akkor tud működni a kapcsolat, ha sikerül kompromisszumot kötniük, és eléggé szeretik egymást ahhoz, hogy mindketten kicsit alábbadják egojukat.

Hogy a Kos más csillagjegyekkel mennyire kompatibilis, itt megtudhatod.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 12 A Bika szerelmi kompatibilitása

Bika és Kos szerelmi kompatibilitása

Mindkettő nagyon érzéki személyiség, de a Kost bosszantja a Bika kiszámítottsága és fantáziatlan viselkedése. Ez szexuális életüket is megnehezítheti. A Kos olyan embert keres, aki mellett állandóan vidám maradhat. A visszafogott Bika viszont ritkán tesz bármit is magától, amivel felpezsdítheti a Kost. A Bika ügyes pénzkeresésben, a Kos viszont a pénz költésében. Hosszútávon ez megnehezíti az együttélést, de előbb-utóbb a Kos elkezdi értékelni a Bika kitartását és megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a Kosnak a vezető szerepet, kapcsolatuk nem fog hiányt szenvedni az érzéki élvezetekben. Kapcsolatuk általában rövidtávú.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 12 Az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Ikrek és Kos szerelmi kompatibilitása 

A köztük levő kapcsolat nagyon izgalmas, mert az Ikrek és a Kos is fáradhatatlan természetek, aktívak és a tudás keresésében vannak. A Kos uralkodási vágyát az Ikrek tetőzi leleményességével. Az Ikreknek nincs szexuális előítélete, de más módon keresi a teljesség érzését, mint a Kos. A Kos dinamizmusa és intelligenciája, az Ikrek sokoldalúsága és zsenialitása jól összeillik. A Kos valószínüleg a szexuális vezető lesz, míg az Ikerek a gyönyör meglepő és új változataival ismerteti meg a Kost. Házasságuk nagyon sikeres, soha nem fognak unatkozni egymás mellett.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 12 A Rák szerelmi kompatibilitása

Rák és Kos szerelmi kompatibilitása

Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Mindkét jegy szülöttje erőteljes szexualitással bír. A problémát az okozza, hogy a szexuális vonzerejük elhalványul a túlságosan temperamentumos viselkedésük miatt. A Kos merész, de Rák viszont óvatos. A Rák szereti az otthont és a nyugalmat, a Kos nem szereti a kötöttségeket. A személyiség-különbségek miatt gyakran vitatkoznak apróságokon. A köztük levő különbségek összeférhetetlenné teszik őket. Az asztrológia viharos kapcsolatot jósol nekik, házasságuk ritkán jár sikerrel.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 12 Az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Oroszlán és Skorpió szerelmi kompatibilitása

Pillanatok alatt kialakul köztük a szexuális vonzalom, egyenlő mértékben vonzódnak egymáshoz. Az Oroszlán azonban nehezen bírkózik meg a Skorpió féltékeny természetével és birtoklási vágyával. A tüzes, parázsló természetű Skorpió túl rövid biztosíték az Oroszlán számára. A két nagyon erős akaratú egyén rengeteg viharos pillanatot él át együtt, úgy jó, mint rossz értelemben. Általában kettejük kapcsolata nem túl romantikus. Képesek érzéki szeretők lenni egymás számára, és a hosszú távú kapcsolat is lehetséges kettejük közt

.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 12 A Szűz szerelmi kompatibilitása

Szűz és Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Jó esély van a boldog partnerségre. Az önzetlen Oroszlán figyelmen kívül hagyja a Szűz kritikus természetét, míg a Szűz büszke az Orszolán jó humorára és szeretetre méltó természetére. A Szűz rengeteg érzelmet és megértést hoz a kapcsolatba. Az Oroszlán tiszteletben tartja a Szűz okos és éber mentalitását. A Szűz megpróbálja minden területen kielégíteni partnerét. Az Oroszlán kitartó, így nagy az esélye a kölcsönös elégedettségnek. Ez egyike azoknak a kapcsolatoknak, amelyek igazán jól tudnak működni, akár hosszú távon is.Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 12 A Mérleg szerelmi kompatibilitása

Mérleg és Kos szerelmi kompatibilitása

A két ellentét közt erős kezdeti vonzerő van, kiegészítik egymást. Mindketten szeretik a szexuális örömöket. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, és ha nem a megfelelő partnert találta meg, elvesztheti minden eszményképét. Ha az eszményi Kossal nem tud kialakítani egy jól működő kapcsolatot, a Mérleg valószínüleg lejjebb adja igényeit és egy személyiségéhez közelebb álló személyt keres. A két csillagjegy szülöttei fizikailag jól összeillenek, és nagy eséllyel alakulhat ki tartós házasság köztük.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

8 / 12 A Skorpió szerelmi kompatibilitása

Skorpió és Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Pillanatok alatt kialakul köztük a szexuális vonzalom, egyenlő mértékben vonzódnak egymáshoz. Az Oroszlán azonban nehezen bírkózik meg a Skorpió féltékeny természetével és birtoklási vágyával. A tüzes, parázsló természetű Skorpió túl rövid biztosíték az Oroszlán számára. A két nagyon erős akaratú egyén rengeteg viharos pillanatot él át együtt, úgy jó, mint rossz értelemben. Általában kettejük kapcsolata nem túl romantikus. Képesek érzéki szeretők lenni egymás számára, és a hosszú távú kapcsolat is lehetséges kettejük közt.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

9 / 12 A Nyilas szerelmi kompatibilitása

Nyilas és Kos szerelmi kompatibilitása

A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. A Nyilas tökéletesen illik a temperamentumos Koshoz. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. A Kos optimizmusa és jó humora segíti leküzdeni a Nyilas érvelési kísérleteit. Kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a kölcsönös megértés a hálószobára is vonatkozik, kedvező légkör alakulhat ki köztük. Sikeres és ajánlott kapcsolat, amely a hálószobában teljesedik ki!


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

10 / 12 A Bak szerelmi kompatibilitása

Bak és Kos szerelmi kompatibilitása

Nem egy reményteljes kombináció. A Kos egy nyugtalan, tüzes, lendületes egyéniség, a Bak ezzel ellenben egy álszent ember, ráadásul mindketten uralkodni akarnak. A Bak egyszerű lélek, ami a Kost nyomasztja. A Kos által vállalt kockázatoktól a Bak meborzong. Heves veszekedések és sok személyes konfliktus vár kapcsolatukra. A Kosnak nem tetszik a Bak pesszimista félhomálya, a Bak pedig megpróbálja visszafogni a Kos lelkesedését. A Bak gyakran csak egyetlen pózban, adott időben szeret szeretkezni, a Kost ez kiábrándítja. Rövid kapcsolat vár rájuk.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

11 / 12 A Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Vízöntő és Bak szerelmi kompatibilitása

Mindkét jegyben szülött ember erősen önálló gondolkodású és akaratú, mindketten uralkodni szeretnének a kapcsolatban. A kettejük románca hamar barátságba torkollik. A Baknak nehezére esik megbírkózni a Vízöntő hálószobai kívánságaival és elvárásaival. A Vízöntő egy ötletes, szabadakaratú ember, nem tud sokáig szerelmes lenni a gyakorlatias Bakba. A Vízöntő folyamatosan szeret pénzt költeni, a Bak ezért komolytalannak tartja és szigorú ellenőrzéseknek próbálja alávetni. A Vízöntő keresi a munkahelyi kihívásokat, de a Bak csak a biztos pénzügyi forrásal járó munkákat kedveli. Ez nem túl kielégítő kapcsolat, de nem esélytelen, házasságuk pedig erőfeszítéseket kíván.


Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

12 / 12 A Halak szerelmi kompatibilitása

Halak és Nyilas szerelmi kompatibilitása

A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas "túl sok" a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét. A Halak közelebb szeretne kerülni, de állandóan zavaros számára a Nyilas viselkedése, és visszautasítottnak érzi magát. Ez azért van így, mert a Nyilas meg szeretne szabadulni a nagy érzelmi igénybevételtől, amit a Halak igényel. A Nyilas úgy érzi, hogy az energiája és optimizmusa a kilátástalanság mocsarába fullad a Halak mellett. Rendkívül nehéz kapcsolat, a házasság szinte lehetetlen. 


Hirdetés

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Olvastad már?

Nagy kínai horoszkóp 2014 Nagy kínai horoszkóp 2014

Bien.hu google