14 apróság, amitől fülig szerelmes lesz beléd a párod

14 apróság, amitől fülig szerelmes lesz beléd a párod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 14 apróság, amitől fülig szerelmes lesz beléd a párod

Tény, hogy a férfiak eleget kell tegyenek bizonyos ösztöneiknek, mielőtt szerelmesnek éreznék magukat. Ha egy srác rájön, hogy minden szinten ideális egy nő számára, akkor mindent elkövet, hogy megszerezze!

1. Ha vigyázni tud rád

Akár hiszed, akár nem, a vonzalom első lépcsőfoka, hogy úgy érzi, meg kell védenie téged – ettől jobban érzi magát. Közelebb kell tehát engedned magadhoz, hogy megnyíljanak ösztönei és vigyázni tudjon rád.

2. Ha úgy érzi, számít a véleménye

Mindegy, hogy miben, de egy férfinak éreznie kell, hogy fontos számodra a véleménye, adsz a szavára – ettől érzi magát igazán férfiasnak és „vezérnek”. Tudat alatt ez közelebb hozza őt hozzád. Ennek a fordítottja is igaz, ha egy férfi úgy érzi, párja nem ad már a véleményére és figyelmen kívül hagyja őt, lassan elhidegül tőle.

3. A lágy, selymes anyagok

A finom textúrájú ruhák beindítják a férfiak fantáziáját. A selyem, szőrme és kasmír anyagokból készült ruhák, amelyek sejtetni engedik a női alakot, fokozzák a férfiak szerelmi ösztöneit. Ezek az anyagok tapintásra ösztönzik őket, kifinomult hatásukkal pedig teljesen az ujjad köré tudod csavarni a kiszemeltedet!

4. Érezze a szabadságot

Még az érzelmileg legegészségesebb férfiak sem szeretik azt érezni egy kapcsolatban, hogy szabadságuk korlátolt és kilétüket párjuk szabályozhatja. Azáltal, hogy egy srác teljesen önmaga lehet egy kapcsolatban, még kívánatosabbnak fogja tartani szerelmét.

5. Engedd el a kezét

A férfiak utálják, ha irányítják őket és főleg nem bírják a hírtelen, alkalmi terveket, amelyeket rájuk erőltetünk. Amíg nem alkotsz vele egy párt, ne tervezz az ő nevében, mindig maradj független. Minnél szabadabban viselkedsz, annál nagyobb kötődést fog érezni irántad.

6. Avasd be őt magánéletedbe, félelmeidbe, gondolataidba

A srácok bármennyire is hihetetlen, nem szeretik a felületes lányokat, akiknek nem tudnak belelátni a lelkükbe. Persze a túlzott szókimondás és őszinteség sem jó. Avasd be életedbe és úgy érzi majd, részese szeretne lenni mind ennek.

7. Újulj meg!

Akár a legkisebb változástól is nagyobb önbizalmat kapsz (új frizura, leadott kilók, új ruhák) ez pedig azonnal átragad közvetlen környezetedre is.

A férfi csak olyan nőbe tud szerelmes lenni, aki elégedett magával és egészséges önbizalommal rendelkezik.

8. Tiszteld és értékeld őt

Ez nem azt jelenti, hogy a férfiak beképzeltek lennének, azonban érezniük kell, hogy becsülik őket. Ez növeli az önbizalmukat és természetes módon ragaszkodni fognak leendő párjukhoz.

9. Tedd őt boldogabbá

A jóbaráti nevetések és a jó szex egy egészséges kapcsolat alapjai. Ha rossz kedve van vidítsd fel, szervezz meglepetéseket számára, stresszes időkben pedig könnyítsd a súlyt a vállán.

10. Légy egy társadalmi lepke

A srácok imádják, ha barátaik/haverjeik kedvelik barátnőjüket. Légy bájos, közvetlen a társaságban, ezzel biztosan leveszed a lábáról!

11. Játssz vele elmés játékokat…

A mentális játékok (mint a rejtvények, stratégiai játékok) megmutatják problémamegoldó képességeidet. Ezzel ösztönösen kívánatosabbnak fog tartani.

istockphoto

12. Teremts kényelmet

A szerelem akkor kezdődik, amikor az agyat elárasztja az oxitocin. A szerelmi hormonokat úgy is előidézheted, ha kényelmes, otthonos környezetet teremtesz számára. Így elkezdi elképzelni, milyen szép élete lehetne melletted és mennyire élvezni tudna mindent melletted.

13. Ha kicsinosítod magad előtte

Ha előtte öltözöl, sminkelsz és igazítod a hajad, növeled a köztetek levő intimitást. Légy óvatos azonban, nem minden tevékenységet szeretnek figyelni a férfiak (pl. a bajuszgyantázásról nem biztos hogy tudni akarnak).

14. Ne reagálj negatívan

Persze az életben előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem lehet nem negatívan reagálni, azonban próbáljuk irányítani szavainkat és tetteinket, hisz olyat mondhatunk, amit később megbánhatunk. A férfiak nem szeretik a feszültséget, kiabálást. Egy bimbózó kapcsolatot ezek a kezdeti harcok teljesen tönkretehetnek.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!