Esküvőre vagy hivatalos? Íme néhány igazán emlékezetes nászajándék ötlet! (x)

Esküvőre vagy hivatalos? Íme néhány igazán emlékezetes nászajándék ötlet! (x)

Címlap / Szerelem / Esküvő / Esküvőre vagy hivatalos? Íme néhány igazán emlékezetes nászajándék ötlet! (x)

Manapság már általában együtt élnek a párok, mielőtt hivatalosan egybekelnének, így a közös életre szóló hagyományos háztartási ajándékok, mint kávéskészlet és ágyneműhuzatok ideje is lejárt. Akkor mégis mit ajándékozz, ami a párnak közösen szól? Egy élmény ajándékkal nem tévedhetsz!

Kastélyszálló ajándékdoboz

Igazán romantikus nászajándék, kifejezetten pároknak. A dobozban egy utalvány van, mely 2 főnek jelent meghívást egy valódi időutazásra egy hazai kastélyszállóban töltött éjszakával, gyertyafényes vacsorával.

Az utalvány mellett egy katalógus is található, mely 12 különböző helyszínt mutat be. Ezek közül szabadon választhat az ifjú pár, és a nekik megfelelő időpontban élhetik át az élményt.

A kastélyszállókról bővebben ITT olvashatsz! 

Wellness Üdülés ajándékdoboz

Ha szívesen meghívnád a friss házasokat egy mini nászútként is felfogható wellness hétvégére, nem kell a szervezéssel, időpont egyeztetéssel bajlódnod, ha Wellness Üdülés élmény ajándékot adsz Nekik!

Ők maguk választhatnak helyszínt és időpontot, neked nincs is más dolgod, mint örülni az örömüknek!

ITT tudod megnézni a 20 választási lehetőséget!

Aktív Pihenés ajándékba

Ha az ifjú pár inkább kíváncsi természet, eredetibb közös programmal is meglepheted őket. Az Aktív Pihenés ajándék különleges szállások és programok között ad nekik választási lehetőséget.

Csodálatos városokban és falvakban választhatnak szálloda, kemping, fogadó, rönkház, indián tipi, és hajó közül.

A kikapcsolódást az ajándék részét képző programok teszik teljessé: kenuzás, teniszezés, lovaglás, borkóstoló, múzeumlátogatás… Nem mindennapi élmény lesz!

30 választási lehetőséget kapnak, ITT megnézheted őket!

Adrenalin fröccs ajándékba

Legénybúcsúra (leánybúcsúra) is kiváló ötlet az Adrenalin élmény ajándék! Szabadesés, cápamerülés, tankvezetés, vagy limuzin sofőrrel…

A megajándékozott választhatja ki a lehetőségek közül azt, amiről titkon mindig is álmodott. A Te (illetve a Ti, ha többen álltok össze) ajándékodra biztosan emlékezni fog!

65 szívdobogtató program közül adsz választást. Nézd meg őket, ITT!

Kóstoló az élet jó dolgaiból

Nem csak a házaséletet kóstolgathatják mostantól, akiket Kóstoló ajándékdobozzal lepnek meg.

De hogy pontosan milyen kulináris felfedezésekre vágynak, azt maguk dönthetik el: megízlelhetnek világhírű borokat, söröket, párlatokat, de megkóstolhatnak nem mindennapi falatokat a csúcsminőségű konyhaművészet, vagy éppen a pazar édességek neves képviselőitől is.

60 gourmet program egyetlen dobozban. Szemezgess köztük, ITT!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!