Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

„Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.” „Melyik az a rész?” „Az, amikor te meg én mi leszünk.” Micimackó

Főzés

A főzés ma már nem feltétlenül egyszemélyes tevékenység, sőt, csak újabb recepteket tanulhatsz, ha bevonsz másokat is. Nem kell várni a romantikus estékre, ha van egy igazán jó barátod, akivel a főzést is élvezni tudod.

Menjetek együtt bevásárolni, aztán készítsetek el valami ínyencséget. Ha inkább kimozdulnátok, akkor válasszatok egy főzőtanfolyamot!

Szuper csajos progi a nyári dzsem befőzés is – egy finom eperlekvár, mmm!

Közös mozgás

Vannak olyan esték, amikor semmihez nincs kedved, csak hazamenni és bedőlni az ágyba, de ha a kezdeti nyögvenyelős időszakon túl vagy, a rendszeres mozgás a mindennapi közérzetedre is pozitív hatással lesz. A motivációt pedig csak erősíti, ha ezt együtt csináljátok a barátnőiddel!

A legjobb, ha mindig előre egyeztetitek az időpontot, így arra a napra biztos nem tervezel más programot. A mozgás feltölt energiával, és utána felszabadultabban tudjátok megbeszélni, mi történt veletek az elmúlt időszakban.

Nem kell mindig edzőtermi mozgásra gondolnod, itt a nyár, menjetek el biciklizni vagy görkorizni a Duna-partra!

Irány a természet!

Néha jó kiszakadni a hétköznapi fergetegből és olyan programot szervezni, ahol az amazon éneteket bontakoztathatjátok ki. Fel a hátizsákkal és irány Dobogókő, János-hegy vagy Visegrád! Meg is tervezhetitek a túra útvonalát, de ha igazán ki akartok kapcsolni, kövessétek a turista útjelzéseket.

A legtöbb erdőben van kijelölt szalonnasütőhely, ahol elkészíthetitek az ebédeteket. Nincs is annál jobb, mint több óra séta után megállni, és a természetben elfogyasztani a finom falatokat.

Ha teheted, hagyd otthon a mobilod is, meglátod milyen felszabadító érzés lesz, hogy egész nap nem foglalkozol a külvilággal!

Pizsiparti

Oké, nem a legextrémebb és legkreatívabb ötlet, de mióta világ a világ, az együtt alvás a lehető legjobb barátnős progi. Nem kell smink, se frizura, csak a kedvenc pizsid!

Kezdhetitek az estét egy közös sütögetéssel vagy filmnézéssel, de a legjobb rész az, amikor tudod, hogy nem kell hazamenned, és lámpaoltás után sem kell befejezni a csacsogást.

Az együtt alvás mélyíti a barátságot, mert sokkal több időt töltötök együtt, ami segíti a megnyílást a másik felé.

Meditáció

A barát ismer, elfogad olyannak, amilyen vagy. De mennyire jó érzés, ha még fejlődésre is motivál? A belső fejlődés pedig éppoly fontos, mint a karrier vagy a párkapcsolat megvitatása.

A meditációnak számos lehetőségét kipróbálhatjátok együtt is, de mivel itt a nyári szezon, miért ne a medencében tennétek ezt?

Próbáljátok ki az Aquakontaktot, amit két oktatóval már párosan is élvezhettek.

Utazás

Rózsaszín szemüveg ide vagy oda, vannak a világban olyan helyek, amiket a legjobb barátnőddel kell bejárnod.

Ezek a kalandok nem csak a barátságotokat erősítik, hanem téged is. Néha jó fogni a cókmókot, és elindulni egy nagy kalandra csak mi, lányok. Akár kapcsolatban vagy akár nem, a kedves bókok és a csajos mókázás mindig jól jönnek.

Hidd el, a barátod is sokkal jobban fog örülni neked, amikor hazajössz a nagy útról, és megeszi majd a kíváncsiság, vajon mivel töltöttétek el ezt a pár napot. Mivel mással, mint nevetéssel, különféle ízek megkóstolásával, egymást motiváló vásárlással, éjjelbe nyúló lelkizéssel, na meg egy kis bulizással!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!