Haj divat tavasz/nyár 2013

Írta:

Bár jelenleg nehéz elhinni, de idén is biztosan beköszön a meleg szezon - lenge öltözeteivel, könnyed és nőies hajviseleteivel a hölgyek idén is a legszebbet érdemlik! Az idei 2013-as tavaszi/nyári divatkifutókon a kontyok, a hullámok és a hajfonatok hódítottak. Lássunk most ezek közül néhány kiemelkedően gyönyörű frizurát!

Klasszikus alacsony copf

1/12 Klasszikus alacsony copf

Talán magyarázatot sem igényel az, miért tartják unhatatlanul a copfokat a legpraktikusabb nőies hajviseletnek. Azonban arra figyeljünk, hogy a megkötést takarjuk egy köré tekert tinccsel, amit a copf alatt kis hajcsattal rögzíthetünk.
A rohanó hétköznapokban, vagy különleges alkalmakra is hordhatjuk, alacsonyan vagy akár egész magasan, a fejtetőre emelten is.
Ermanno Scervino tavasz/nyár 2013

Különleges hajtott konty

2/12 Különleges hajtott konty

A előző copf elkészítésétől alig eltérő képpen kell elkészíteni ezt a nem mindennapi frizurát. Kössünk - egy hajgumi segítségével - egy alacsony copfot úgy, hogy az utolsó mozdulatnál ne húzzuk át a hajgumin csak félig a hajat. A fennmaradó hajvég alsó részével tekerjük át a megkötés mentén, hogy a gumi rejtve maradjon, majd hajcsattal rögzítsük.
A fennmaradó hajvéget osszuk két részre, hajtsuk át egymáson keresztben, vasaljuk ki és fújjuk át hajlakkal, így díszítve a kontyot. Apró hajcsatokkal rögzítsük a hajvégeket a kontyhoz.
Gucci tavasz/nyár 2013

Göndör, retro stílusban

3/12 Göndör, retro stílusban

Kis hajcsavarókkal érhetjük el ezeket a páratlanul gyönyörű copfokat! Csak a haj alsó felét tekerjük fel a hajcsavarókra, hajszárítóval szárítsuk át, majd bontsuk kis és rázzuk szét ujjainkkal a fürtöket. Hajlakkal fixáljuk.
Lorenzo Riva tavasz/nyár 2013

Tengerparti hullámok

4/12 Tengerparti hullámok

A könnyed nőiességet szimbolizáló laza hullámok az idei napsütésben is szemeket fognak gyönyörködtetni! 
A legegyszerűbben úgy készítheted el, ha egy henger formájú hajkefével szárítod át a hajad. Az első tincseket mindig elölről hátra fele csavarva szárítsd! 
Miss Bikini tavasz/nyár 2013

Szélfújta haj középválasztékkal

5/12 Szélfújta haj középválasztékkal

Ha ovális fejformád és viszonylag magas homlokod van, a középválaszték nagyszerűen fog állni!
Legyen bár egyenes, hullámos vagy göndör a hajad, ehhez a frizurához egyszerűen szárítsd be természetesen.
Versace tavasz/nyár 2013

Magas konty a meleg napokra

6/12 Magas konty a meleg napokra

Nemcsak strandok kedvenc frizuráját láthatjuk, de komoly mindennapi hajviseletet is, amelyet akár munkába is hordhatunk!
Figyelj arra, hogy a hajad szorosan be legyen kötve, hogy a nap folyamán ne okozzon gondot a frizura. A kósza hajszálakat hajlakkal "ragaszthatod" a helyükre.
Siriano tavasz/nyár 2013

Alkalmi magas konty

7/12 Alkalmi magas konty

Egy nő legszebb éke lehet egy ilyen frizura, melyet magasan a fejtetőn hordva, tupírozással "dúsított" hajából köthet az ember lánya.
A magasra kötött copfot tupírozó fésűvel fésüljük át, majd szedjük szét a hajat a közepénél, hogy körben egyforma hajmennyiség legyen mindenhol (mintha pompom "ülne" a fejünkön), majd egy sűrű fésűvel simítsuk le a felső tincseket és a hajvégeket kis hajcsatokkal hajtsuk a konty alá.
Dennis Basso tavasz/nyár 2013

Egyenes haj oldalválasztékkal

8/12 Egyenes haj oldalválasztékkal

Az egyszerű dolgoknál nincs nagyszerűbb, így van ez a frizurák esetében is. Az ápolt, fényes hajat egyszerűen hordjuk kiengedve, egy sikkes oldalválasztékkal, a fül mögé téve.
DKNY tavasz/nyár 2013

Csinos hajpánt csavart tinccsel

9/12 Csinos hajpánt csavart tinccsel

Hajpántok tömkelegével találkozhatsz a csecsebecsés üzletekben, érdemes idénre is néhány új darabbal beújítani!
De ezúttal ne csak úgy, a megszokott módon hordd, hagyj ki elöl egy tincset, azt csavard be és hajcsattal rögzítsd a hajpánt mögé.
Fatherston tavasz/nyár 2013

Félig kiengedett hajviselet fonott megoldással

10/12 Félig kiengedett hajviselet fonott megoldással

A fonott hajak idén is fénykorukban vannak, csak legyen kivel elkészíttetni a szebbnél szebb fonott hajkölteményeket!
Ha jól áll a félig kiengedett frizura, ezzel az egyedi megoldással minden viseleted alkalmivá válhat!
Herve Leger tavasz/nyár 2013

Konty átfedéssel

11/12 Konty átfedéssel

Nem egy szokványos elegáns hajviselet, elkészítése mégis hihetetlenül egyszerű. A haj elülső tincseit egyszerűen ne fogjuk be a hajgumival kötött alacsony kontyba. A kimaradt hajat osszuk ketté a középválasztéknál, majd mindkét felet még ketté.
A fülhöz közelebb eső tincsekkel "borítsuk" be a kontyot úgy, hogy fedjék egymást, a végüket több ponton hajcsattal rögzítsük. A fennmaradó tincsekkel is keresztben fogjuk át a kontyot, és ezt is hajcsattal fixáljuk a konty alá.
Rolland Haute Couture tavasz/nyár 2013

Szalagos hajpánt tupírozott konttyal

12/12 Szalagos hajpánt tupírozott konttyal

A 50-as évek hajstílusát idéző tupírozott frizura kifinomult, elegáns hajviselet lehet alkalmi öltözeteinkhez. A szatén hajszalag kislányosan nőies bájt kölcsönöznek a hajnak. Egy ilyen frizura mellé mindenképp emeljük ki szemeinket és hordjunk hozzá egy, a stílusában a kort idéző ruhát.
Louis Vuitton tavasz/nyár 2013

Kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus