Frizura tippek a tavaszi/nyári szezonra

Írta:

Hajfonatok, különleges csavarok és természetes hajszínek lesznek az idei hajdivat legnagyobb kedvencei. Lássunk most néhány nyerő frizura tippet egyenes a divatkifutókról!

Kifinomult csavar

1/14 Kifinomult csavar

Az egyszerű alacsony copf elegáns alternatívája lehet egy ilyen csavaros frizura. Válasszuk a hajat három részre, fonjunk rajta egyet az elején, majd a haj többi részét válasszuk két részre, egyenként csavarjuk meg egymással ellentétes irányba és engedjük "összepödrődni" a tincseket. a végét rögzítsük vékony hajgumival.
Antonio Berardi, tavasz/nyár 2013

Érzéki hullámok

2/14 Érzéki hullámok

A 80-as évekre emlékeztető dús frizurák hatását a legegyszerűbben nagy hullámokkal lehet elérni. Egyszerűen fésülj hajhabot a nedves tincsek közé, majd szárítsd meg a hajad nagy hajcsavarókon. EGy nagy henger formájú hajkefével és hajszárítóval is hasonló hatást érhetsz el.
Billy Reid, tavasz/nyár 2013

Virágkoszorú

3/14 Virágkoszorú

A virágos hajdíszek a meleg szezon vidám kiegészítői lesznek. lehetnek gyöngyökkel vagy ékkövekkel tarkítva, a lényeg, hogy általuk a legegyszerűbb hajból is azonnal frizurát teremt!
Blugirl, tavasz/nyár 2013

Magas konty

4/14 Magas konty

Praktikus hétköznapi vagy lenyűgöző alkalmi frizurának is hordhatunk egy ilyen kifinomult magasra kötött kontyot. A legjobban akkor mutat, ha az egyik tincset nem kötjük kontyba és köré csavarjuk, majd mini-csattal rögzítjük a konty aljához. Hosszítja a fejformánkat, magasítja alakunkat.
Dennis Basso, tavasz/nyár 2013

Alacsony oldalkonty csavarosan

5/14 Alacsony oldalkonty csavarosan

Ha különleges alkalomra készülsz és alkalmi ruhádhoz keresed a hozzá illő frizurát, egy ilyen konttyal biztos sikered lehet, ráadásul Te magad is könnyűszerrel elkészítheted. Fésüld hátra, a füled mögé a hajat, majd erősen csavard be a copfot és 8-as formában kanyarítsd fel. Rögzítsd a csavar alatt több helyen csattal (az átfedésnél különösen figyelj a rögzítésre).
Elie Saab, tavasz/nyár 2013

Körfonat

6/14 Körfonat

Már harmadik éve hódítanak a bájos körfonatok - nem csoda, hiszen romantikus és nőies frizura, közben pedig a nyakat sem melegíti. Ha eddig még nem próbáltad ki, és hosszú a hajad, érdemes idén külön kérni ezt a hajviseletet fodrászodtól vagy egy tehetséges barátnődtől.
Emerson, tavasz/nyár 2013

Félig kiengedett

7/14 Félig kiengedett

Tupírozd fel a fejtetőn a hajad, majd a haj felső felét kösd hátul össze egy vékony hajgumival úgy, hogy a tupírozott rész ne lapuljon le. Kis gyakorlás után a mindennapokban percek alatt el lehet készíteni.
Nicole Farhi, tavasz/nyár 2013

Alsó csomó

8/14 Alsó csomó

Ennek az alacsony csomóra emlékeztető kontynak az elkészítése sem ördöngösség. Kössünk egy alacsony copfot, úgy hogy a végén nem húzzuk át az egész hajat a hajgumin, így a hajvég a konty alól le fog lógni. A fennmaradó hajat tekerjük körbe a megkötés mentén, majd hajvéget csatoljuk a konty alá, vagy hagyjuk szabadon a képen látható lakkal keményített formában.
Gucci, tavasz/nyár 2013

Laza hatás

9/14 Laza hatás

A 90-es évek lázadó, laza öltözködése a hajviseleteket is megihlette. A szélfújta lobonc szabálytalan összevisszasága idén nagy trendben lesz, de figyelj, hogy a mindez mégis inkább egy "rendezett hanyagságnak" tűnjön, semmint egy, a fejed tetején éktelenkedő kócseprűnek!
Kinder Aggugini, tavasz/nyár 2013

Korona-frizurák

10/14 Korona-frizurák

A középkori hajviseleteket idéző körfrizurák fonott és csavart változatai gyakran hajdíszekkel vannak ékesítve.
Murad Haute Couture, tavasz/nyár 2013

Magas copfok

11/14 Magas copfok

Egy újabb példa a dús, volumenes frizurákra, melyek nagyszerű kiegészítői lesznek a válltöméses blézereknek és hatalmas fülbevalóknak. A magasra kötött copf tövét tupírozzuk fel, majd simítsuk le a tetejét egy gyér fokú fésűvel.
PPQ, tavasz/nyár 2013

Klasszikus copf

12/14 Klasszikus copf

Klasszikus hajviselet, melyet bárki el tud készíteni. Jól mutat egyenes, hullámos, de göndör hajjal is.
Ermanno Scervino, tavasz/nyár 2013

Különleges hajfonat

13/14 Különleges hajfonat

Egy ilyen széles, bomladozó hatású hajfonat elbűvölően mutat a légies nyári ruhákkal. Ezzel a fonási technikával dúsabbnak és egészségesebbnek tűnik majd a hajunk.
Tory Burch, tavasz/nyár 2013

Hajpántok minden mennyiségben

14/14 Hajpántok minden mennyiségben

Az idei nyár kedvencei lesznek a hajpántok - lehetnek egyszerűek, gyöngyökkel és ékkövekkel díszítettek, csipkések, horgoltak, mintásak és még megannyi variációban előfordulhatnak.
Van Der Ham, tavasz/nyár 2013

Kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus