Milyen hajszínű nőket szeretnek a férfiak?


Írta:

Milyen hajszínű nőket szeretnek a férfiak?

Mennyire számít a hajszín? Sokszor az az érzésed, hogy a hajszíned határozza meg a férfiak hozzád való viszonyulását? Aki gyakran változtatja hajszínét, az tudja miről van szó.

A vörös

1/8 A vörös

Felmérések szerint a tüzes árnyalatú hajszíneket nem kedvelik a férfiak. Pedig tudjátok milyen nehéz egy vörös festett hajat fenntartani? Legalább annyi nyűg, mint a szőke haj. Festés után néhány héttel ráadásul megváltozik a szín, fénye és élénksége jelentősen kopik.És még ha a karbantartást könnyen meg is tudjuk oldani, találni egy olyan fodrászt, aki jó színt fest, nagyon nehéz. Egyszer egy férfi ismerősöm azt mondta, hogy a vörösek egyszerűen startból kiesnek a látószögéből. Talán a "pulykatojás"-nak tartott beidegződés vezérli őket, és még a festett vörös lányokat is kerülik.

Férfiak véleménye a vörös hajról

2/8 Férfiak véleménye a vörös hajról

"A természetes vörös hajú lányok számomra ...különcök. Lehet, hogy nektek egy divatos hajszín, de nekem csak az jut eszembe, hogy egy vörös lány vad és furcsa." - Dani (28)"Vörös? Ááá...nem nézem meg őket. Csak magazinokban vannak szép vörös nők..." - Zoltán (22)"Szerintem csomó lány csak a feltűnés miatt festi vörösre a haját, mert feltűnési viszketegségük van. Jó lenne, ha nem festenék a hajukat, úgy láthatnánk milyenek természetesen" - Zsolt (35)

A barna

3/8 A barna

Mindenki imádja például Catherine Zeta Jones vadítóan ragyogó sötétbarna haját. Mi nők is odavagyunk a barna hajszínért, mert karakteres, meleg és ugye, jobban csillog, mint a világos hajszínek.A férfiak közönsége nagyjából szőke és barna pártiakra oszlik, ezért biztosra mehetünk egy barna hajszínnel.

Férfiak véleménye a barna hajról

4/8 Férfiak véleménye a barna hajról

"Feleségül barna hajú lányt vennék el, mert komolyabbaknak és megbízhatóbbaknak tartom a barnákat."- Dani (28)"Több barna barátnőm is volt, szépeknek tartom, persze az arc és alak is fontos."- Zoltán (22)"A barnák természetesek. Ma már nehezebb egy szép barna lányt találni, mint például szőkét. Ha nőket nézek, előny a barna haj." - Zsolt (35)

A szőke

5/8 A szőke

Hihetetlen, de a szőke hajúakon minden férfiszem megakad. Kipróbáltam a következőt: egy közösségi oldal profilképét lecseréltem egy szőke önmagamra, és tényleg működött! Rekord hozzászólásokat és lájkokat kaptam.A szőke hajszínt sokkal szexuálisabbnak és nyitottabb személyiségűnek tartják a férfiak, nem csoda ezért ha inkább megnézik és bepróbálkoznak egy szőke nőnél.

A férfiak véleménye a szőke hajról

6/8 A férfiak véleménye a szőke hajról

"A szőkék valamiért számomra hamisaknak tűnnek, lehet azért mert természetellenes sokszor a festett szőke és mert megbízhatatlan jelleműeknek tartom a szőke hajúakat...nem tudom, azt hiszem a barnára szavaznék." - Dani (28)"Szerintem a férfiak mindig szőke nőkről fantáziálnak. Egy szőke hajú lányt mindig hamarabb észre veszek, és bátrabb vagyok vele szemben" - Zoltán (22)"Különösebben nincs bajom a szőkékkel, sok a szőke nőismerősöm és mind aranyosak. Az csak a gond, hogy minden utcasarkon - ne értsd félre - szőkéket látni, mára szerintem a szőke nem olyan egzotikus mint egykor." - Zsolt (35)

A fekete

7/8 A fekete

Aki szuper-fényes hajat szeretne és nem túl világos a bőre, válasszon fekete hajszínt. A fekete hajnak drámai hatása van, kifinomult, mégis megközelíthető. Talán a fekete hajúak asszimilálódni tudnak a "természetes szépségekkel".Felmérések szerint a srácok a legjobban a fekete hajúakkal és a szőkékkel szeretnek flörtölni. Minden esetre divat szempontból sem elhanyagolandó a szép fényes fekete haj.

A férfiak véleménye a fekete hajról

8/8 A férfiak véleménye a fekete hajról

"Elegáns és dögös hajszín, de ami alatta van az többet számít. Nem lehet egy nőt hajszín alapján megítélni, de ha csak a külsőségeket nézzük, igen, a fekete nekem bejön." - Dani (28)"Én észre se veszem, hogy egy lánynak barna vagy fekete haja van. Szerintem nem nagy a különbség, talán a fekete vadócabb...hmm" - Zoltán (22)"Egyes lányoknak tényleg jól áll, szerintem egzotikus és különleges a fekete. De például a természetellenes fekete hajú rokkercsajok nem vonzanak." - Zsolt (35)

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek