Elcsépelt a romantikus vacsora? Izgalmas programok az évfordulótok megünneplésére

Elcsépelt a romantikus vacsora? Izgalmas programok az évfordulótok megünneplésére

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Elcsépelt a romantikus vacsora? Izgalmas programok az évfordulótok megünneplésére

Folyton vacsorázni mentek az évfordulótokon? Párod meglep egy szál vörös rózsával és ennyi? Ezúttal találjatok ki egy izgalmas programot a nagy nap megünneplésére! Nem is kell sokat törnötök rajta a fejeteket, máris mutatunk néhány szuper ötletet!

Vegyetek részt egy borkóstolón!

Akár kedveled a bort, akár nem, hidd el, egy borkóstolón még te is jól fogod magad érezni! Itt nem literszámra kell fogyasztani az alkoholt, hanem ízlelgetni a finomabbnál finomabb nedűt.

Igazi minőségi borokat kóstolhattok, amelyek még neked is garantáltan ízleni fognak.

Megtudhattok a borfajtákról mindenféle érdekességet, és valószínűleg finom sajtokat is csipegethettek közben. Lepd meg vele a párodat, biztosan nagyon fog neki örülni!

Ünnepi vacsora helyett reggeli

Talán elsőre furcsán hangzik, de gondold át még egyszer: az is lehet romantikus, ha ezúttal nem vacsorázni mentek egy étterembe, hanem kerestek egy menő reggelizős helyet és közösen fogyasztjátok el a nap első bőséges fogását.

Miért ne szakíthatnátok a hagyományokkal és dobnátok fel a napotokat egy különlegességgel?

Rendeljetek egy olyan fogást, amit otthon csak ritkán készíthettek, egy speciális omlettet vagy egy angol reggelit, meglátod, imádni fogjátok! Így az egész napotok sokkal különlegesebb lesz.

Vegyetek részt egy főzőtanfolyamon

Na, jó, nem minden pasi kapható erre, de ha a párod is szokott néha főzőcskézni és nyitott a gasztronómiai különlegességekre, akkor ez egy remek közös program lehet számotokra.

Nem kell izgulni, mindent lépésről lépésre fogtok csinálni, elrontani nem is lehet!

Megtapasztaljátok a közös főzés varázsát, izgalmas ízeket fedezhettek fel, utána pedig elfogyaszthatjátok azt, amit együtt főztetek. Nagyon jó buli, érdemes kipróbálnotok!

Wellnessezzetek

Egy kis kényeztetést mindketten megérdemeltek. Legalább egyszer egy évben, egy számotokra igazán különleges napon lazítsatok egy kicsit!

Higgyétek el, ha beiktattok egy közös wellnessezős napot, igazán feltöltődtök energiával. Jacuzzizzatok, ússzatok egy kicsit, szaunázzatok és engedjetek meg magatoknak egy masszázst!

Ha tehetitek, páros masszázst válasszatok, ahol ugyanabban a szobában masszíroznak benneteket. Meglátjátok, felejthetetlen élmény lesz!

Látogassátok meg kedvenc helyeteket

Gondolkozz, melyik olyan helyhez köt a legszebb emlék, ahova együtt utaztatok el? Együtt romantikáztatok Prágában? A Balaton partján ettetek egy isteni lángost? Velencébe egyből beleszerettetek?

Akkor mi tart vissza, menjetek vissza és éljétek újra át az élményt!

A nosztalgiázás mindig közelebb hozza egymáshoz az embereket, a kellemes emlékek és a tudat, hogy azóta is együtt vagytok boldogságban, örömmel tölt majd el benneteket.

Játsszátok újra az első randitokat

Ha nincs most pénzeket elutazni a kedvenc helyetekre, nosztalgiázzatok másképp: menjetek el az első randitok helyszínére vagy játsszátok újra a megismerkedéseteket!

Megvan még a ruhád, amiben akkor voltál? Szuper! Akkor viseld ezúttal is ugyanazt!

Idézzétek fel azt a szikrát, ami akkor pattant ki köztetek, imádni fogjátok az érzést! Tedd különlegessé ezt a napot ezzel a rendhagyó programmal.

Üljetek be az autóba és utazzatok

Nincs is annál jobb és felszabadultabb érzés, mint bepattanni egy autóba és konkrét céllal vagy céltalanul elautózni valahova! Ez akár egy különleges program is lehet az évfordulótok megünneplésére. Ha már elegetek van a szürke hétköznapokból, vágjatok bele!

Az autóban csak kettesben lehettek, itt van időtök beszélgetni, leeresztett ablaknál érezhetitek a kellemes szellőt, betehetitek a kedvenc CD-teket és hangosan együtt énekelhettek.

Végül álljatok meg egy szép városban, ahol kicsit tudtok sétálni vagy vegyetek ki ott egy szállodai szobát éjszakára. A többit rátok bízzuk!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!