5 csajos program, ami szuper stresszoldó is egyben

5 csajos program, ami szuper stresszoldó is egyben

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 csajos program, ami szuper stresszoldó is egyben

Vannak napok, amikor nem vágysz a nyugira, hanem a stresszt inkább csajos programterápiával vezetnéd le. Nincs is annál jobb, ha ilyenkor nem kell foglalkoznotok semmivel, és végre elengedhetitek magatokat!

Erdőjárás

Ha most nem romantikára vagy épp kitartást tesztelő túrára vágysz, akkor fogd meg a barátnőd kezét, és együtt induljatok neki ennek a programnak.

Amellett, hogy felfedezhettek együtt új helyeket, nem kell pirulnod a szelfik miatt, amit a harmadik színes fa alatt készítesz. Engedd szabadjára az egyéniséget, az erdő csendje és a békéje ráadásul segít a teljes kikapcsolódásban.

Kevés jobb hely van egy jó kis őszinte beszélgetéshez, ahol nem kell figyelned a kíváncsi fülek elkerülésére.

Lépj ki a hétköznapokból

A klasszikus mozi, vacsi, shopping kombó nem mindig mozdít ki a hétköznapokból. De lehet ezeket a programokat kicsit másképp is csinálni. Például a művészmozik retro hangulata garantáltan kiragad a megszokott hangulatból, vagy egy DIY ruhakészítés, amikor különböző anyagokból kreálhatsz egyedi kiegészítőket, biztosan leköti a figyelmed.

Ha a kreativitásod kibontakoztatása segít az ellazulásban, akkor neked találták ki a FessNeki foglalkozást, ahol instruktorok segítségével, kellemes emberek társaságában elkészíthetsz egy művészi alkotást. Mindez a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól.

Fáj a fejem, úgyhogy veszek egy cipőt!

Vagy inkább cserélj! Szedjétek össze a már megunt cuccaitokat, és irány valamelyik gardróbvásár. Nagyon jó csajos kikapcsolódás, fergeteges hangulattal.

A jobb helyeken már DJ kíséri a napot, és a büfében mindenféle harapnivaló vár. Ha ketten mentek, akkor amellett, hogy megválhatsz a felesleges cuccaidtól, biztosan nem fogsz unatkozni.

Cserélgethettek és vásárolhattok másoktól is, csak azért figyeljetek oda, nehogy több cuccal menjetek haza, mint ahogy érkeztetek.

Rázd, csak rázd

A stresszre nem mindig jó gyógymód a bulizás, mert végkimerültségbe torkollhat.

De ki mondta, hogy csak éjszaka lehet bulizni?

Iratkozzatok be egy tánctanfolyamra vagy valamilyen csajos edzésre, ahol kibontakozhat a nőiességetek.

Nem mellesleg ketten a mozgás is nagyobb móka, mint egyedül.

Izzadás, merülés

Ebben az időben mit szólnál egy laza wellnesshez masszázzsal, szaunaszeánsszal és fürdőzéssel? Nehéz elképzelni lazítóbb programot, főleg ha megspékelitek egy kis pedikűrrel és manikűrrel.

Feltöltődsz, szépülsz, és az iszappakolás közben még csacsoghattok is, ha jól esik. Nem kell egy egész hétvégében gondolkozni, már egy napos kedvezményes ajánlatokat is találhatsz.

A nap végét zárhatjátok egy könnyed vacsival és egy pohár borral, ahol még a pasikról is ejthettek pár szót.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!