Asztaldekoráció ötletek Valentin-napra


Írta:

Asztaldekoráció ötletek Valentin-napra

Attól válik különlegessé egy nap, hogy mi azzá tesszük. Teremtsünk romantikus ünnepi hangulatot a Valentin-napi vacsorára a következő asztaldekoráció tippek segítségével!

Víz alatti virágok

1/8 Víz alatti virágok

Szerezzünk be néhány színes, szép virágot, vágjuk le a szárukat, töltsünk meg henger formájú átlátszó vázákat vízzel és merítsük el benne a virágokat. Csodás asztaldísz az igazán különleges alkalmakra!

Szív-díszek a levegőben

2/8 Szív-díszek a levegőben

Dekorációs üzletekben könnyen beszerezhetünk valamilyen szív formájú díszt (lehet papírból, textíliából, de kerámiából is). Fűzzünk át szalagot rajta és akasszuk az ebédlőasztal fölötti csillárba.A hangulatos gyertyákkal és virágokkal díszített asztal fölött szenzációsan fognak mutatni ezek a függő díszek.

Habcsók

3/8 Habcsók

Finom és könnyen elkészíthető (vagy megvásárolható) édesség, amely nemcsak szimbolikus értelemben kapcsolódik a valentin naphoz, hanem rendkívül dekoratív is. Tegyük az édességet egy átlátszó tálkába és díszítsük vele az asztalt.

Valentinos kávé

4/8 Valentinos kávé

Az egyszerű kávézást is tálalhatjuk eltérő módon. A habosított tejet szórjuk meg szív formában kakaó- vagy fahéjporral. Helyezzünk szív formájú bonbonokat mellé. Nagyon hangulatos!

Apró virágdísz

5/8 Apró virágdísz

Egy kis sótartóban elhelyezett apró virágok tökéletes díszei lehetnek a terítéknek. Helyezz mindkettőtök tányérjába egy-egy kis virágdíszt. Jól mutat, ha a asztalkendő színben talál a virágokkal.

Fehér és vörös

6/8 Fehér és vörös

Talán a legklasszikusabb Valentin-napi asztaldekoráció a fehér-vörös kombináció. Teríts le egy hófehér vagy egy piros asztalterítőt, erre jöhet a vörös szalvéta vagy asztalkendő, fehér-vörös tányérok. Dekorációnak használj vörös vagy fehér rózsát és kis piros hangulatgyertyákat.

Rózsatál

7/8 Rózsatál

Egy lapos tálba önts vizet, majd helyezz bele annyi rózsafejet, amennyivel ki tudod tölteni a tálat. Szórd meg szirmokkal a terítéket, díszítsd a rózsák színével találó dekór-gyertyákkal az asztalt.

Szíves hangulatgyertyák

8/8 Szíves hangulatgyertyák

Apró dekorációs gyertyákat ma már minden formában és színben lehet kapni. Szerezz be néhány valentin-napi "kiadást" és teremts romantikus hangulatot a vacsoránál!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek