Nőies overálok és kertésznadrágok 2013-ban is

, 2013. április 17
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 8 Szabásvonal

Az idén divatos overálok szűkebb vagy egyenesen szabott szárúak, de általában lenge anyagból készültek. Fontos, hogy ne feszüljön a testünkre, inkább csak lágyan kövesse annak vonalait.

A derék alatti rész gyakran zsebbel van ellátva, de ez a rész néha el is hagyható. A kertésznadrág elengedhetetlen részei viszont a pántok, amelyek segítségével a nadrágot a vállunkra akasztjuk.

Rachel Zoe, Grachvogel

Következő lap »
Színek és minták

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 8 Színek és minták

Színek szempontjából természetesen az alapvető divatszínek a meghatározóak. Vagyis válasszunk egy mentazöld, vagy akár királykék darabot, de bátran nyúlhatunk akár az élénkebb narancsszínekhez is.

Mintában szintén sok minden megengedett, hiszen a kertésznadrágok fazonja eleve jelképez egyfajta lezserséget és játékosságot. Így a virágok, vagy más apró minták mind jó választások lesznek.

Carlos Miele

Következő lap »
Zsebek, pántok

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 8 Zsebek, pántok

A kertésznadrágok és overálok felső részében több kivitelezési forma is létezik, és ezek mindegyikét nyugodtan választhatjuk, mivel mindegyik divatos lesz. Lehetnek pántosak, rövidujjúak vagy hosszúujjúak is.

Menőnek számít emellett a szélesebb pántokkal ellátott, mellrész nélküli megoldás is, amely leginkább egy nadrágtartóval felszerelt nadrágra emlékeztet.

Victoria Beckham, House of Holland

Következő lap »
Farmer anyagból

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 8 Farmer anyagból

A ’80-as évek szinte elképzelhetetlenek voltak farmer kertésznadrágok nélkül, szinte minden, magára valamit is adó lánynak volt ilyen. A farmer természetesen továbbra is jelen van a divatban és farmerből készült overálokat is találunk az idei divatban, sőt ezeket akár ugyanúgy is viselhetjük, mint 30 évvel ezelőtt.

Farmerből legmenőbbnek a boyfriend stílusú, vagyis a lezserebb darabok számítanak, amelyeknek szárát fel is tűrhetjük. Az egyetlen, amire ügyeljünk, az annyi csak, hogy ne viseljük farmer kabáttal, mert ezek együtt viszont határozottan nem tértek vissza a divatba!

Mango

Következő lap »
Mivel viseljük?

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 8 Mivel viseljük?

A sokat megvillantó overálok esetében nem olyan egyszerű felsőt választani, mint a hagyományos nadrágokhoz. Fontos, hogy ne legyen túl nagy sem, mivel mindenképpen be kell tűrni a derekánál, de egy lezserebb szabású nadrághoz nyugodtan válasszunk szintén lezser felsőt. A legjobb választás a szűk póló, amely megmutatja alakunkat a lazább nadrág ellenére is, de ha épp ezt nem szeretnénk tenni, akkor maradjunk az alakunkat követő pólóknál, blúzoknál vagy pulóvereknél.

Legtöbbször azonban épp annyit takarnak, hogy nem szükséges alá semmit viselni. Egy csinos derékig érő blézer azonban jól mutat rajta!

Vivienne Tam

Következő lap »
Kiegészítők

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 8 Kiegészítők

Stílusa alapján egyszerre lehet remek utcai öltözet, de akár utazásra, szabadidős tevékenységekre is ideális. Túl sok ékszer nem illik hozzá, a látványos nyakláncokat például kifejezetten jó, ha kerüljük a kertésznadrág mellé, mivel azok jellegzetes eleme, a mellrész nem teszi szükségessé hosszabb, nagyobb láncok viselését.

Egyes darabokhoz kifejezetten jól áll, ha övet hordunk. Egy dekoratív karkötő vagy fülbevaló azonban sokat dobhat a megjelenésünkön. Sportcipővel lezser, sportos hatást kelt, balerinával ártatlanabb lesz a megjelenésünk, magas sarkúval pedig nőiesebbek lehetünk benne.

Oscar de la Renta, Rachel Zoe

Következő lap »
Kinek áll jól?

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 8 Kinek áll jól?

Jól megválasztva ápolnak és eltakarnak, így nagy segítségünk lehetnek abban, hogy kicsit szépítsünk adottságainkon. Fiús testalkatra inkább a csípőszabást ajánljuk, amely a fenékrésznél szűk, a felsőrésze viszont ilyenkor legyen egy alakot finoman követő szabás, hogy a derekunk ne legyen hangsúlyozva.

Nagyobb hassal kerüljük a zsákszabásokat, mindenképpen egy derékban húzott, lezser fazont válasszunk.

J. Mendel

Következő lap »
Általános előnyök

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

8 / 8 Általános előnyök

A kertésznadrágok és overálok minden típusa magasít, amit természetesen tovább fokozhatunk egy magas sarkú cipővel. A nadrágtartó típusú megoldások függőleges pántjai optikailag rengeteget karcsúsíthatnak rajtunk, a jó szabás pedig eltüntetheti az esetleges feleslegeket rólunk – persze sajnos csak optikailag.

Ha vastagabb a lábunk, akkor válasszunk egy egyenes nadrágszárú fazont, amely akár földig is érhet – magas sarokkal ez nagyon erősen nyújtja a lábakat. Szóval ha kedvünk támad rá, akkor nem érdemes haboznunk: találjuk meg a leginkább nekünk való fazont és legyük divatosak benne egész évben!

Ruffian

Kapcsolódó:
Ezt vedd fel! Íme, a divat 2013 nyarán

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Olvastad már?

Tini divat 2013 nyarán Tini divat 2013 nyarán

Bien.hu pinterest