Hozzávalók
– 4 fél bőr és csont nélküli csirkemell
– 1⁄4 teáskanál só
– 1⁄4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
– 2 szelet sonka, feldarabolva
– 1⁄4 pohár felaprított hagyma
– 3⁄4 pohár édesítetlen almabor
– 1⁄2 pohár húsleves
Elkészítés
– Közepes láng felett süsd ropogósra a sonkaszeleteket egy nagy serpenyőben. Amikor elkészült, szedd ki a serpenyőből és tedd helyére a csirkemellet. Süsd oldalanként 6-6 percig, majd szedd ki a serpenyőből. Tartsd melegen.
– A serpenyőben pirítsd a hagymát körülbelül 2 percig. Add hozzá az almabort és a húslevest, főzd fel és közben kavargasd. Kapard meg a serpenyőt, hogy a megpirult részecskék meglazuljanak, majd főzd további 5 percig. Keverd bele a megpirult sonkát, majd szószként kanalazd a csirkemellre.
Jó étvágyat kívánunk!