Így búcsúzz el, ha munkahelyet váltasz

Így búcsúzz el, ha munkahelyet váltasz

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Így búcsúzz el, ha munkahelyet váltasz

Közeledik az utolsó napod a munkahelyeden? Ez sosem könnyű időszak, akárcsak az első hetek az új helyen. Összegyűjtöttünk pár ötletet, amivel barátságossá és emlékezetessé teheted a búcsút!

A fánkot mindenki szereti

Kedves gesztus az utolsó napodra egy kis édességgel készülni. Ha tudsz sütni, akkor csak a receptet kell kitalálnod!

Ha nem vagy konyhatündér, akkor ne most kezdj el kísérletezni, inkább vegyél pár cuki fánkot, készíts mellé pár kancsó szörpöt és kopogj be az irodákba, hogy búcsúzóul az étkezőben hagytál egy kis finomságot.

Meglátod, az iroda nagy része nem is fog sokáig tétovázni, így ha te is csatlakozol hozzájuk, akkor egyszerre el is tudsz mindenkitől köszönni.

Közös ebéd a csapattal

Ha csapatban dolgoztál, akkor az utolsó napodra betervezhetsz egy közös ebédet is. Válassz az irodához közeli éttermet, hogy ők is kényelmesen ki tudjanak menni veled ebédszünetben.

Ha belefér, kedveskedhetsz akár egy kör forró csoki vagy süti meghívással is.

Ha van polaroid fényképezőgéped, vagy akár tudsz kölcsönkérni aznapra valamelyik barátodtól, akkor lőjetek pár csoportképet, így nekik is lesz egy közös emlékük veled.

E-mail mindenkinek

Ha túl sokan dolgoztatok a cégben, akkor nem biztos, hogy lesz időd mindenkitől személyesen elköszönni, de semmiképp se távozz búcsú nélkül.

Egy kedves e-mail egy jópofa giffel és a személyes elérhetőségeddel mindenképpen egy szép gesztus a volt kollégáid felé.

Küldd el a közös e-mail címre, amit mindenki biztosan meg is fog kapni.

Apró meglepetések a közeli kollégáknak

Biztosan van pár olyan kollégád, akikkel már-már baráti viszonyba kerültél.

Lepd meg őket valami személyes tárggyal, ez lehet akár egy kézzel készített kisfüzet, virág az asztalukra, házi készítésű csokoládé vagy akár egy közös fotó valamelyik emlékezetes céges bulitokról.

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!