Így vedd rá a pasit, hogy megszólítson!

, 2012. március 19
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 7 Légy megközelíthető

Az első és legfontosabb az, hogy ne zárkózz el, légy megközelíthető! Ne játszd se a zárkózott lányt, sem pedig a jégkirálynőt, hanem légy laza és mosolyogj sokat.

Ne álldogálj mindig „falkában”, olykor szakadj le a társaságról, hogy meg tudjanak szólítani! Bármennyire is magabiztos a pasi, ha csapatban vagy, nem mer majd udvarolni, főleg, ha senkit nem ismer közületek.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 7 Beszélgess többekkel kettesben

Ha a kiszemelted azt látja, hogy közvetlen vagy másokkal, és szívesen is beszélgetnek veled, akkor biztosan azt fogja gondolni, hogy valamit tudsz, hogy ennyien szeretnek, így tuti meg akar majd ismerni.

Arra viszont ügyelj, hogy ezek a beszélgetések – ha férfiakkal zajlanak- ne menjenek át flörtölésbe, mert azzal csak közönségesnek és könnyen kaphatónak tűnnél.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 7 Ne légy nagyon a középpontban

Sokszor ijesztő a férfiak számára az, ha nagyon a középpontban vagy, ráadásul ezáltal „túl sok”-nak is titulálhat Téged. Ehelyett az említett módokon légy nyitott, kedves és cseppet sem megjátszós!

Lengjen körül egy kis titokzatosság, hogy ne egy eleve nyitott könyv táruljon elé. A férfiak vadászösztönét igencsak felkeltik az ilyen nők, mivel kihívást látnak bennük.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 7 Mosolyogj rá

A legegyértelműbb jel, mégis sokan nem merik használni, pedig nem tolakodó, nem kihívó, mégis sokatmondó. Ha tetszik Neked valaki, mosolyogj rá a legcsábítóbb pillantásod kíséretében, így biztosan venni fogja az adást.

Ha érdekled, hidd el, mindent meg is fog tenni, hogy a közeledbe férkőzzön, ha pedig mégsem megy oda hozzád, akkor legalább megtudod, hogy érdemesebb mást keresni magadnak.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 7 Legyen rá „véletlen” szükséged

Keverd magad olyan szituációba, mikor a segítségedre siethet. Például konditeremben a súlyok felrakásában, munkahelyen, vagy boltban egy magasan lévő tárgy elérésében, buliban egy ital kinyitásában mindig szívesen segítő kezet nyújtanak.

A legjobb, ha nem kéred, hogy jöjjön oda hozzád, várd meg, míg magától nem ajánlja fel a segítségét, bár ha a körülmények nem teszik lehetővé, nyugodtan szólhatsz neki! A pasik híresek arról, hogy szeretik magukat hasznosnak érezni, pláne, ha egy nő szorul rájuk!

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 7 Használj minél több flörtjelet

Már többször bebizonyították, hogy nem az átlagon felüli szép nőket szólítják le, hanem akik rengeteg flörtjellel bombázzák a kiszemelt férfit. Tehát nem elég egy-egy pillantást odavetni, esetleg megcsavargatni a hajad, hanem sok-sok praktikát kell bevetned a cél érdekében.

Például azokat, akik 10 perc alatt kb. 30 jelet küldenek, szinte biztos, hogy leszólítják, független a kinézetüktől. Ez is bizonyítja azt a tényt, hogy a kevésbé szép külsejű nő is lehet népszerű a férfiak körében, míg egy gyönyörű arc is ugyanúgy elveszhet a nagy tömegben.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 7 Ha mégsem jön össze

Sajnos olykor megesik, hogy nem találsz viszonzásra, de ez ne szegje a kedved! Elveszne az egész szépsége és izgalma, ha 100%-ig biztosak lennénk abban, hogy elnyerjük a másik szimpátiáját.

Ha nem megy oda hozzád a kiszemelt férfi, esetleg konkrét elutasításban van részed, ne keseredj el, fogadd el, hogy nem vagy az esete. Gondolj arra, még Angelina Jolie, vagy Nicole Scherzinger se jön be mindenkinek!

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu google