Így tartsd meg a víz jegyű párodat

, 2012. április 10
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 7 A víz jegyűek jellemzője

A víz jegyűek röviden az érzelmek emberei. Ez alapján viszonyulnak mindenhez és mindenkihez, éppen ezért könnyű kizökkenteni az egyensúlyukból. Sokat agyalnak azon, ki mit, miért csinál, és az milyen hatással van rájuk, tehát minden cselekedetet önmagukra irányítanak.

Imádják mások társaságát – persze csak akkor, ha érzik, hogy szeretik- könnyen tudnak kapcsolatokat teremteni, figyelmesek és empatikusak másokkal, mindaddig, amíg valaki nem néz rájuk ferde szemmel, vagy nem tesz olyat, amit személyes sértésnek vesznek, mert akkor begubóznak.

A szerelemben igazán odaadó társak, segítőkészek és gondoskodóak, de sérülékenységük miatt könnyű őket felbosszantani. Alapvetően gyöngédséget, nőiességet sugároznak, akiknek nehéz ellenállni.

Következő lap »
A Rák jellemzői

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 7 A Rák jellemzői

Igazi anyatípus, akinek mindennél fontosabb a család. Szereti a biztonságot és a stabilitást, nehezen tud elszakadni a megszokott környezettől. Hangulata a külvilágtól függően változik, ezért ösztönösen kerüli a konfliktushelyzeteket, viszont ez nem jelenti azt, hogy hagyná, hogy uralkodjanak rajta.

Hosszan kitart partnere mellett, még akkor is, ha a házassága már rég megromlott, minden igyekezetével próbálja összetartani azt, ami széthullott. 
Következő lap »
Így tartsd meg a Rákot

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 7 Így tartsd meg a Rákot

Általában csak akkor lép, ha van új személy a láthatáron, mivel nem szeret egyedül lenni. Álmodozó, nem mindig él a valóságban, ezért olyan társ való neki, ha ezt elnézi, de olykor visszahúzza őt a földre.

Partnere legyen megértő és viselje a hangulatváltozásait, akkor harmonikus, stabil kapcsolatot tudna vele kialakítani.

Következő lap »
A Skorpió jellemzői

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 7 A Skorpió jellemzői

Az egyik legérzelmesebb a víz jegyűek közül. Távolságtartó, aki csak akkor enged be magánszférájába másokat, ha megbizonyosodott arról, hogy nincs veszély. Szereti a külvilágot a legapróbb részletekig kielemezni, főleg az embereket. Annak ellenére, hogy sérülékenynek tűnik, a kudarcok nem terítik le hosszabb időre, gyorsan feláll, hogy követhesse álmait.

Mivel érzékeny, mások szemében udvariatlannak és túlságosan keménynek tűnhet, de aki megismeri, az tudja, hogy ez csak az önvédelem álcája. Amikor megbántják, akkor és ott szúr vissza, ahol a másiknak legjobban fáj.
Következő lap »
Így tartsd meg a Skorpiót

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 7 Így tartsd meg a Skorpiót

Független, nem szereti, ha csüngenek rajta, viszont a magánytól is irtózik- ez a kettősség gyakran megmutatkozik nála, ezt társának viselnie kell. Nem a leghűségesebb típus, imád flörtölni, a szexualitás hihetetlenül fontos számára.

A szerelmet mélyen és szenvedélyesen éli meg, vagy nagyon szeret, vagy sehogy, ezért olyan pár való neki, aki folyton felkavarja az állóvízből, és elviseli a szélsőséges hangulatváltozásait.
Következő lap »
A Halak jellemzői

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 7 A Halak jellemzői

Ahogy az ábrázolása is mutatja – ellentétes irányba úszó halak- kettős jegyről van szó, két, ellentétes személyiség lakozik benne. Álmodozó típus, az ideális életet keresi, viszont mivel ezt szinte lehetetlen elérni, életét végigkíséri egyfajta csalódás. Másoktól függ, hangulatát – ahogy az összes víz jegyűnél- a többi ember alakítja.

Annyira vágyik a tökéletes életre, hogy a legapróbb hibát is katasztrófaként érzékel és mély depresszióba esik. Mivel a körülmények határozzák meg, úgy érzi, a világot nem lehet megváltoztatni, pedig szeretné: ezt a feladatot másoktól várja el, mert nem bízik magában, a képességeiben.
Következő lap »
Így tartsd meg a Halakat

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 7 Így tartsd meg a Halakat

Erősebb partner illik mellé, aki támaszként szolgálhat a nehezebb napokon. Szereti, ha babusgatják, ha sokat törődnek vele, nem riad vissza akkor sem, ha rövidebb pórázon tartják, a lényeg, hogy tudja, tartozik valakihez.

Mivel könnyen átveszi mások érzéseit, hangulatát, társa legyen stabil és optimista, mivel ha a hozzá közel állók boldogak, akkor ő is az.
Kapcsolódó:
Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu pinterest