Hullámvölgyben vagytok, vagy vége van?

, 2012. május 13
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 6 Változás

Ha csak hullámvölgyben vagyunk, akkor a kapcsolaton belüli hangulat rövid időn belül változik. Vagyis ha közönyös vagy akár negatív atmoszféra alakul is ki otthon, az valószínűleg néhány napon, rosszabb esetben héten belül meg fog változni.

A hullámvölgy elnevezés hűen szemlélteti a hullámmozgást, vagyis a változást. Ha azonban a hangulat nem változik otthon néhány hét elteltével sem, akkor komoly problémával nézünk szembe, és ha nem sikerül közösen megszüntetni a kiváltó okokat, akkor valószínűleg vége a szerelemnek és jobb inkább kiszállni belőle.
Következő lap »
Tervek

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 6 Tervek

Az egyik legszemléletesebb jel arra, hogy mi magunkban hogyan állunk a kérdés megítéléséhez, és a további élethez, az a tervekben érhető nyomon. Sokszor előfordul, hogy valaki már rég tudja a szíve mélyén, hogy vége van a párkapcsolatnak, mégis akár évek is eltelhetnek, amíg ezt saját magának is bevallja.

Ha azt vesszük észre, hogy a tervekben már egy ideje csak „én” szerepel a korábbi „mi” helyett, akkor valljuk be magunknak, hogy a kapcsolatot befejezettnek tekintjük.

Következő lap »
Apátia

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 6 Apátia

Ha hullámvölgyben vagyunk, akkor inkább feszültség jellemez bennünket. Ha azonban szeretnénk már kiszállni egy kapcsolatból, de még érleljük a gondolatot és a döntést magunkban, akkor könnyen apátiába süllyedhetünk.

Egy kapcsolat lezárása jobb esetben szomorúsággal tölt el bennünket, de az is lehet, hogy már a teljes érdektelenség felé közeledünk. Az elhúzódó érdektelenség, szenvtelenség, apátia a kapcsolat végének egyik legbiztosabb jele, hiszen már nincs annyi a párban, hogy új lendületet vehessen.
Következő lap »
Agresszió

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 6 Agresszió

Sajnos a másik gyakori jelenség a kétségbeesettség és a tehetetlenség következtében kialakuló agresszió. Ha haragszunk a másikra, esetleg idegesít, de nem látjuk, hogy mit kellene tennünk ebben a helyzetben, akkor könnyen agresszívakká válhatunk a tehetetlenségtől.

Az agresszió természetesen nem feltétlenül jelent tényleges bántalmazást, rengeteg formában előfordulhat: a passzív agresszív ember körül például megfagy a levegő és tettlegesség nélkül is érezhető az agresszív hangulat.
Következő lap »
Otthon melege

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 6 Otthon melege

Nagyon sok információt hordozhat az az érzés, amit akkor érzel, mikor munka után hazafelé közeledsz. Ha jó érzéssel mész haza, vagy akár dühös is vagy a másikra, de akkor is inkább a megoldás foglalkoztat és alapvetően jó érzésekkel mész a közös otthonotokba, akkor nem kell aggódni, valószínűleg csak hullámvölgybe kerültetek és el fog múlni.

Ha azonban már nem sietsz, düh helyett inkább szomorúságot és elutasítást érzel, akkor valószínű, hogy a helyet már nem hatja át az otthon melege és már te magad sem tekinted azt sem közösnek, sem az otthonodnak.
Következő lap »
Szex

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 6 Szex

A szex sokak szerint a párkapcsolat leképeződése. Ha azt tapasztalod, hogy már régóta nem kívánod a másikat, sőt kifejezetten idegesít a közeledése, vagy esetleg megteszed, amit kér, de ettől megalázottnak érzed magad, akkor szinte biztos, hogy az a kapcsolat megérett a szakításra.

Természetesen nem mindegy, hogy mindez mennyi ideig tart és milyen körülmények között kerül a felszínre, de az biztos, hogy nagy intő jel.
Kapcsolódó:
Így teheted tönkre a párkapcsolatodat

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu pinterest